20.12.2006. 18.00 Ziemas svētkiem veltīta fotoblogeru kārtējā pirtiņa.
Pieteikšanās kā parasti šajā vietā. Ierašanās maskās (slinkākiem nav obligāti) Dalības maksa Ls3 + groziņš + personīgā svecīte (ja gāžās, tad ar svečturi) Meitenēm BEZmaksas ieeja.
Nedomā daudz annbb, bet pievienojies! Kaut kur dzirdēju vai arī nosapņoju, ka Frīda, dejavue, asr, Bormans, Punchart, Kawazoe - Taiki arī būs... :roll: ezi666, esmu :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Atgādinu: Pērnavas iela 10 III...ar tramvaju 6 un 3 pa Kr. Barona no centra līdz pieturai Pērnavas iela...tad jaizkāpj un jāpāriet Barona ielai pāri...tai lielajā mājā , kurai uz stūra ir puķu veikals , ieeja ir no Kr. Barona ielas pa vidu mājai...liels uzraksts BTA apdrošināšana un Dominuss Servo. Tel. 7296936, vai mans mob: 26800865
jā, derētu gan kopā sanākt gada beigās 8) tik šoreiz fočuku līdzi neņemšu, tik pudeli gļukvīna, ābolus un piparkūkas gardās desiņas ...cerams, ka ezis atnesīs, jā ... cerams :twisted:
sarakstu neveidošu, jo atradīsies vieta visiem. Visi, kas ir izteikuši vēlēšanos nākt, tiek gaidīti: Pērnavas iela 10 III...ar tramvaju 6 un 3 pa Kr. Barona no centra līdz pieturai Pērnavas iela...tad jaizkāpj un jāpāriet Barona ielai pāri...tai lielajā mājā , kurai uz stūra ir puķu veikals , ieeja ir no Kr. Barona ielas pa vidu mājai...liels uzraksts BTA apdrošināšana un Dominuss Servo. Tel. 7296936, vai mans mob: 26800865 līdzi ieteicams masku, groziņš un noteikti personīgā svecīte (ja gāžās, tad ar svečturi)
Līdz cikiem šitaS PASĀKUMS BŪS - VISPĀR SAPROTU, KA NO TĀS PIRTS SALĪDZINOŠI NETĀLU DZĪVOJU - tad pa ceļam no darba pasākuma varētu izskriet caur pirti....
A man kaut kādu telefonu vai kontaktus uz privāto var atmes, jo man gadās bieži vien apmaldīties pat vienā priedē - tām, ka būtu ļoti noderīgi, ja tiešām izdomāšu ierasties....
Jebkurā gadījumā visiem dezinficēties pirms un pēc sastapšanās ar mani, kaut kāda infekcija un dziļš acs iekaisums man ir - tāpēc - visiem labi daudz spirta līdzi Nevienu gan aplipinājusi neesmu līdz šim...
Ir lēni, ir sliņķi, ir supersliņķi, bet šitādu redzu pirmo reizi. Ieej 3 lapā un izlasi- Publicēts: 19 Dec 2006 16:08 -tur ir viss kas interesē tevi.