forum.gif
Normāla studija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Normāla studija
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.06.09 16:22 labots
 citēt
Yuri sev izveidojis pavisam nesūdīgu foto studiju...
www.youtube.com...
Publicēts: 06.06.09 16:34
 citēt
Džeks tā normāli piegājis tai lietai. :)
Publicēts: 06.06.09 16:44 labots
 citēt
: portereti_atpūšas:
Publicēts: 06.06.09 16:52 labots
 citēt
Jūs laikam guļat un sapņojat:):) Studiju kaut 5000m2 izveidot NAV PROBLĒMU tas nemaz nav dārgi un telpas ir REĀLI piejamas šobrīd par smiekla samaksu. PROBLĒMA ir to visu UZTURĒT un noslogot un LIETDERĪGI IZMANTOT:):) Mums nupatās tulitās jau ir STUDIJA kopā ar kolēģiem no www.fotoklubsogre.lv kopā ~70m2 griesti 4m =25Ls mēnesī :):) Mums vienkarši lielāku nevaig pat visiem kopā:):) Stādieties priekšā CIK var maksāt šādas vismaz savus 500m2 telpas apkure apgaismošana un īre?:) Pat ja visa LV tasītu darbus tik pie viena šād fotogrāfa DIEZ VAI būtu rentabli darbināt šādu milzīgu telpu un specifisku aprikojumu. Man čomiem ir daudzos simtos m2 merama studija veseli divi angari. BET viņiem ir pastāvīgi lieli līgumi "Ražošana" un visas telpas ir MANTOTS un par kapeikām no paju turētājiem atpirkst PRIVĀTĪPAŠUMS . Apkure pa ziemu sanākot pāri par 1000Ls mēnesī un elektrība pāri par 3000Ls menesī zinat daudzus kuri var PAVILKT šādus "Blakus izdevumus" fotostudijai?:)
Publicēts: 06.06.09 17:23
 citēt
Luni, tu laikam pārprati. Nesaku, ka man tādu vajag, vienkārši parādīju kāda ir studija pasaulē pieprasītākajam stock fotogrāfam.
Publicēts: 06.06.09 19:37
 citēt
bet vai nav forshi, ka tev pasham taada ir. Vienmeer vari focheet visaadaas videees neizejot no maajaam. Feini, ja es buutu miljonaars, tad arii taadu uzbuuveetu
Publicēts: 07.06.09 00:37
 citēt
Gudris:manupraat diezgaan muļķīgi izmesta nauda...visu to pašu var sabildeet interjeru un meebelju salonos 10 reizes leetaak un neatkaartosies viens un tas pats visu laiku

gudris zina labaak
Publicēts: 07.06.09 01:54
 citēt
zo:
Gudris:manupraat diezgaan muļķīgi izmesta nauda...visu to pašu var sabildeet interjeru un meebelju salonos 10 reizes leetaak un neatkaartosies viens un tas pats visu laiku

gudris zina labaak

aamen.
Publicēts: 07.06.09 12:28
 citēt
Cik zinu - šitais džeks strādā uz stokiem D.D. draugos interesantu tekstiņu par šo puisi bija uzrakstījis.
Publicēts: 07.06.09 12:54 labots
 citēt
uz aci izskatās, ka sienas/griesti ir no balti-tonēta stikla, un pa dienu ir free-daylights.. es domāju viņš par elektrību minimāli maksā - to ko aizņem blices+fočuks+laptops. atkrīt softbokšu vazāšana.
Apkure - nu jā... vācijā jau ir nedaudz siltāks un pieļauju, ja izmanto 2/3x stikla paķetes, nekāda apkure nav vajadzīga vasarā. Tā kā tur pa nakti nekas nenotiek. Super Ventilācija arī relātivi nav nepieciešama, jo rosība tikai pa dienu un pietiekami liela telpa.

mēbeles izskatās pa lēti - to biš saliktie maketi, kui neder ikdienā, prasti un t.t. Izmaksas minimālas.

toties kopumā atdeve oj-oj. ne tev vajag braukt kaut kur, ne meklēt, ne skatīties. viss uz vietas. Ideāli stokam.
Publicēts: 07.06.09 13:09
 citēt
Gudri, nu kur var tādu stulbumu vispār uzrakstīt? Cilvēks full-time bildē stokus + vēl viņam ir vēl 2/3 fotogrāfi, kas uz viņu strādā. Nu un kā tu iedomājies viņus skraidam pa mēbeļu saloniem katru dienu?

