forum.gif
Annirs nopircis Olympus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Annirs nopircis Olympus
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.06.09 02:22 labots
 citēt
Vakar pastaigājos pa Vecrīgu, skatos pretī nāk Annirs ar Elīzu. Es gandrīz apkritu gar zemi, jo... ANNIRAM kaklā Olympus kamera. :D
Publicēts: 09.06.09 07:13
 citēt
khm bieži nesanāk manīt ka cilvēki pērk atsevišķi JAUNU KIT....Vēlu veiksmi.
Publicēts: 09.06.09 09:18
 citēt
nav slikts
Publicēts: 09.06.09 21:21 labots
 citēt
nav gan slikts, min fokusa attaalums ar sakariigs. es taadu reizee ar aparaatu panjeemu - citu nevareeju pavilkt.. tagad maajaas staav neizmantots, bet pa latiem 50-60 ar negribas prom laist :D
www.fotoblog.lv... tas ir ar tieši šo fočēts, asums cietis muļķīgi ieliekot biudi un statīva trūkuma dēļ :D
Publicēts: 09.06.09 21:28
 citēt
Nu par Canon alternatīvo KITu ir gan labāks...
Nezinu kā tie Nikon pamanās par to savu cenu izgatavot tik kvalitatīvu stiklus, man vēljoprojām nav skaidrs...
Nav jau nekāda kvalitātes pērle, bet cena kvalitāte attiecība ir vērā ņemama
Publicēts: 10.06.09 07:59 labots
 citēt
Es biju TĀDĀ šokā, ka Anniru pat nepasveicināju...
Publicēts: 10.06.09 08:37
 citēt
Davai mainamies - man tāds pac bez VR :))
Publicēts: 10.06.09 09:02
 citēt
alvil - tumshumam nav nekaada sakara ar vr. vr ir sakars ar roku triiseeshanu. un te taa "vieglums" kaa reiz speelee negatiivu lomu. jo smagaaks stikls jo mazaak triic. tumshs ir taapeec, ka vienkaarshi tumshs. un bohens ir kaka :D
Publicēts: 10.06.09 09:08
 citēt
Annirs:alvil - tumshumam nav nekaada sakara ar vr. vr ir sakars ar roku triiseeshanu. un te taa "vieglums" kaa reiz speelee negatiivu lomu. jo smagaaks stikls jo mazaak triic. tumshs ir taapeec, ka vienkaarshi tumshs. un bohens ir kaka :D

un ja salīdzina ar Cakona KIT aizbāzni ar līzīgiem parametriem?
Publicēts: 10.06.09 10:10 labots
 citēt
Jocīgi, ka Annirs runā par kaut kādu VR. Olympam taču tāda nav...
Publicēts: 10.06.09 10:14
 citēt
Šoreiz jāpiekrīt vairāk Anniram, VRs novērš parkinsonu, kustīgus objektus tas no izsmērēšanās nepasargās, kā to varētu panākt ar gaišāku stiklu...
Publicēts: 10.06.09 10:17
 citēt
Annirs un palaidniex, jūs paši esat padarbojušies ar VR? Rodas iespaids, ka tikai lasat/rakstat par to, NEVIS lietojat. :)
Publicēts: 10.06.09 10:22 labots
 citēt
Esmu gana padarbojies ar VR...
Ja tu naivi domā, ka pie 1/30 neizplūdīs kustīgi objekti tik dēļ VR - esi naivs
Jā neizplūdīs nekustīgais galds vai siena, kas var izplūst dēļ rociņu trīcēšanas, bet dejotāji paplūdīs gan.
Jā, nenoliedzami bildējot rallija mašīnas tas palīdz iegūt mazāk izsmērētu automašīnas attēlu pie lēnākiem slēdža ātrumiem saglabājot izsmērēto fonu, bet kā jau teicu, tas neglābj situācijās, kur slēdža ātrums ir būsks!

VR nesaīsina slēdža ātrumu, tas nodrošina tikai stabilāku nekustīgo objektu attēlu pie ilgākas ekspozīcijas...
Publicēts: 10.06.09 10:33 labots
 citēt
palaidniex, protams! bet Anniram sports vairs nespīd... Viņš kļuvis par Olympieti. :D
Publicēts: 10.06.09 10:35 labots
 citēt
Toties dejas privātā tusiņā uzbildē gan...
Uzbildē dzimeni, uzbildē jāņu nakts pasākumus utt...
;)

VRs palīdzēs sabildēt jau nekustīgus dēļ alus smaguma ap ugunskura sasēdušos aizmigušos un nākamā dienā novērsīš roku trīciu pa gaismu bildējot... :D
Publicēts: 10.06.09 10:52 labots
 citēt
Uz Londonas ceļojuma rēķina nācās izvēlēties, nevis Nikon D300 (es zinu, ka tas ir patiesais Annira sapnis), bet kaut kādu sūda Olympus...

