jaa, webs ir 700 pix. dazhadu iemeslu del, pirmais, ka joprojam visnotalj polpulari ir monitori 1024 pa garako malu, otrkart, ar spertu 700pix bildi izdarit nevar neko - ne izdrukat, ne izkadret. pilna izmera TIFFi tiek likti tikai pec liguma parakstishanas uz izdevniecibu FTP serveriem, vismaz jomaa ar kuru man ir saskare.
versatile:par lielformaata druku ir kaut kas dzirdeets?
a Tu topiku maaki lasīt ?>?
Un kāpēc Webā nevarētu likt kāda fotodarba reprodukciju, kas ir samazināta???? Vai vienmēr ir jāliek pilnizmēra bilde? Tu jau arī tad nebublicē sava olīša bildiņas, jo arī tās esi samazinājis nejēgā
Un kāpēc Webā nevarētu likt kāda fotodarba reprodukciju, kas ir samazināta???? Vai vienmēr ir jāliek pilnizmēra bilde? Tu jau arī tad nebublicē sava olīša bildiņas, jo arī tās esi samazinājis nejēgā
nav mazinaajis, tas ir tas, kas paliek paari kad izkropo
P.S. žēl ka vienādos apstākļos Tev nav bijusi tā nelaime (vai laime) nospiest sava Olīša slēdža kņopīti un salīzināt, kas no fočika iznāk ārā un kas/vai ir pēcapstrādē jāglābj, jālabo utt
Haselis netaisnojās ka bildes webā ir galīgi sūduki, teksts ir par to ka webā tāda izmēra bildi kādu dod āra Haseļa aparāts ielikt nav saprātīgi... Man tomēr patīk cilvēki kas spēj izlasīt to kas nav rakstīts
palaidniex:tur jau ta lieta, ka blogeri moš arī nedrukā lielformātu, bet fotogrāfi nav tikai bloggeri vien, vai pareizāk sakot ne tikai bloggeri ir fotogrāfi
nevar būt ??? es te kādus 10 lielpikseļu īpašniekus točna varu saskaitīt
Un? Domā tie lielpikseļisti bildē tikai, lai saliktu bildiņas blogam vai tikai reiz pa reizei kādu bildes reprodukciju nopublicē šeit? Pasaki - vai joprojām uzskati fotoaprātam galvenā īpašība ir megapiseļi un lēcas labuma rādīājs ir 35-100 F/2 zūūūūūms?
Stubliiti, a kaa tev liekas, kas ir best performance shaja gadijuma? mosh page-load laiks? mosh bandwidth, par ko jaamaksaa? mosh veel kads no 101 faktoriem?
nu, mums darbaa ir 5mbits down, un liidz 30 up. specifika taada. bez shaping ir 70 down, 50 up, pirmas paris dienas baudijam tadu haljavu. ienak optika