datums pakārtojas vietai un vieta datumam: ) šodien runāju ar viena atpūtas kompleksa īpašnieku un man atzinās ka daudzi konkurenti laižot cenas lejā un vieglāk sarunāt datumus. Jebkurā gadījumā ja ir sarunāta vieta un laiks tad tas jālaiž gaisā un pārējās aktivitātes tad paralēli piekārtos īstajam datumam un īstajai vietai. A agusts nav tālu un ja tie ir 7,8,9 tad man pat vārētu derēt (neder 17-23)
OPĀ!!! izrādās, ka mans dzimtais miests(Dagda) kandidē uz bloga pasākuma norises vietu! ne, ne! labāk nevajag! tur tik mierīgi, tik forši... un viss tas miers vat tikt iztraucēts! bet iespējamā nakšņošanas vieta būtu profenes kojas...
Jā un šite ar slēpjas viss sliktums. Parreiz ir ziņas [Uz šo brīdi] Ka maksimālais cilvēku skaists ko vari izmitināt ar HOSTEĻA [kOJU] ērtībām un cenu ir ~60 cilvēki . Otrs variants ir tāds ka Kraw te ķerca "Atpūtas komplexs" tur ar stipri lidzīgām Pusviensīcas puss hosteļja ērtībām var izvietot tos pasjus 60 cilvēkus pa ~15Ls no deguna , ezera krastā gan. Vissos piedavajumos vietu skaitss svarstas no 30 - max 60 cena no 2Ls lidz 15Ls
Ir pat tā ka PA VISU miestu samitinot ālužus visās iespējamās vietās VISĀ cenu diapazonā kopā diez vai sanāks 100 vietas ZEM JUMTA. Tas ir gan Kraslava gan Dagda gan Kombuļos
Tevi ta atskaitām bet kur bazisim atlikusjies 50-60 fesisus nav skaidrss. Lielaka vieta ir ta Razna tur ir ~70 vietas pa 15Ls gabala tas ir TIKAI gulesjana un ja VISS KOMPLEXS musu. Kraslava sobrid REALI isstas 50 vietas pa kautkadiem 2Ls Dagda ja paker visus Skola + Profene tas ir 30+40 = 70 bet tur ir neskaidribas ar cenam un VAI VISPAR visu var panemt
ja var paķert skolu tad paņem pāris klases un guļ guļammaisos klasēs + jādomā par teltīm. bet kā jau iepriekš rakstīju tad nevar gribēt vissu un maksāt čiku - kā raksta Lunis tad 15 ls ir tas ar ko reāli jārēķinās. turklāt nezinu vai 100 cilvēki savāksies, bet kas zina
Ar datumiem nesteidzos. Izsaku tik to, kas tie uz doto momentu apspriests Arī, man tie būtu piemērotākie datumi (lai gan arī ar gariem zobiem). Vēl varu pēc 14 datuma vai arī jūlijā, bet ne 19 datumos