forum.gif
Kāds dzēš ārā profilus no fotobloga ....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāds dzēš ārā profilus no fotobloga ....
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.06.09 14:55
 citēt
Kāds jauks cilvēks vakar izdzēsa manu fotobloga profilu, interesanti kāpēc? Vai es kādam esmu nodarīju tik ļoti pāri? :)
Publicēts: 02.06.09 15:02
 citēt
Domaaju ka par shaadu informaaciju vareetu prasiit servera tureetaajam lai parakaajaas pa log failiem. Lai paskataas no kaads IP tas ir dariits, vai tika veikta autorizaacija, un kaadaa veidaa pazuda shis profils. Kautkaadam atskaites punktam tachu jaabuut...
Publicēts: 02.06.09 15:02
 citēt
ka tas ir iespejams,ka vecais profils ir tas pats kas man tagad te radas un jorojam ir manos favoritos? gluks?
Publicēts: 02.06.09 15:09
 citēt
domaaju ka nav gljuks, visticamaak ka shkjiibs kods :)
Publicēts: 02.06.09 15:10
 citēt
ha ha shito atradu savaas izsuutiitaajaas vestulees :D
piedodiet par rupjiibaam, bet es taas neesmu rakstijusi :D

Sūtītājs: sundew
Adresāts: sundew
Datums: 01.06.2009 01:58

Tēma: RE: :)

Ja tu smirdīgais pedarast man vēlreiz ko atrakstīsi es tevi atradīšu un izkastrēšu. Saprati smirdoni ?!> No: sundew
> Kam: sundew
> Kad: 21:36 09.05.2009
> Tēma: RE: :)
>
> o nee man ar redzi viss kaartiibaa :D

> No: Gudris
> Kad: 21:35 09.05.2009
> Tēma: :)
>
> Laikam sestdienas vakars pasliktina redzi Tev :D;)
Publicēts: 02.06.09 15:16
 citēt
akjezainjtetinj.. tad ir jamekle kas forumaa nemas ar gudri un kam visn ir uzkapis uz kraninja :D
 citēt
izskatās kāds uzjautrojies :D tā ir ka mētājās ar parolēm!!!!
 citēt
domaaju, ka tas bija adreseets man :D
Publicēts: 02.06.09 15:18
 citēt
adreseets tev ???? :D ar saakumu " Ja tu smirdīgais pedarast ..."
Nichonipanimaju!
Publicēts: 02.06.09 15:19
 citēt
labs PR, sundew! bija kādu laiku klusumiņš no Tevis! :)
Publicēts: 02.06.09 15:22
 citēt
zviedzha:labs PR, sundew! bija kādu laiku klusumiņš no Tevis! :)

iisteniibaa gribeeju tikai pateikt to, kas notiek ar tiem, kuri atljaujas izteikt kritiku :D
Publicēts: 02.06.09 15:29
 citēt
sundew:
iisteniibaa gribeeju tikai pateikt to, kas notiek ar tiem, kuri atljaujas izteikt kritiku :D

Nevienam un nekādā veidā nebija pieejama Tava parole ?!?
Publicēts: 02.06.09 15:30
 citēt
ox3r:
sundew:

Nevienam un nekādā veidā nebija pieejama Tava parole ?!?

nee
Publicēts: 02.06.09 15:32
 citēt
nu tad kārtējais gļuks
Publicēts: 02.06.09 15:34
 citēt
profils izdzeesaas pats no sevis un vel uzrakstija man atavdu vestuli? :D
Publicēts: 02.06.09 15:37
 citēt
sundew:profils izdzeesaas pats no sevis un vel uzrakstija man atavdu vestuli? :D

FORSH GLJUKS. :D

Man taa katru dienu. Es eju aaraa no maajas uz darbu un skatos ka manas mashiinas vietaa ir ziimiite ar tekstu:"Aizbraucu pabraukaaties. / Tavs auto /".
Publicēts: 02.06.09 15:42
 citēt
klau, sundew, a ka Tu tiec pie vestulem un ka ir saglabajusies profila info, ja bija dzest profils? bet tagad tome radas ka esi registreta sodien?
Publicēts: 02.06.09 16:04
 citēt
ironia:klau, sundew, a ka Tu tiec pie vestulem un ka ir saglabajusies profila info, ja bija dzest profils? bet tagad tome radas ka esi registreta sodien?

nez vai cilveeks bez zinaashanaam tik smalkaas lietaas varees atbildeet uz shaadu jautaajumu ...

