forum.gif
Kāpēc tādas cenas?? :o
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kāpēc tādas cenas?? :o
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.06.09 17:36
 citēt
1) www.neostore.lv...

2) Samsungiem arī: www.neostore.lv...
Publicēts: 04.06.09 17:40
 citēt
domāju, ka ar telefoniem ir cena slēdzot līgumu (subsidētie) a zibsnim vai nu noliktavas izpārdošana vai nu kļūda cenrādī, kas pēc patērētāja tiesību izpratnes ļauj iegādāties preci par norādīto cenu ignorējot to, ka cena uzrādīa kļūdaini...
Publicēts: 04.06.09 18:33
 citēt
Atradāt kļūdu Sony HVL-RLAM aprakstā?

Preču zīme - Sony
Paredzēts modelim: Sony Alpha
Svars, g 180

netaradu. neko noderīgu arī ne.
Publicēts: 04.06.09 21:18
 citēt
Fiška vienkārša , tagad fiksi taisiet pasūtījumus, kā automātiski atnāk rēķins , tā pa i-banku nomaksājiet un pieprasiet telefonus pa tādu cenu kā norādīts. Tikai obligāti uztaisit Scr Shotu un saglabā bildi , ja mēģinās ko apstrīdēt, kaut līdz tiesai noies lieta, taisnība būs pircēja pusē. Ir precedenti un pa ļoti nopietnām summām. Veiksmi :):):)
Publicēts: 04.06.09 21:28
 citēt
pielauju ka par taadu cenu tu vari dabuut kaadu detalu no taa komplekta. un noteikumos dzili pasleepts buus teikums, ka prece var neatbilst bildei ! besplatbij sir tolko v mishelovke !
Publicēts: 04.06.09 21:35
 citēt
andre:pielauju ka par taadu cenu tu vari dabuut kaadu detalu no taa komplekta. un noteikumos dzili pasleepts buus teikums, ka prece var neatbilst bildei ! besplatbij sir tolko v mishelovke !

Teksts -ka prece var neatbilst bildei ir pretlikumīgs. Tā realitātē ir preču ielicēju kļūda , kura nav pamanīta , jo tur galīgi tūļas un loxi tagad strādā, viņiem ir pirms bankrota agonija, visi zinošie darbinieki aizgājuši, paņemti kaut kādi gurķi , kas bieži kļūdās , bet neko darīt likums ir likums, ja atomātiski atnāk rēķins un tu viņu nomaksā , pirms tev paziņojuši rakstiski , ka tā ir kļūda un Tev ir Skrins ar ko pierādīt izlikto preci ar cenu, šī prece pēc LV likumdošanas ir 30 dienu laika jāpiegādā, kaut viņa rīt parādās par pareizo cenu.
Jā viņi var mēģināt taisnoties un izlikties par slimām govīm ka nav preces , vai nav par tādu cenu , bet tā jau viņu problēma. Tu esi saņēmis rēķinu, tu esi nomaksājis un viss aiziet pēc likuma.
Publicēts: 04.06.09 21:41
 citēt
es shaadi esmu paaris reizes nopirkusi RIMI preci - plauktaa viena cena, kasee - daargaaka .... Kad gaaju suudzeeties, darbinieki taisnojaas, ka nepaspeeja nomainiit ... kad es piemineeju likumu ... fixi atdeva starpiibu naudaa;-))))
Publicēts: 04.06.09 21:46
 citēt
dansiga:es shaadi esmu paaris reizes nopirkusi RIMI preci - plauktaa viena cena, kasee - daargaaka .... Kad gaaju suudzeeties, darbinieki taisnojaas, ka nepaspeeja nomainiit ... kad es piemineeju likumu ... fixi atdeva starpiibu naudaa;-))))

Nu bet es jau par to pašu , vai tas RIMī vai citur , likums viens, skandālu negrib neviens, es nupat 1 telefonu sev pasūtīju :):):):):):)
Attālinātās tirzniecības likums vēl stingraks nekā attiecībā pret parasto veikalu, ar šo likumu regulē lai netiktu apčakarēts pircējs un aizstāv pircēju

Esmu cieši saistīts ar to un ļoti labi pārzinu tās fiškas :):):):):)
Publicēts: 04.06.09 22:05
 citēt
ja saiisina preci Sony HVL-RLAM tad sanaak Sony HLAM
Publicēts: 04.06.09 22:08
 citēt
Vajag paņemt kādus 5 telefonus un pēc tam ss.ā tirgot augšā un normāli varēs uzvārīties :D
Publicēts: 04.06.09 22:17
 citēt
CerambyX:Vajag paņemt kādus 5 telefonus un pēc tam ss.ā tirgot augšā un normāli varēs uzvārīties :D

