paskatieties optiskās shēmas vienam un otram variantam - bez VR sešas lēcas, ar VR gandrīz divreiz vairāk, vairāk virsmu, kas lauž gaismu, plus vēl sarežģītāka elektriskā puse, un, vispār, kāda mārrutka pēc labam kitam vajadzīga stabilizācija
Gudris vien spējīgs saskatīt bildēs, kas sakompresētas uz 800 (dažviet 600) pixeļiem pa garāko malu pudeļstikla kvalitāti. Es skatos, skatos, bet man kvalitāte šķiet o.k. (arī skatoties 4500 pix pa garāko malu). Bet nu, pofig, dažiem Olypims (olu pimpis) ir sakrāla lieta. Sorry, ka aizskāru jūtas. Gudri šoreiz nemaz negribēju apbižot. Šoreiz plāns bija pajokot par Anniru, kurš dikti kritizēja manis tirgoto (nu jau pārdoto) nikkor VR kitenieku.
4:3 ir ideāla vēdera apkārtmēra attiecība pret krūšukurvja apkārtmēru īstiem vīriem, kas sākas no simts. Bet ... katram jau savs Olimps, Sīzifs, Augejs un Ciklops. Katram savs.
Nemaz arī mirt netaisos! Nesen te gadijās ar daudzuprāt tik draņķīgo Oly sabliezt putneli -griezi.Šobrīd nevienam Latvijā (ne ar N,ne ar C,ne ar P ne ar kādu citu S,M,H)labāk nav sanācis.
forelljjanka:Nemaz arī mirt netaisos! Nesen te gadijās ar daudzuprāt tik draņķīgo Oly sabliezt putneli -griezi.Šobrīd nevienam Latvijā (ne ar N,ne ar C,ne ar P ne ar kādu citu S,M,H)labāk nav sanācis.
a taa kaa man taga nav kameras, tad arii njemtu oli, ja kaads pa velti dotu... nesmaadeeju neko
forelljjanka:Nemaz arī mirt netaisos! Nesen te gadijās ar daudzuprāt tik draņķīgo Oly sabliezt putneli -griezi.Šobrīd nevienam Latvijā (ne ar N,ne ar C,ne ar P ne ar kādu citu S,M,H)labāk nav sanācis.
droši zini, ka neviens nav nofočējis minēto ? Es jau tik pārliecināts nejustos, kā nekā bildē ļaudis te gadu desmitiem ...... un nez vai tur tik izšķiroša nozīme - ar C N vai citu integrāli šauts vairāk jau tāds kā entuziasms vajadzīgs dabas fotogrāfam un gari, gaiši, dārgi stikli
Nofočējuši ir .Ārzemniekiem ir sanācis arī labāk. Es tikai citēju Agri no [url=www.putni.lv]www.putni.lv[/url] ,iespējams ka griezi tagad ļoti ilgi nebildēšu.Man tas ir kā alpinistam,Everestā ir uzkāpts,tagad jādodas uz Komunisma smaili. Latvijā ir gandrīz 400 putnu sugu,ļoti labi sabildētas man patreiz kādas 10! Labi -kādas 30-35 Vai tas sanāktu ātŗak un vieglāk ar citu brendu ?Varbūt...Diemžēl nav iespējas pārbaudīt!
Tur Jānis Ķuze nepārspējams! Jāpiesauc atkal putni .lv , ,bet tā tikai maza daļa no visas sērijas!Fantastiska sērija!!!Varbūt kur ir tīmeklī arī visa,varbūt jāpagūglē .