forum.gif
..par 6dienu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / ..par 6dienu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.06.09 00:00 labots
 citēt
..un kur ir ierastie stāsti par piektdienas vakariem?
tradīciju postā laižjam? :)
Publicēts: 06.06.09 00:09
 citēt
Dansiga aizgāja gulēt, jo rīt 6os jāceļas, tāpēc temata nebija...
Publicēts: 06.06.09 00:09
 citēt
Es vēl arvien dzeru vīnu un ņemos ar V-pils bildēm... :)
Publicēts: 06.06.09 00:13
 citēt
ERA, šovakar tev jāpārņem stafete no dansigas ;)
Publicēts: 06.06.09 00:14
 citēt
Daiga :) nu, tēmu jau tā kā lkz iesācis... es tikai varu palīdzēt te kādu brīdi uzturēt dzīvību... ;)
Publicēts: 06.06.09 00:19
 citēt
lkz, shii briivdienas tavas rokaas;-)))) es aiznjemta;-)))
Publicēts: 06.06.09 00:33
 citēt
lkz tēmu iesāka un pats nosvīda :D
Publicēts: 06.06.09 00:35
 citēt
gan jau riit/pariit paturpinaas;-))))
Publicēts: 06.06.09 00:37
 citēt
Mjā... man vēl vismaz piecsimts bilžu jāpārskata, glāze vīna un tad migā... :)
Publicēts: 06.06.09 00:38 labots
 citēt
es te savu pagalmu aizbildējos. baltais vīns ir, bet pagalam lejams ārā, a uz veikalu pēc aliņa iet ie baigais 5dienas slinkums :(
Publicēts: 06.06.09 00:38
 citēt
es laimiga secinaaju , ka dalj jau konverteeta - palaidu peedeejo partiju konverteeties u ieshu guleet ... gan jau nokonverteesies bez manis;-))))
Publicēts: 06.06.09 00:40
 citēt
pastāsta man labāk kā skenētas M/B bildes uzprišināt tā jaukāk. ir viens pasūtijums uz 22vām bildēm, tagad mokos ar skanēšanu, a možj kāds padoms derētu kā prišināt labāk tos pagājšā gs šedevrus :)
Publicēts: 06.06.09 00:41
 citēt
Dansiga :) man par laimi ir sabildētas raw+jpg, tā kā vismaz nav jākonvertē... Bet ieraugu kādu smukāku un sagribas apstrādāt, lai būtu vēl smukāka... vot i sēžu te ar tām bildēm :P

Lkz :) vai nu jāpārvar slinkums, vai jāpaliek bešā... citu variantu laikam nav :) man šovakar sarkanvīns...
Publicēts: 06.06.09 00:43
 citēt
lkz:pastāsta man labāk kā skenētas M/B bildes uzprišināt tā jaukāk. ir viens pasūtijums uz 22vām bildēm, tagad mokos ar skanēšanu, a možj kāds padoms derētu kā prišināt labāk tos pagājšā gs šedevrus :)

Ko tur frišināt - novāc putekļus (gāāārlaicīgs process), uzasini, moš sēpiju minimālu piemet :)

Ar ko skenē?
Publicēts: 06.06.09 00:49 labots
 citēt
canon mp610 (4800dpi scan rez) :) kā irtā ir tā jādzīvo :)

era: vot jāpaliek bešā vai jādzer baltais vīns šķebinoties :)

ps, novākt putekļus, tb - aizklonēt?
Publicēts: 06.06.09 00:56
 citēt
nu gan problema.. :D
Publicēts: 06.06.09 00:57
 citēt
lkz:canon mp610 (4800dpi scan rez) :) kā irtā ir tā jādzīvo :)

era: vot jāpaliek bešā vai jādzer baltais vīns šķebinoties :)

ps, novākt putekļus, tb - aizklonēt?

Nu jā, aizklonēt. Kompresors moš pa rokai ir? Pirms liec iekšā filmu, ar kompresoru var forši visus putekļūs aizpūst :)

Vot, nez kādā ūberkvalitātē ir tie kadri, ka ar 4800 vērts skenēt, imo pietiktu ar 2400, jo šaubos vai tas skeneris ir tik kruts, ka spēj realizēt savus ūberos 4800 dpi un vai pati filma vispār tik daudz satur...

Paprovē ieskenēt kadru uz 4800 un 2400, izkropo kādu apgabalu un salīdzini...
Publicēts: 06.06.09 01:00 labots
 citēt
a kurš teica, ka es no filmas skanēju!? :D
tie bilži ir uzņemti gadus 15-25 atpakaļ,
večiņa ne bildēja, ne pie filmas tikusi, skanēju reālu bildi
tur 'tā kaza nosista

