domāju, ka ar telefoniem ir cena slēdzot līgumu (subsidētie) a zibsnim vai nu noliktavas izpārdošana vai nu kļūda cenrādī, kas pēc patērētāja tiesību izpratnes ļauj iegādāties preci par norādīto cenu ignorējot to, ka cena uzrādīa kļūdaini...
Fiška vienkārša , tagad fiksi taisiet pasūtījumus, kā automātiski atnāk rēķins , tā pa i-banku nomaksājiet un pieprasiet telefonus pa tādu cenu kā norādīts. Tikai obligāti uztaisit Scr Shotu un saglabā bildi , ja mēģinās ko apstrīdēt, kaut līdz tiesai noies lieta, taisnība būs pircēja pusē. Ir precedenti un pa ļoti nopietnām summām. Veiksmi
pielauju ka par taadu cenu tu vari dabuut kaadu detalu no taa komplekta. un noteikumos dzili pasleepts buus teikums, ka prece var neatbilst bildei ! besplatbij sir tolko v mishelovke !
andre:pielauju ka par taadu cenu tu vari dabuut kaadu detalu no taa komplekta. un noteikumos dzili pasleepts buus teikums, ka prece var neatbilst bildei ! besplatbij sir tolko v mishelovke !
Teksts -ka prece var neatbilst bildei ir pretlikumīgs. Tā realitātē ir preču ielicēju kļūda , kura nav pamanīta , jo tur galīgi tūļas un loxi tagad strādā, viņiem ir pirms bankrota agonija, visi zinošie darbinieki aizgājuši, paņemti kaut kādi gurķi , kas bieži kļūdās , bet neko darīt likums ir likums, ja atomātiski atnāk rēķins un tu viņu nomaksā , pirms tev paziņojuši rakstiski , ka tā ir kļūda un Tev ir Skrins ar ko pierādīt izlikto preci ar cenu, šī prece pēc LV likumdošanas ir 30 dienu laika jāpiegādā, kaut viņa rīt parādās par pareizo cenu. Jā viņi var mēģināt taisnoties un izlikties par slimām govīm ka nav preces , vai nav par tādu cenu , bet tā jau viņu problēma. Tu esi saņēmis rēķinu, tu esi nomaksājis un viss aiziet pēc likuma.
es shaadi esmu paaris reizes nopirkusi RIMI preci - plauktaa viena cena, kasee - daargaaka .... Kad gaaju suudzeeties, darbinieki taisnojaas, ka nepaspeeja nomainiit ... kad es piemineeju likumu ... fixi atdeva starpiibu naudaa;-))))
dansiga:es shaadi esmu paaris reizes nopirkusi RIMI preci - plauktaa viena cena, kasee - daargaaka .... Kad gaaju suudzeeties, darbinieki taisnojaas, ka nepaspeeja nomainiit ... kad es piemineeju likumu ... fixi atdeva starpiibu naudaa;-))))
Nu bet es jau par to pašu , vai tas RIMī vai citur , likums viens, skandālu negrib neviens, es nupat 1 telefonu sev pasūtīju Attālinātās tirzniecības likums vēl stingraks nekā attiecībā pret parasto veikalu, ar šo likumu regulē lai netiktu apčakarēts pircējs un aizstāv pircēju
Esmu cieši saistīts ar to un ļoti labi pārzinu tās fiškas
dansiga:es shaadi esmu paaris reizes nopirkusi RIMI preci - plauktaa viena cena, kasee - daargaaka .... Kad gaaju suudzeeties, darbinieki taisnojaas, ka nepaspeeja nomainiit ... kad es piemineeju likumu ... fixi atdeva starpiibu naudaa;-))))
laimīgā!, RIMI iepercies! es parasti MaXimā un jautāju, kur debīļiks Centis ar atvainošanās runu. ar likuma panta nummuriem uzcienāsi? bet ja blicei nekādu eXtrā labierīcību, daudz vairāk i nevaig maksāt, kaut parasti maksā.
jāpievienojas haraldam - nekā interesanta, nekā noderīga. radās tika viens jautājums, pie tam, nejau kādam citam, bet sev - priekš kam atvēru šo tēmu. jēgas nekādas, minūtes 5 (vai pat 10) iztērētas niekiem. topiku autori, nu sāciet beidzot cienīt topiku lasītājus, netaisat tēmas par neko!
haralds, es veikalaa nefilozofeeju ... un cenoshos iepirkties peec saraksta ;-)))) un fixi prom ;-) ja nu pastaavu pie viiniem ilgaak (ja nav gadiijies paspeet iepirkties savaa viina veikalaa) ... ;-)
andre:pielauju ka par taadu cenu tu vari dabuut kaadu detalu no taa komplekta. un noteikumos dzili pasleepts buus teikums, ka prece var neatbilst bildei ! besplatbij sir tolko v mishelovke !
es ar vienam telefonam pieteicos, skatīsies ko nu teiks. bet pirms kāda laika līdzīgi joki bija veikalā [url=www.1shop.lv]www.1shop.lv[/url] . Tur Sigma 55-200mm F4-5.6 DC HSM Nikon un Sigma Flash EF-530 DG ST Nikon par 35 Ls stāvēja un Sigma AF 18-200 3.5-6.3 DC Nikon par 55 Ls. Tajā mirklī nebija pat tik naudas un nenoprovēju kaut ko no tā pasūtīt, bet preces no saraksta diezgan ātri pazuda.
ritenis:es ar vienam telefonam pieteicos, skatīsies ko nu teiks. bet pirms kāda laika līdzīgi joki bija veikalā [url=www.1shop.lv]www.1shop.lv[/url] . Tur Sigma 55-200mm F4-5.6 DC HSM Nikon un Sigma Flash EF-530 DG ST Nikon par 35 Ls stāvēja un Sigma AF 18-200 3.5-6.3 DC Nikon par 55 Ls. Tajā mirklī nebija pat tik naudas un nenoprovēju kaut ko no tā pasūtīt, bet preces no saraksta diezgan ātri pazuda.
Ar tiem stikliem bija tā , ka "lielķibeles" apstākļu spiesti, 3 dienas GNT svieda nost noliktavu un tāpēc bija tāds info e-veikalos
Hmmm...intereses pēc no rīta pasūtiju ap astoņiem, pēc stundas skatos inet bodē...pasūtijums anulēts. Zvanu un skaidrojos kāpēc anulējuši nezvanot un neinformējot. Šie paskaidro, ka esot kļūda sistēmā un patiesā cena ir 139Ls! Tā lūk!