Tagad lēnā garā nāk virsū ff un ko darīt ar šo stiklu??+krīze.Pēdējā laikā ebayā viņu ir ka biezs,bet gribās lētāk(ebaya var nopirkt like new pa 1000$)
Jolan:varētu lūdzu smalkāk-kas par bodi Lāčplēšielā.Neko par tādu nezinu
blakus kino Lāčplēsis
Atļaušos piezīmēt BIJUŠAJAM kino Lāčplēsis,tagad naktsklubs tur ierīkots.Laikam 52.numurs,no ČakMarijas ielas uz dzelzceļa pusi jāiet.Ja atmiņa neviļ,tad kaut kas virs 600 latiem bija cena,izskatijās visnotaļ kā svaigs.
es nedomāju ,ka viņš ir perfekts, konkrēto mm diapazonā neko labāku uz krop matricas neredzu.14-24 varbūt nav slikts,bet nav man vajadzības pēc stipri platā gala. p.s.ox3r-paldies par info
Mandalay:stikls nav tik labs... Price/Perfomance ļoti slikts. Labāk pielikt naudas un paņemt 14-24/2.8 - tas ir īsts killers, 17-55 pat blakus nestāv..
Un no kurienes gan rodas tendence pirkt padārgas lietas un изпользовать не по назначению? DX formātam 17-55 ir labākais variants,14-24 ir perfekts platleņķis FX formātam,bet gabarītu dēļ normāli iet kopā ar D3 kamerām,mazākas,jo īpaši DX kameras gadijumā nedaudz perversa kombinācija sanāk.
Perversi ir nevis 300/2.8+D40,bet tas ka tas būtu standarta komplekts,ko ikdienā pa pilsētu līdzi vazāt,es piemēram 14-24 bieži vien atstāju mājās,ja nav pamatotu aizdomu,ka būs nepieciešams,nu nav tas pats ērtākais un praktiskākais stikls.