forum.gif
Annirs nopircis Olympus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Annirs nopircis Olympus
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.07.09 21:22
 citēt
paskatieties optiskās shēmas vienam un otram variantam - bez VR sešas lēcas, ar VR gandrīz divreiz vairāk, vairāk virsmu, kas lauž gaismu, plus vēl sarežģītāka elektriskā puse, un, vispār, kāda mārrutka pēc labam kitam vajadzīga stabilizācija
Publicēts: 06.07.09 08:55
 citēt
Tas laikam individuāli. Man nākas vr lietot pat pie augstiem slēdža ātrumiem, jo rokas tā trīc, ka fokusa punktu uz objekta nevar notrāpīt.
Publicēts: 06.07.09 21:18
 citēt
Annirs:alvil - kaadu naivuma koificentu veel jaapiemeero?

Naiva ir cerība, ka Olympus izrādīsies tik pat labs kā Nikon...
Publicēts: 07.07.09 17:28
 citēt
es jūtūbē redzeeju labu fočiku firmu salīdzinājumu:

Body Lenses

3 Canon 3 Olympus
2 Nikon 2 Nikon
1 olympus 1 Canon

Summary points: Canon 4, Nikon 4, Olympus 4

a ja to pašu, bet latviski ?
Ko pierāda šie mistiskie skaitļu stabi ?
Publicēts: 07.07.09 17:34
 citēt
pizgjec alvil... mani promotee vai sevi?

man ir visaadi greeki, dazhaadas kameras esmu chamdiijis un pielietojis, bet olimps gan veel nav gadiijies.....
Publicēts: 07.07.09 17:36
 citēt
fak... kaa izsmeejos, paldies alvil - ash visu paarlasiiju un gandriiz no kreesla izveelos.....
Publicēts: 07.07.09 17:42
 citēt
izlasīju topika nosaukumu un apkritu...................gandrīz
Publicēts: 07.07.09 17:43 labots
 citēt
negatIvs:izlasīju topika nosaukumu un apkritu...................gandrīz
es arii... :D :D :D

ps. kameras joprojaam nav... so nav bilzhu :( vecos kraajumus vairs negribas cilaat
Publicēts: 07.07.09 17:48
 citēt
Annirs:
negatIvs:izlasīju topika nosaukumu un apkritu...................gandrīz
es arii... :D :D :D

ps. kameras joprojaam nav... so nav bilzhu :( vecos kraajumus vairs negribas cilaat
lai alvils, kā nodarītā morālā kaitējuma kompensāciju, uz nedēļu izsniedz savu Nikonu.....................
Publicēts: 07.07.09 17:49
 citēt
da nee, skaades nav nekaads - patiesiibaa jautraakais peedeejaa pusgada notikums forumaa :D
Publicēts: 07.07.09 18:17
 citēt
mani atkal interesē - ko gan manījis acīgais jaunietis ?
Un kādu vielu ietekmē tas notika ?
Publicēts: 07.07.09 18:24
 citēt
Gudris vien spējīgs saskatīt bildēs, kas sakompresētas uz 800 (dažviet 600) pixeļiem pa garāko malu pudeļstikla kvalitāti. Es skatos, skatos, bet man kvalitāte šķiet o.k. (arī skatoties 4500 pix pa garāko malu). Bet nu, pofig, dažiem Olypims (olu pimpis) ir sakrāla lieta. Sorry, ka aizskāru jūtas. Gudri šoreiz nemaz negribēju apbižot. Šoreiz plāns bija pajokot par Anniru, kurš dikti kritizēja manis tirgoto (nu jau pārdoto) nikkor VR kitenieku. :)

p.s. NilsS, tikai daži aliņi (kā parasti). :D
Publicēts: 07.07.09 23:18
 citēt
sakraalists
Publicēts: 08.07.09 09:15
 citēt
vislielaakaa neatbilstiiba ir taa, ka nekad neneesaaju kameru kaklaa. riebjas ka sitas pret kruushkurvi :D
Publicēts: 08.07.09 09:29
 citēt
kautkādu bardaku jūs te taisat, neesat geji?
Publicēts: 08.07.09 09:43
 citēt
Pauliic - es taakaa nea, par Alvilu nazinu... shii topika transformaacija man bija paarsteigums...
Publicēts: 08.07.09 09:47
 citēt
I am just ass king :D
Publicēts: 08.07.09 09:53
 citēt
Pauliic:kautkādu bardaku jūs te taisat, neesat geji?

es nē :)

Annirs:vislielaakaa neatbilstiiba ir taa, ka nekad neneesaaju kameru kaklaa. riebjas ka sitas pret kruushkurvi :D

jā, tas bija pirmais, kas mani pārsteidza. tikai pēc tam pamanīju, ka tas Olympus. :D
Publicēts: 08.07.09 10:34
 citēt
alvils:
Pauliic:kautkādu bardaku jūs te taisat, neesat geji?

