forum.gif
Pārdodu Sigma 135-400 F4.5-5.6 APO CANONam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Sigma 135-400 F4.5-5.6 APO CANONam
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.06.09 21:51
 citēt
Pārdodu Sigma 135-400 F4.5-5.6 APO CANONam , mainu pa lēnām tehniku, pārdošu labi uzturētu, labam cilvēkam par 320Ls , varat daudz nekaulēties, īpaši nesteidzos, bet parunāt var , bet tad PM :)
Publicēts: 04.06.09 22:13
 citēt
Feins stiklins, bik palens af, bet citadi labs.
Publicēts: 04.06.09 22:16
 citēt
versatile:Feins stiklins, bik palens af, bet citadi labs.

tas gan un kad jānoķer putnelis , tad pa švak :)
Publicēts: 04.06.09 22:23
 citēt
netjan:
versatile:Feins stiklins, bik palens af, bet citadi labs.

tas gan un kad jānoķer putnelis , tad pa švak :)
Tu saki ? ;)
Publicēts: 04.06.09 22:24
 citēt
Lidojumā nav pašvak?
Publicēts: 04.06.09 22:29
 citēt
forelljjanka:
netjan: tas gan un kad jānoķer putnelis , tad pa švak :)
Tu saki ? ;)

Es jau neesmu tik uzcītīgs un talantīgs kā Tu, man jau gribās tā pa fikso, slēpnī arī laikam nevarētu tāslēpties , ir divi lieli traucēkļi - slims urīnpūslis :D:D:D:D:D:D:D un smēķēšana, bet cik saprotu tādā nodarpē smēķa smaka un dīdīšanās nemaz neder , ne tā ?
Publicēts: 04.06.09 22:36
 citēt
CerambyX:Lidojumā nav pašvak?
Atkarībā no lidojuma trajektorijas. ;) Ja nāk 'tieši virsū,diezgan bezcerīgi. Sānkustībā var ar paķert.
Netjan.Sēžot slēpnī (ja tas nav Gulbis) :D ,mierrīgi var čurāt!Pīpēt?Smakas dēļ pofig,oža galīgi nav tas ko putni kā maņu bieži izmanto.
Publicēts: 04.06.09 23:11
 citēt
forelljjanka:
CerambyX:Lidojumā nav pašvak?
Atkarībā no lidojuma trajektorijas. ;) Ja nāk 'tieši virsū,diezgan bezcerīgi. Sānkustībā var ar paķert.
Netjan.Sēžot slēpnī (ja tas nav Gulbis) :D ,mierrīgi var čurāt!Pīpēt?Smakas dēļ pofig,oža galīgi nav tas ko putni kā maņu bieži izmanto.

Nu re , a es to nemaz nezināju :):):):):):):), ka ar to ņuxu viņiem tik švaki .
Vai šito lasīji?

www.apollo.lv...
Publicēts: 05.06.09 08:51
 citēt
Maldu viesis. :)
Publicēts: 05.06.09 10:32
 citēt
forelljjanka:Maldu viesis. :)

to ka maldu es jau noskaidroju:):):), vispār netā izvilku info cik un kur LV novēroti no 19 g.simta uzskaites sākot. Mēs tikai ieņirdžam , ka tie maitas putni zina uz kurienu j;alido, kur būs ko ēst, šis bija iesūtīts izlūks :):):):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):