Nu ieteikums vareetu buut tikai viens - lietojiet garaakas un droshaakas paroles un centieties mainiit taas vismaz reizi paaris meeneshos :D
Publicēts: 02.06.09 16:10
 citēt
viss ģeniālais ir vienkāršs. parasti visi megina kautko sarežģitu izdomat, bet beigaas izradas parole ta vieenkarsha :)
Publicēts: 02.06.09 16:50
 citēt
nu cik vareetu buut vienkaarsha teiksim mana parole (neiet runa par FB) kuraa ir 21 simbols (case sensitive + cipari )
tipa īzī čīzī ? :D
Publicēts: 02.06.09 17:04
 citēt
qlp:nu cik vareetu buut vienkaarsha teiksim mana parole (neiet runa par FB) kuraa ir 21 simbols (case sensitive + cipari )
tipa īzī čīzī ? :D

Kāda starpība cik sarežģīta, ja trojānis sēž....vai kāds lūr pār plecu, kamēr raksti ar ātrumu 1 burts/sekundē
Publicēts: 02.06.09 17:08
 citēt
qlp, nepiebesii katru reizi ta parolet? :)
Publicēts: 02.06.09 17:20
 citēt
ironia:qlp, nepiebesii katru reizi ta parolet? :)

šīs garās paroles ir lielisks veids kā dzērumā nesarakstīt muļķīgus komentārus :D Ja var precīzi ievadīt 21 simbola paroli, tātad vēl drusku skaidrais saprāts ir aizķēries un pilnīgas glupības komentāros netiks rakstītas :)

P.S. Tas neattiecas uz tiem, kuri attiecīgo stāvokli sasniedz jau ielogojušies vai kurus ielogo kukijs :)
P.P.S. Ja kādam ar 21 simbola paroli ir par īsu, tad var brīvi izvēlēties arī 128 vai 256 simbolu paroli :D
Publicēts: 02.06.09 17:26 labots
 citēt
Pret trojaniem ir domaati antiviirusi un galva ar smadzeneem, ja to nav tad nepaliidzees arii 100 simbolu parole. Nu izdomaat parodijas par teemu "Idiota faktors" tipa kaa tureet sim kartes pinkodu uzliimeetu uz telefona otraa pusee vai krediitkartes pinkodu uz lapinjas naudas makaa... Par taadaam lietaam parasti aizdomaajaas tad kad tas ir aktuaali.

ironia: nea :) "Masterstvo neprapjosh" :) labaak gara un sarezhgjiita parole nekaa liekas galvassaapes par to kur tad nu tagad ir mans profils :D :D

Ja pie lietas kjersies kaartiigs savaa specialitaatee profinjsh (hakeris, crackeris) tad arii 50 simbolu parole buus tikai laika jautaajums, bet pret lameriem shii te fishka nostraadaa ljoti labi :D pirmaas neveiksmes uzmineet paroli smuki atspoguljojaas log failos :D

PS. ieteikums FB koderiem (nezinu kursh tas ir) vareetu pie profila pielikt moduli kas uzraada no kuraam IP adreseem cilveeki ielogojaas savos profilos, bez iespeejas sho te log failu dzeest. Lietotaajiem shaubu gadiijumaa buus pashiem iespeeja pachekot kursh tad un kaa lieto vinja profilu, un adminiem mazaak galvassaapju ;]
Bet tas tikai ieteikums :) kaa parasti tiiri subjektiivs un var ignoreet kaa to parasti dara :) peace ;]
Publicēts: 02.06.09 20:05 labots
 citēt
sundew:ha ha shito atradu savaas izsuutiitaajaas vestulees :D
piedodiet par rupjiibaam, bet es taas neesmu rakstijusi :D

Sūtītājs: sundew
Adresāts: sundew
Datums: 01.06.2009 01:58

Tēma: RE: :)

Ja tu smirdīgais pedarast man vēlreiz ko atrakstīsi es tevi atradīšu un izkastrēšu. Saprati smirdoni ?!> No: sundew
> Kad: 21:36 09.05.2009
> Tēma: RE: :)
>
> o nee man ar redzi viss kaartiibaa :D

> No: Gudris
> Kad: 21:35 09.05.2009
> Tēma: :)
>
> Laikam sestdienas vakars pasliktina redzi Tev :D;)

Man tjipa nepieleca , kas pēc šitiem texstiem isstās ka Mono /Gudris mums taka Minoritāte , gejs ?? Pēc bildēm man jau tādas aizdomas bijas kas savāda attiexsme pret tiem sieviškiem :):)
Publicēts: 02.06.09 22:21 labots
 citēt
tas, kurš uzlauza paroli ir auns, ka to uzreiz nenomainīja :D... tagad mees sarunātos ar "sundew hacker", bet īstajai ar citu niku tiktu prieks lasīt sevi tā PA ĪSTAM :D
Kad es rakstīju, ka manu profilu lauž ( pienāca paziņojumu jūra, ka esmu pieprasījis jaunu paroli), visi tikai pasmaidīja... nu re, lai arī kādam sāp, tagad mana kārta smaidīt.
MANI NEUZLAUZA
Publicēts: 02.06.09 22:38
 citēt
Uzmaniibas nepieveershana taadaam lietaam ir tikai un vieniigi moderu un adminu nolaidiiba. Es jau nesaku ka vinji dotajaa gadiijumaa neko nedara, bet taa izskataas :D Jo mees veeel joprojaam nezinam kukrsh ir tas sliktais kas uzlauza sundew profilu un izdzeesa to.
Publicēts: 02.06.09 23:00
 citēt
qlp:Uzmaniibas nepieveershana taadaam lietaam ir tikai un vieniigi moderu un adminu nolaidiiba. Es jau nesaku ka vinji dotajaa gadiijumaa neko nedara, bet taa izskataas :D Jo mees veeel joprojaam nezinam kukrsh ir tas sliktais kas uzlauza sundew profilu un izdzeesa to.