es nē :)

Annirs:vislielaakaa neatbilstiiba ir taa, ka nekad neneesaaju kameru kaklaa. riebjas ka sitas pret kruushkurvi :D

jā, tas bija pirmais, kas mani pārsteidza. tikai pēc tam pamanīju, ka tas Olympus. :D
vecais aazis... tad jau labaak buutu rakstiijis pentax, sony vai panasonic...
Publicēts: 08.07.09 10:46
 citēt
Es jau zināju, ka Olympus Tev sirdijs tuvs! :D
Publicēts: 08.07.09 11:14
 citēt
Tu vienkaarshi zinaaji ka taa vareesi mani saapinaat, cuuka sarainaa :D
Publicēts: 08.07.09 11:52
 citēt
vairs ne sarainā. šorīt noskuvos. :D
Publicēts: 08.07.09 12:15
 citēt
par olimpieshiem nevar skalji runaat.
savaadaak veel apvainosies un izmirs :(
Publicēts: 08.07.09 13:21
 citēt
4:3 ir ideāla vēdera apkārtmēra attiecība pret krūšukurvja apkārtmēru īstiem vīriem, kas sākas no simts. Bet ... katram jau savs Olimps, Sīzifs, Augejs un Ciklops. Katram savs.
Publicēts: 08.07.09 14:31
 citēt
Nemaz arī mirt netaisos! ;) Nesen te gadijās ar daudzuprāt tik draņķīgo Oly sabliezt putneli -griezi.Šobrīd nevienam Latvijā (ne ar N,ne ar C,ne ar P ne ar kādu citu S,M,H)labāk nav sanācis. :D
Publicēts: 08.07.09 14:33
 citēt
bljkjinj... a Tu profilenee normaals killers
Publicēts: 08.07.09 14:35 labots
 citēt
lkz:bljkjinj... a Tu profilenee normaals killers
eto na kovo tjanesh?
forelljjanka:Nemaz arī mirt netaisos! ;) Nesen te gadijās ar daudzuprāt tik draņķīgo Oly sabliezt putneli -griezi.Šobrīd nevienam Latvijā (ne ar N,ne ar C,ne ar P ne ar kādu citu S,M,H)labāk nav sanācis. :D
a taa kaa man taga nav kameras, tad arii njemtu oli, ja kaads pa velti dotu... nesmaadeeju neko :D
Publicēts: 08.07.09 14:40 labots
 citēt
forelljjanka:Nemaz arī mirt netaisos! ;) Nesen te gadijās ar daudzuprāt tik draņķīgo Oly sabliezt putneli -griezi.Šobrīd nevienam Latvijā (ne ar N,ne ar C,ne ar P ne ar kādu citu S,M,H)labāk nav sanācis. :D

droši zini, ka neviens nav nofočējis minēto ? Es jau tik pārliecināts nejustos, kā nekā bildē ļaudis te gadu desmitiem ......
un nez vai tur tik izšķiroša nozīme - ar C N vai citu integrāli šauts :) vairāk jau tāds kā entuziasms vajadzīgs dabas fotogrāfam un gari, gaiši, dārgi stikli
Publicēts: 08.07.09 15:37
 citēt
Nofočējuši ir .Ārzemniekiem ir sanācis arī labāk. ;) Es tikai citēju Agri no [url=www.putni.lv]www.putni.lv[/url] ,iespējams ka griezi tagad ļoti ilgi nebildēšu.Man tas ir kā alpinistam,Everestā ir uzkāpts,tagad jādodas uz Komunisma smaili. :D Latvijā ir gandrīz 400 putnu sugu,ļoti labi sabildētas man patreiz kādas 10! Labi -kādas 30-35
Vai tas sanāktu ātŗak un vieglāk ar citu brendu ?Varbūt...Diemžēl nav iespējas pārbaudīt! :D
Publicēts: 08.07.09 16:19
 citēt
nu lai veicās. Un klau - pie mums tak dzīvo jūras ērglis, laikam tā viņu sauca, varen liels putns, gribētos redzēt tādu krietnu bildi....
Publicēts: 08.07.09 16:39
 citēt
Tur Jānis Ķuze nepārspējams! ;) Jāpiesauc atkal putni .lv ,;) ,bet tā tikai maza daļa no visas sērijas!Fantastiska sērija!!!Varbūt kur ir tīmeklī arī visa,varbūt jāpagūglē ;) .
Publicēts: 09.07.09 18:26
 citēt
Mazāk dzert vajag - uz pohām rokas netrīcēs un nekādus VR nevajadzēs :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt