forum.gif
Ziemassvētki fotoblogeru vidē
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Ziemassvētki fotoblogeru vidē
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.12.06 09:07
 citēt
:oops:
Es ašs jau sasarku no paša rīta Shadow!!!

Nez nez, kas tad būs līdz pašam vakaram...:D
Publicēts: 21.12.06 12:08
 citēt
A, ibicik kur bildes reportāžu sadaļā?! Parasti te visi uz ātrumu iziet, a pēc pēdējā pasāciena, kas visi baidās tagad likt bildes? :D
Publicēts: 21.12.06 13:37
 citēt
A, ibicik kur bildes reportāžu sadaļā?! Parasti te visi uz ātrumu iziet, a pēc pēdējā pasāciena, kas visi baidās tagad likt bildes? :D

Mēs šo tēmu apspriedām, bet nevienam nekas netika liegts...var brīvi darīt, bet klalitatīvi un tas ir tas iemesls, kāpēc kavējās .
Mums gāja ļoti jautri, bija daudz atrakciju (spaaarni un kambariite to veica), daudz jaunu seju , daudz sirsnības un sapratnes.
Šajā pasākumā sapratu, ka ziemas mēnešos pirtiņa ar kodēto nosaukumu pie Haiduka ir dzīvot spējiga, kā maziņš bērniņš vecāku (bloga adminu) paspārnē. Bet tā kā blogu skata visa Latvija un pasau..., tad pasākumam jābūt kvalitatīvam un jāparāda tā dvēselīte, kas te mājo.
Un šis bija jaukākais.
Publicēts: 21.12.06 14:30
 citēt
Eh...tad sametas skumji, ka nesanāca būt daļai no šī jaukā pasāciena...bet nu man ir cerība, ka ne nu pirmais ne nu pēdējais tāds būs :) Un ar nepacietību gaidu bildīšus! ;)
Publicēts: 21.12.06 18:17
 citēt
Tiešām bijA JAUKS pasākums!!!
Paldies Haidukam un kambarītei un spārniem !!!
Pirtiņa (fiziski) arī labā!!!
Publicēts: 22.12.06 19:51
 citēt
silti sviecieni jums visiem no tallinas :) 8)
Publicēts: 22.12.06 20:04
 citēt
yp shadow... welcome back! :)
Publicēts: 22.12.06 22:33
 citēt
thanks edzjus :wink:
Publicēts: 22.12.06 22:46
 citēt
edzjus, ko Tallinā aizmirsi? :roll:
P.S. Sveiciens Tev no Ziepniekkalna! :wink: :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):