Pārdodu Sigma 135-400 F4.5-5.6 APO CANONam , mainu pa lēnām tehniku, pārdošu labi uzturētu, labam cilvēkam par 320Ls , varat daudz nekaulēties, īpaši nesteidzos, bet parunāt var , bet tad PM
netjan:
tas gan un kad jānoķer putnelis , tad pa švak
Tu saki ?
Es jau neesmu tik uzcītīgs un talantīgs kā Tu, man jau gribās tā pa fikso, slēpnī arī laikam nevarētu tāslēpties , ir divi lieli traucēkļi - slims urīnpūslis un smēķēšana, bet cik saprotu tādā nodarpē smēķa smaka un dīdīšanās nemaz neder , ne tā ?
Atkarībā no lidojuma trajektorijas. Ja nāk 'tieši virsū,diezgan bezcerīgi. Sānkustībā var ar paķert. Netjan.Sēžot slēpnī (ja tas nav Gulbis) ,mierrīgi var čurāt!Pīpēt?Smakas dēļ pofig,oža galīgi nav tas ko putni kā maņu bieži izmanto.
Atkarībā no lidojuma trajektorijas. Ja nāk 'tieši virsū,diezgan bezcerīgi. Sānkustībā var ar paķert. Netjan.Sēžot slēpnī (ja tas nav Gulbis) ,mierrīgi var čurāt!Pīpēt?Smakas dēļ pofig,oža galīgi nav tas ko putni kā maņu bieži izmanto.
Nu re , a es to nemaz nezināju , ka ar to ņuxu viņiem tik švaki . Vai šito lasīji?
to ka maldu es jau noskaidroju, vispār netā izvilku info cik un kur LV novēroti no 19 g.simta uzskaites sākot. Mēs tikai ieņirdžam , ka tie maitas putni zina uz kurienu j;alido, kur būs ko ēst, šis bija iesūtīts izlūks