Mandalay, ne gluži Vācija, bet Holande.
Publicēts: 07.06.09 13:32
 citēt

diezgan pratiigi ieguldiita nauda. pirmaam kaaraatm ekonimija laikaa, ekonimija degvielaa, tehnikas resursaa (nav tev katraa vietaa pa jaunu jaaliek softbokxi), un konkreta gadijumaa veel uz elektriibas un gaismaam (diezgan biezhi bliezh bez bliceem izmantojot savus iipashos griestus.) un man liekas ir labaak vienu reizi pasham nopirkt, nekā 5 reizes īrēt... bet viss tas atmaksaajas tikai pie patsaaviigas slodzes
Publicēts: 07.06.09 14:15
 citēt
Gudris:Var jau taa būt...es tik domāju kā viņš novērš to lai visas bildes neizskatās vienādas...ja katru dienu bliež vienās un tanīs pašāš telpās...ok var visu laiku mainīt aksesuārus..bet vienalga man liekas pēc 100 bildēm prasās jau kaut ko citu izveidot...tad atkal viss jāpārtaisa...bet ja viņš stokos pelnot 10 000 $ dienā tad varētu būt poh** uz izmaksām galvenais kā ērti !

Tava izpratne par JEBKURIEM ar fot sastītajiem procesiem ir vienkarši "0" :):) Stoku foto tas ir 100% MATEMĀTIKA tas ir tava nozare . Lai veiksmīgi to darbinātu ir vajadzīgas tikai 2 lietas ANALĪTIKA + TEHNISKI PERFEKTS DARBS . Cilvēki kuri strādā uz stokiem parasti 90% laika pavada PĒTNIECĪBĀ kas tieši ir vajadzīgs KLIENTIEM ŠOBRĪD. Ja tā ir ražošana kā konkrētam cilvēkam tad ar PETNIECĪBU nodarbojas speciāli algoti un izglītoti cilvēki , ar "Izveidošanu" konkrēti cilvēki un ar "Atslēgas vārdiem" un ievietošanu konkrēti cilvēki. Parējie visu laiku RAŽO 100% aprēķinātas KONKRĒTI VAJADZĪGAS LIETAS!:) Ta būtībā ir TEHNISKĀ FOTOGRĀFIJA jeb iepriekš 100% izrēķinātu usstādijumu "Reproducēšana" :):) Man kādreiz gadijās pabūt IKEA koncerna FOTO paviljonā , tas tāds CEHS ar ja atmiņa neviļ 27 vai 37 studijām , KATRĀ tiek būvēts SAVĀDĀKS interjērs un diendienā veči BŪVĒ un bildē jauc nost un būvē kautko citu un tā nepartraukti 5 dienas nedēlā cauru gadu:):)
Publicēts: 08.06.09 14:17
 citēt
Luni necenties, Gudri mācīt ir laika tērēšana :D
Publicēts: 08.06.09 14:44
 citēt
sasar:

Ne gluži Holande, bet Dānija :D
Publicēts: 08.06.09 14:47
 citēt
CerambyX:
sasar:

:D
Publicēts: 08.06.09 14:48
 citēt
sasar:
CerambyX:]