Tā jau ir, Annir, ka vienmēr kaut kas uz kaut kā rēķina, vai ne?
Publicēts: 10.06.09 10:52
 citēt
alvil - kaut kas VIENMEER tiek panaakts uz KAUT KAA reekjina. Padomaa labi... uz kaa reekjina straadaa VR. Un davai - vienu nevajga - forumaa neziniishiem tuftu smeereet, ka "VR tumshu stiklu padara pieliidzinaamu gaisham" (C) alvils a to kaads sadomaasies - nafig pirkt gaishu stiklu, ja var pirkt kitinieku ar vr...
Publicēts: 10.06.09 10:54
 citēt
kad es veel nebiju padirsis savu melni, tad panjeemu darbaa no koleegja tieshi Tevis paardodamo ar VR un meeginaaju uz sava aparaata saliidzinaat ar savu, kam nav vr. vairaakas stundas njeemos un taa arii nekaadas atshkjiriibas izgatavot neizdevaas.
Publicēts: 10.06.09 10:56
 citēt
Annir, tā jau ar nav, ka nav šķirbas - 1/30 bildējot nepietiekamā gaismā ainavu tomēr VR būs priekšrocības...
Publicēts: 10.06.09 14:30
 citēt
1/10 varbuut...
bet tam tieshaam nav nekaada sakara ar gaishumu :D
Publicēts: 10.06.09 14:55
 citēt
Annirs:1/10 varbuut...
bet tam tieshaam nav nekaada sakara ar gaishumu :D

es jau neteicu ka ar gaišumu, bet ar pielietošanu, nemēri visus pēc sevis ir cilvēki, kas nespēj 1/60 noturēt, par 1/30 nemaz nerunājot, a tu te par 1/10 runā, ticamāk ka to 1/10 ar visu VR nespēs noturēt tie, kas nespēj 1/60 noturēt...
Publicēts: 10.06.09 15:11
 citēt
ar 18-55 var sportu bildēt tā ka maz neliekas... īpaši autosportu.
a stabilizācija pie ātrumiem zem 1/60 ir manta,neatkarīgi no stikla.Lai arī Pentax bija iebūvētā nevis optiskā,varēja ainavas ar 1/20 bildēt mierīgi,kamēr tagad ar Canon par tādiem ātrumiem jāaizmirst.
Publicēts: 10.06.09 15:27
 citēt
InTi:Davai mainamies - man tāds pac bez VR :))

es ar labprāt iemainītu :) reizēm šo stiklu izmantoju :)
Publicēts: 10.06.09 16:07 labots
 citēt
maiņa ir interesanta padarīšana. ko tik un kad tik un kam tik nepiedāvā mainīt...
Publicēts: 10.06.09 21:26
 citēt
Annirs:kad es veel nebiju padirsis savu melni, tad panjeemu darbaa no koleegja tieshi Tevis paardodamo ar VR un meeginaaju uz sava aparaata saliidzinaat ar savu, kam nav vr. vairaakas stundas njeemos un taa arii nekaadas atshkjiriibas izgatavot neizdevaas.

es ar kad šo dabūju kādu brīdi padarbojos salīdzinot, efekts parādās aptuveni pie 1/20 biude sanāk mazāk izplūduša, bet es tāpat šo turēju uz VR off jo ir brīži kad šis VR nostrādā gluži pretēji...
Publicēts: 10.06.09 22:51
 citēt
martc:
Annirs:kad es veel nebiju padirsis savu melni, tad panjeemu darbaa no koleegja tieshi Tevis paardodamo ar VR un meeginaaju uz sava aparaata saliidzinaat ar savu, kam nav vr. vairaakas stundas njeemos un taa arii nekaadas atshkjiriibas izgatavot neizdevaas.

es ar kad šo dabūju kādu brīdi padarbojos salīdzinot, efekts parādās aptuveni pie 1/20 biude sanāk mazāk izplūduša, bet es tāpat šo turēju uz VR off jo ir brīži kad šis VR nostrādā gluži pretēji...

+

es jau teicu - jebkas tiek dariits uz kaut kaa reekjina
Publicēts: 11.06.09 16:54 labots
 citēt
Dažreiz sanāk pārrēķināties...
Publicēts: 11.06.09 17:26
 citēt
alvil - shajaa spamaa pzuud tas, ka gribi to dranjkji kaadam iesmeereet...
es labaak fotografeeju ar savu telefonu nevis to plastmasas tumsho dranjkji...
Publicēts: 11.06.09 17:27
 citēt
Annirs:alvil - shajaa spamaa pzuud tas, ka gribi to dranjkji kaadam iesmeereet...

Es gan labāk bildētu ar to "tumšo draņķi" nekā ar telefonu... ;)
Publicēts: 12.06.09 08:59
 citēt
palaidniex:
Annirs:alvil - shajaa spamaa pzuud tas, ka gribi to dranjkji kaadam iesmeereet...

Es gan labāk bildētu ar to "tumšo draņķi" nekā ar telefonu... ;)

Es arī. :)
Publicēts: 16.06.09 06:58 labots
 citēt
...
Publicēts: 16.06.09 15:35 labots
 citēt
...
Publicēts: 16.06.09 15:37
 citēt
varbuut gribi piepirkt klaat taadu pashu bez vr pa 50?
Publicēts: 25.06.09 08:37 labots
 citēt
...
Publicēts: 26.06.09 13:27 labots
 citēt
...
Publicēts: 26.06.09 15:06
 citēt
alvil - kaadu naivuma koificentu veel jaapiemeero?
Publicēts: 27.06.09 12:32
 citēt
Annirs, kas ir naivuma koificents?
Publicēts: 01.07.09 13:00 labots
 citēt
...
Publicēts: 01.07.09 15:59
 citēt
baiki jau lēti, tok 1/2 cena.

bet + tam, kas teicka, ka šidos (ar sabilidādi ar) pārzvarā pērck gopā ar aparādu.
Publicēts: 04.07.09 15:24
 citēt
tieshi shis bija mans default kits, kuru drīzumā arī domāju notirgot :D bet patiesībā nav ne vaians, ja laba gaisma, ja visu labi saregulē, sliktākos gaismasapstākļos neteiktu, ka labi, bet bildēti koncerti, tākā arī tas nav šķērslis, neskaitās pat slikts priekš tās klases salīdzinot ar šo to no cita :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):