forum.gif
Fotolabratorija!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotolabratorija!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.06.09 17:29
 citēt
Jautājums... Ar kādām naudām būtu gatavi rēķināties par stundu strādāšanu labratorijā? Pa vecai modei, paša Safotogrāfētās filmas attīstīt un bildes kopēt? (:
Jums pieņemamais laiks un nauda!
Publicēts: 04.06.09 17:31
 citēt
Būtu vēlams uzrakstīt kādas vispār vēlmes kas būtu nepieciešams visvairāk un ko sagaidat, bet tas tā brīva izvēle, galvenais par naudām! (:
Publicēts: 04.06.09 18:18
 citēt
krāsa, b&w? nākšana ar saviem materiāliem un zupēm vai? (es tikai navodjašķije voprosi, jo kopēšu pie sevis, ja/kad).
Publicēts: 04.06.09 18:24
 citēt
pagaidām tikai WB, bet ja saved kārtībā tad arī krāsainu varētu laikam! (:
Un tas ja ir savi matereāli tad ar saviem nākt, ja nav tad noteikti izdomās un būs uz vietas, bet tas viss plānā uz vasaras beigām laikam! (:
Publicēts: 04.06.09 18:25
 citēt
hmm... labs jautajums ir cipars padomaa, bet pakluseeshu, lai neizsmej.
+haralds par papiiru un himikatiem, ka ari atrashanas vietu un konstultaciju izcenojumiem par stundu/dienu/nedelju
Publicēts: 04.06.09 19:50
 citēt
kas Zenzai padomā?
Publicēts: 04.06.09 19:58
 citēt
shauttra:kas Zenzai padomā?
laikam jau fotolaboratorijas izīrēšana. doma laba, bet cik būs gatavi "pindzelēties", vai tā lieta atmaksāsies, tas jau ir cits jautājums. personīgi man svešās telpās darboties ne visai ir paticis, savs būcenis ir savs būcenis, tur pavisam cita lieta
Publicēts: 04.06.09 20:16
 citēt
Toties svešajā būcenī var baigos palagus vilkt augšā un no palieliem negatīviem,tas ne katrā savā būcenī ir iespējams un nepieciešams. :)
Publicēts: 04.06.09 20:25
 citēt
es nupat pārvācos uz plašāku virtuvi, tieši lai vilktu palagus no lieliem katliem :)
Publicēts: 04.06.09 21:09
 citēt
versatile:hmm... labs jautajums ir cipars padomaa, bet pakluseeshu, lai neizsmej.
+haralds par papiiru un himikatiem, ka ari atrashanas vietu un konstultaciju izcenojumiem par stundu/dienu/nedelju

tas viss tiks izdomāts, man tik interesē tas vai cilvēkiem interesē.
Publicēts: 04.06.09 21:10
 citēt
60uz5komats6:Toties svešajā būcenī var baigos palagus vilkt augšā un no palieliem negatīviem,tas ne katrā savā būcenī ir iespējams un nepieciešams. :)

Taisnība!
Publicēts: 04.06.09 21:14
 citēt
Bilzu tistisana laikam neparak, jo to var viegli majas izdarit, bet filminas gan butu interese.
Publicēts: 04.06.09 22:07
 citēt
kroncix:Bilzu tistisana laikam neparak, jo to var viegli majas izdarit, bet filminas gan butu interese.
ilggadēja pieredze liecina, ka otrādi.
Publicēts: 04.06.09 22:27
 citēt
Gan jau ka Tenasovič sadomājis attīstīt jaunu rūpalu:) Īstenībā nebūtu slikti , es ar varētu pamēģināt vecajā laborī uz Deverēm vai kas tur taga Dursti vien palikuši :) Iespējas jau bija SUPER miera vējos 1,5 x 5m bildi ANALOGĀ uzkopēt:):)
Publicēts: 04.06.09 22:41
 citēt
Lunis:Gan jau ka Tenasovič sadomājis attīstīt jaunu rūpalu:) Īstenībā nebūtu slikti , es ar varētu pamēģināt vecajā laborī uz Deverēm vai kas tur taga Dursti vien palikuši :) Iespējas jau bija SUPER miera vējos 1,5 x 5m bildi ANALOGĀ uzkopēt:):)

Nez tā mazāk viņa domā kā manējā! (: jā kādu dienu gribētu iet prom no Jāņa tad vajag darbiņu vietā, tad ja kādam ir inetrese mož mani apmāca un es eju kā par uzraugu! (: Nu tā k-kā! (: savā ziņā paliktu piesaistīts fotocentram un būtu arī ko darīt! (:
Publicēts: 05.06.09 12:31
 citēt
kroncix:Bilzu tistisana laikam neparak, jo to var viegli majas izdarit, bet filminas gan butu interese.

kopš kur laika mb filmu tīstīšanai labori vajag?
Publicēts: 05.06.09 12:35
 citēt
noteikti pameegjinaatu kadu reiziiti
Publicēts: 08.06.09 13:21
 citēt
Nejau es dosu citiem tistit manas filminas, bet pats - ta patik labak, process ir interesantsks. Ka ari pedeja laika tistu es ar Cyanotype metodi - lidz ar to, man ta interese ir ierobezota - lidz filmas tistisanai.
Publicēts: 08.06.09 13:58
 citēt
es ar gribetu pameginat
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):