Sākotnēji bija prasīts tikai pačukstēt, vai zināms, kāds, kas derētu. Manuprāt sasars derētu. Neuzņemos iedziļināties sīkumos, mani tie neinteresē (šoreiz).
SL, taisnība. Bet piespiedu kārtā taču sasaram to nenāksies darīt. Ja viņš pateiks "nē, negribu" vai "nē, nemāku" (kas faktiski ir viens un tas pats), tad taču viņš no kandidātu sarakstiem tiks izslēgts, vai ne? Un forums ir un paliek VIETA SPAMAM. Ja es piedalītos orkomitejas sēdēs, es noteikti runātu citādāk. Bet tas nav tas. šoreiz.
SL:Labs rīts! Skatos, ka man viens pienākums pie deguna. Tātad, vajag atraktīvu cilvēku, kurš būtu gatavs uzņemties vakara vadītāja lomu! Ir doma ņemt kādu no fotoblogiešiem. Tātad, ja kāds jūt sevī šo "varoni", velkomēts pieteikties. Vai arī, ja kāds zin, kurš tāds varētu būt - pačukstat
par godu ne sodu labi pateici! SL malaciitis, agjite talak!
Shi bus vienreizeja iespeja iepazities un tikt atpazitam blogaa! Tads piedavajums ir reizi 100 gados, un daudzie neuzskatamie bonusi tam ir tikai apliecinajums!
Shadow:nav jau ruina ka SL neprot vai negrib,vienkarsi sho GODU! gribam uzticet kadam, kas to velas sanemt
Man tāds ir bijis. Varētu, ja vajadzētu. Bet bloga (vienīgajā pa visu gadu) plenērā negribās, labāk iedzert, atpūsties, relaksēties, maksimāli maz runāt un zīmēties.
meils tukšs nav ko kritizēt ahhh sapratu tā ir sabiedrības turēšana par m...iem SL mācās no valdības (jokoju, bet kritizēšanai gan kādu info var iemest)
ERA es jau pieteicos pie kritizētājiem biju pat tik tālu ka aizbraucu potenciālo vietu apskatīt un izkritizēt - atzinu par labu esam gribās jau kautko sliktu arī pateikt bet nav kur piesieties - orgkomiteja iekšējo info nenopludina bet tā kas uz āru iziet tā tāda nekritizējamā. Vēl gaidu konkrēto datumu, varbūt tad būs kāds iemesl kur aizķerties un ko pateikt es parasti no beigām eju un savācu atpalicējus
ar garu nūju pabakstu lai neatpaliek žel alvil Tevi nevarēšu pabakstīt jo Tu jau goda vietā iecelts- pasākuma vadītājs, tas nozīmē ka tapat jau būsi pirmajās rindās.
Luni..par tiem ezerkrastiem - nu jap tur vietu daudz nav - bet nu Latgales puse atrast vietu kur ir par 100 cilv vairak ir ljoti pasmagi ) Veel ir viens variants - atrast kur - kautvai raznas ezera krasta - un ar TELTIIM )) tad vietu visiem pietiksies )
rkraw : Melja saulit A PAR KO TAD ES!! Man tac VIETEJIE sasutija visvsiadus variantsus NO IEKSJAS zinamus tapec ar zinu ka "Mes varam 300 feisus" ir maigi sakot "Pieticigi" jo REALI vinji var 30 bet "Plajava" ja ta nem var saguldit ne tik 300 bet ari 3000
ja jau ņem pļavu tad simboliski no cilvēka pa 0,5 vai 1 Ls (par zālīties izbradāšanu) un būs pa lēto tik vien kā paliek paika un varbūt kādu pirtiņu sarunāt. vēl labāk pie vairākiem vietējiem piestaigāt un vairākas pirtiņas sarunāt un tad no vienas pirts uz otru kursēt. rezultātā izveidos vietējo pirts TOP
Tik "Sajūt sajūt mana nāss" bix mes te parforsējam , pie JEBKURAS cenas tautas ŠOBRĪD būs dies vai vairāk ķa 50-60 feisi MAXSIMUMS ta vismaz man te sak isstities visko skatoties un klausoties