... un nekad neuzzināsim
Publicēts: 02.06.09 23:09 labots
 citēt
1. kamēr nav pierādīts, ka kāds ko raksta, nevajadzētu pārcensties nomelnot šķietamo vainīgo!

2. nav liela māksla copy - paste ar kādu gribi tekstu un kādiem gribi rakstītājiem...
Publicēts: 02.06.09 23:15
 citēt
Gudris:a kā var zinaat ka arī šito tagad neraksta sundew hakers ? (na*** man atkal smaidiņu nav)

piezvanot sundew un noskaidrojot ....
Publicēts: 02.06.09 23:29
 citēt
dansiga:
Gudris:a kā var zinaat ka arī šito tagad neraksta sundew hakers ? (na*** man atkal smaidiņu nav)

starp citu, tā tas varētu būt... nikbilde naf sundew stilā :D
Publicēts: 02.06.09 23:44
 citēt
Haiduks:
dansiga:te]

starp citu, tā tas varētu būt... nikbilde naf sundew stilā :D

+ rakstīšanas stils
Publicēts: 03.06.09 00:08 labots
 citēt
1. daudz maz esmu kontaktējies ar īsto Sundew un kaut kā neesmu manījis īpašu tieksmi sarakstē pēc pareizības - tiek lietots tāds neta rakstības stils - bez garumzīmēm, mīkstinājumiem utt utml.

2. ko redzam šeit? 1. ieraksts gramatiski pareizs. tik šis "...Vai es kādam esmu nodarīju tik ļoti pāri?..." jocīgi skan!
15 min vēlāk panesās parastais neta rakstības stils bez garumzīmēm un mīkstinājumiem...

3. secinājumi - katram savi, bet tīra lieta neizskatās. kādam, iespējams, sagribējās kādu nomelnot...
Publicēts: 03.06.09 07:18
 citēt
Nomierinies, Bizarre, taa es esmuu es :D
Publicēts: 03.06.09 07:28
 citēt
bet staasts vispaar ne par to.....
pievienojoties qlp ...una tgriežoties pie paša galvenā....

Domaaju ka par shaadu informaaciju vareetu prasiit servera tureetaajam lai parakaajaas pa log failiem. Lai paskataas no kaads IP tas ir dariits, vai tika veikta autorizaacija, un kaadaa veidaa pazuda shis profils. Kautkaadam atskaites punktam tachu jaabuut...?
Publicēts: 03.06.09 09:08
 citēt
38. Administrācija negarantē lietotāja privātās informācijas drošību, ja lietotājs saglabā lietotāja vārdu un paroli, izmantojot pārlūkprogrammas iespējas, uzglabā to elektroniski, visiem redzamā vietā vai gadījumā, ja parole nonākusi cita lietotāja īpašumā paša lietotāja vainas dēļ.

Šis ir pavisam triviāls gadījums. Profils nebija "uzlauzts", cilvēks, kas izdzēsa Sundew vienkārši vai nu zināja vai nu uzminēja paroli. Turklāt "hakeris" bija nomainījis paroli, padarbojās ar Sundew profilu (visdrīzāk izlasīja visas privātās ziņas) kādu brīdi un tikai pēc tam izdzēsa pašu profilu.

Patiesībā, saliekot puzles gabaliņus man tas viss vispār izskatās pēc greizsirdības scēnas ;) kurā ir iesaistīti bijušie vai esošie ;)
Publicēts: 03.06.09 09:20
 citēt
sundew:Nomierinies, Bizarre, taa es esmuu es :D

nu jaf var sākt ticēt :)
Publicēts: 03.06.09 09:25
 citēt
Patiesībā, saliekot puzles gabaliņus man tas viss vispār izskatās pēc greizsirdības scēnas kurā ir iesaistīti bijušie vai esošie :D

nu par shito gan es sasmeejos :D :D :D
Publicēts: 03.06.09 10:39
 citēt
Gudris:+ Eliks....tagad tikai jānoskaidro kurš no blogeriem drāž sundew un lieta atrisināta (na*** man atkal smaidiņu nav)

Pateica pieklājīgais Gudris...
Publicēts: 03.06.09 12:16
 citēt
vispār normāla fīča. randomā katru dienu izdzēst pa profilam :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):