Bet tad neguli, rīt atčohnīsies ka kļūda un vairs nebūs , kamēr viņi guļ, Tu neguli :):):):)
Publicēts: 04.06.09 22:21
 citēt
dansiga:es shaadi esmu paaris reizes nopirkusi RIMI preci - plauktaa viena cena, kasee - daargaaka .... Kad gaaju suudzeeties, darbinieki taisnojaas, ka nepaspeeja nomainiit ... kad es piemineeju likumu ... fixi atdeva starpiibu naudaa;-))))
laimīgā!, RIMI iepercies! es parasti MaXimā un jautāju, kur debīļiks Centis ar atvainošanās runu. ar likuma panta nummuriem uzcienāsi? bet ja blicei nekādu eXtrā labierīcību, daudz vairāk i nevaig maksāt, kaut parasti maksā.
Publicēts: 04.06.09 22:21
 citēt
jāpievienojas haraldam - nekā interesanta, nekā noderīga. radās tika viens jautājums, pie tam, nejau kādam citam, bet sev - priekš kam atvēru šo tēmu. jēgas nekādas, minūtes 5 (vai pat 10) iztērētas niekiem. topiku autori, nu sāciet beidzot cienīt topiku lasītājus, netaisat tēmas par neko!
Publicēts: 04.06.09 22:24
 citēt
štrunts par TTL (tas, skaidrs, ka tikai SONY, ja ir), bet ja A un/vai manuālā dalīšana, takš var uz citu kameru a jūzēt.
Publicēts: 04.06.09 22:47
 citēt
haralds, mans miiljaakais veikals gans ir maXXXima;-))))
Publicēts: 04.06.09 22:49
 citēt
dansiga:haralds, mans miiljaakais veikals gans ir maXXXima;-))))
man jau vairāk aiz tam, ka fizolopiju nakas piemērot realitātei, reiz nevar otrādi!
Publicēts: 04.06.09 23:05
 citēt
haralds, es veikalaa nefilozofeeju ... un cenoshos iepirkties peec saraksta ;-)))) un fixi prom ;-) ja nu pastaavu pie viiniem ilgaak (ja nav gadiijies paspeet iepirkties savaa viina veikalaa) ... ;-)
Publicēts: 04.06.09 23:26
 citēt
andre:pielauju ka par taadu cenu tu vari dabuut kaadu detalu no taa komplekta. un noteikumos dzili pasleepts buus teikums, ka prece var neatbilst bildei ! besplatbij sir tolko v mishelovke !

un tikai otrai pelej :)
Publicēts: 05.06.09 00:56
 citēt
es ar vienam telefonam pieteicos, skatīsies ko nu teiks.
bet pirms kāda laika līdzīgi joki bija veikalā [url=www.1shop.lv]www.1shop.lv[/url] . Tur Sigma 55-200mm F4-5.6 DC HSM Nikon un Sigma Flash EF-530 DG ST Nikon par 35 Ls stāvēja un Sigma AF 18-200 3.5-6.3 DC Nikon par 55 Ls. Tajā mirklī nebija pat tik naudas un nenoprovēju kaut ko no tā pasūtīt, bet preces no saraksta diezgan ātri pazuda.
Publicēts: 05.06.09 10:35
 citēt
ritenis:es ar vienam telefonam pieteicos, skatīsies ko nu teiks.
bet pirms kāda laika līdzīgi joki bija veikalā [url=www.1shop.lv]www.1shop.lv[/url] . Tur Sigma 55-200mm F4-5.6 DC HSM Nikon un Sigma Flash EF-530 DG ST Nikon par 35 Ls stāvēja un Sigma AF 18-200 3.5-6.3 DC Nikon par 55 Ls. Tajā mirklī nebija pat tik naudas un nenoprovēju kaut ko no tā pasūtīt, bet preces no saraksta diezgan ātri pazuda.

Ar tiem stikliem bija tā , ka "lielķibeles" apstākļu spiesti, 3 dienas GNT svieda nost noliktavu un tāpēc bija tāds info e-veikalos :):):):)
Publicēts: 05.06.09 10:45
 citēt
vispār jau liekas ka neostore ir KAPUT. Dead. Pipec. Telefonus neceļ un pēc baumām sekojuši Meteleks u.c. interneta veikalu liktenim...
Publicēts: 05.06.09 10:54
 citēt
Hmmm...intereses pēc no rīta pasūtiju ap astoņiem, pēc stundas skatos inet bodē...pasūtijums anulēts. Zvanu un skaidrojos kāpēc anulējuši nezvanot un neinformējot. Šie paskaidro, ka esot kļūda sistēmā un patiesā cena ir 139Ls! Tā lūk!
Publicēts: 05.06.09 11:07
 citēt
metaleks, liekas jau labu laiku kā izbeidzies
Publicēts: 05.06.09 11:42
 citēt
Es ar vakar pasūtīju 2 telefonus. :) Meils par apstrādi atnāca. Gaidu rēķinu :)
Publicēts: 05.06.09 12:49
 citēt
Bankrotējošie i- veikali

www.kurpirkt.lv...
Publicēts: 05.06.09 13:12 labots
 citēt
qlp:ja saiisina preci Sony HVL-RLAM tad sanaak Sony HLAM
Ja pie qlp pieliek "u" sanāk qlup (kriev. tulk. stulbs)
Publicēts: 05.06.09 13:35
 citēt
11:12 Pasūtījums anulēts
tā viņi man
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):