kompresors ir, pats kā kompresors, tikai jēgas ta nav! mož bildes izmazgāt :D veļasmašina kip modernā, ok
Publicēts: 06.06.09 01:06
 citēt
vnk iemer fotoshopaa aiklone sudus liekus nost. nonem visu krasu nost, uzlabo kur vajag kontrastu visam bildem vienadi, uztaisi visam vienadu toni un gaismas intensitati un liec kopaa
Publicēts: 06.06.09 01:13
 citēt
lkz : Kadreiz bij tāds verķis saucās "Gaļāsmašīna" , uzkopē šmigainu bildi caur zeķi lai visji sūdi šmigucī , tad izrulē caur gaļas mašinu tā iespīež papīrā tādu "Grubulāinu rastru un "Maksla" un nekādus meslus nav jāretušē:):) Jā "Gaļasmašinas" tasija no vecas veļenes Rīga 15 veļas izsspiežamajam rullim vienu gumijas rulli aizvietojot ar smalki safrēzētu rūtotu metāla:):)
Publicēts: 06.06.09 01:15
 citēt
opanāa... a kur es Īrijā Rīgu15 lai dabūn?? :):):)
Publicēts: 06.06.09 01:31 labots
 citēt
DHL ir :D
Publicēts: 06.06.09 01:47
 citēt
lkz:opanāa... a kur es Īrijā Rīgu15 lai dabūn?? :):):)

Zin kas pats jocīgākais es kautkur pirms paris gadiem aizvelkos Brisele tur tuvāk vecpilsētai mans mīlākais foto bodinieks Profiem + krāmi kautkadu atstarotāju man vajadzēja , nopērku bet Laulene vēl rakājās pa neskaitāmām humpalu COKIN filtru kastēm es tikmēr lūru kas tads tālakos plauktos SKATOS joooooooooo GAĻASMAŠINA! Tā pati no RIGA 15 , es taga saku šo tur raustīt , atnāk viens no īpašniekiem liekas Filips vārā šis saka KAUTKĀDS Krievu verķis itkā esot klasiskam foto domāts šiem nācis tur kautkur kautkāda komplektā ar Labora aprīkojumu utrupe ņemts. Es šiem saku TĀ GAĻAS MAŠINA spiež faktūru PARASTĀ PAPĪRĀ ši tā bolās bolās saka A PRIKŠKAM papīrā faktūra jāspiež? Es šim nu KAD BILDE SŪDIGA tā aŗi šis nesaprata bet PRINCIPU saprata saku APSVEIKUMUS klientiem var forši izrulēt cauri KĀ TIPOGRĀFIJĀ spiesti isstisies!:) Ot šiem iepatikās!!:)::):) Iedomājies BEĻĢIJĀ bij ieklīdis , 2500Km no LV nju cik tad tur vēl lidz Irijai , kādi nieka 600Km vēl atlicis tik bij:):)
Publicēts: 06.06.09 01:54
 citēt
man Tavi stāsti tīk! brīdis atslodzei :)
jāsāk urķēties pa vietējiem komisijas veičiem, kaut gan neesmu manījis te tādus (tā pat kā lombardus, nevienu :) )
jāpainteresējās, mož kaut kur kaut kas tāds ir dziļi dublinas melnajos kvartālos iemitināts :))

kaut gan cerību uz gaļas mašinu nelieku, bet tavs stāsts rosina domas par to veikaliņu romaņtiku un to, ko tur var uzrakt :) :)
Publicēts: 06.06.09 01:55
 citēt
jārok! :D
Publicēts: 06.06.09 02:44
 citēt
Gulēt jāiet... :)
Publicēts: 06.06.09 02:51
 citēt
ERA:Gulēt jāiet... :)

nav vērts tik agri :)
Publicēts: 06.06.09 02:55
 citēt
lkz:

nav vērts tik agri :)

Mazliet jau ir vērts... vismaz acis aizvērt... man ap 6:30 jau jāceļas...
Publicēts: 06.06.09 03:24
 citēt
lab, es gulēt :) tāpat agrāk par 12iem neuzsliešos :(
Publicēts: 06.06.09 03:49
 citēt
takā 5diena mazā 6diena tad iepostēšu, ka šodien man debija celsijā kā DJam :D jazz on! :D Alus tur praktiski par velti tad nu ejam trakot tie kam patīk bardakbalītes. :)
Publicēts: 06.06.09 10:44
 citēt
h b
jāstrādā :/
Publicēts: 06.06.09 14:45
 citēt
Mani tantes udenskritumā bildējot ar avisu ODIŅŠ Odi tā apgrauza ka taga jūtos kā kašķi sķeris :):) Arstējos ar Brendjugu iekšķigi , ot tev i welesjanu diena ar mazabģerbtiem tantukiem:)
Publicēts: 06.06.09 17:31
 citēt
a bildes arii buus? :))
, ar tanteem protams :)
Publicēts: 06.06.09 18:46
 citēt
Lkz, a ko, Tev IRL tur tak inchiigie "paunshopi". inchiigaakie kas pie vieteejiem chigaaniem, tik skaties, ka Tevi tur pliku neizgjeerbj.. :D
Publicēts: 06.06.09 18:50
 citēt
vot neesmu meegjinaajis pie pakiem liist, kuri shad tad ko piedaavaa :D,
bet paarsvaraa vinji te kapeikas uz ielas prasa :)
a PAUANshopu "burviigo" sortimentu ikdienu baudu, redzot, ielaas sliidam
bezaispriedumainu galju, iegjeerbtu peec iepeejas koshaak un apspiileetaak :) :) :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):