:D

:D :D
kādstarpība anyway.. Uz kāda no poliem vispār varētu pusgadu apgaismojumu dabūtu for-free
Publicēts: 08.06.09 18:52
 citēt
Shutterstock varetu but viens no letakajiem.
Publicēts: 08.06.09 20:07
 citēt
Stokiem kopš kāda laika esot jauns mārketinga stils , viņi cenšās spiest uz tirgošanu "Paketēm" un uz "Abonēšanu" . Lidz ar to darbi kas grlūži nav "Draza pa 1 USD" neesot vairs nopērkami GABALĀ bet gan abonementa vai paketes ietvaros :):) Vispār šo jomu gaida lielas pārmaiņas , kautkā tas biznes "Atri sākās ātri beidzās" tie kas dzīvoj uz stokiem stāsta par katastrofāliem pardošanas apjomu kritumiem desmitiem reižu . Man kolēģis kurš šad tad tirgoja bildukus visai specifiskam taka stokam taka preses poligrāfijas aģentūrai te vēl pirms pāris mēnešiem stastija ka Pagajušogad pa menesi esot sanācis "Piepelnīt" 2-3 T Eur tad kopš šā gada sākuma tik labi ja 400-500 Eur sanākot.
Publicēts: 09.06.09 12:56
 citēt
Šaubos, ka tādu studiju ir rentabli izveidot un uzturēt no stoku naudas. Domāju, ka ts čalim ir kā hobijs, kā izaicinājums, bet pelna viņš uz citām štellēm vai vienkārši ir saņēmis mantojumu.
Publicēts: 09.06.09 13:02
 citēt
Portreti, viņš vienā istock ir jau nopelnījis ap 600K dolāru 3.5 gadu laikā...
Publicēts: 09.06.09 14:01
 citēt
njaa..palasiiju komentus...galva sagriezas..klipinjs labs idejai..bet katram taas ir finanshu robezaas
Publicēts: 09.06.09 18:29
 citēt
sasar:Portreti, viņš vienā istock ir jau nopelnījis ap 600K dolāru 3.5 gadu laikā...

Teikšu godīgi- tam ir ļoti grūti noticēt. Savulaik čatoju importa stoku fotogrāfu forumā un topa fotogrāfi šuterstokā pelnīja ap 25k gadā. Istoks principā ir daudz švakāks, tā kā ož pēc kaut kādas stoku reklāmas...
Publicēts: 09.06.09 18:39
 citēt
Portreti, nu ir ir taisniba. Vinsh ir pasaule labak tirgojamais stock fotografs, iemet Yuri Arcurs googlé.
Neteikshu, ka istock ir shvakaks. Te pat no bloga viens tur pelna ap 2K menesi.
Publicēts: 10.06.09 04:18
 citēt
sasar : Tas kas NO BLOGA , tas pelna ar ļoti specifiskām lietām kas vairāk taka ne gluži FOTO bet gan grafika un dizains ne "Tīri fočene" , ja domā mūsu Romieti:) Mans kolēģis ar pelnija ne gluži "Vienkaršu" foto bet gan specifiskām "Tipa" kā reportāžas veidīgām štelēm pietam ar 32 Mpx Hasellblad bildētiem milzonīgiem failiem :):) Viņš bij iemanijies bildējot kantorim parasto "Klerku dzīves fiksējumu" pa starpu saspaidīt visju kam tika tur klāt sākot no interjēru fragmentiem lidz furšeta detaļām servējumiem piederumiem kancelejas lietām dalībnieku apģerba fragmentiem situācijām žestiem kērmēņu valodai utt. VISU ko viņa izbijuša dizainera acss piefiksēja "Vērtīgu esam" , atškirībā no "Saurās" tehnikas uz lielajiem monstriem nestāvēja autentifikātori un kadru skaists netiek fiksēts taka pa starpu "Darbam" vēsi var arī "Nedarbus" saknibināt:):)
Publicēts: 10.06.09 14:15
 citēt
Lunis, bet tas jau nemaina faktu, ka jebkursh var normali pelnit ar stokiem, galvenais zinaat, ko tirgot un ieguldit tajaa pietiekami daudz laika.
Publicēts: 10.06.09 17:13
 citēt
sasar:Lunis, bet tas jau nemaina faktu, ka jebkursh var normali pelnit ar stokiem, galvenais zinaat, ko tirgot un ieguldit tajaa pietiekami daudz laika.
Es tev saku ŠAI JOMĀ kopš pagajušā gada otrās puses esot baisais apjomu kritums un arī jauns marketingts pec principa LETI - DAUDZ bet PASTAVIGI . Tiem kam vaig tadus Exskluzivakus tiem vairs nepiedava gluzji pa leto un ari pa vienam nee. Pamata bizness jau bijis uz to ka PA VIENAM REGULĀRI un liela skaita dazjadu. Sibrid viss mainijies esot.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):