forum.gif
Mistika
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Mistika
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.06.09 10:10
 citēt
A kur problēma?
Ja Tev ir BILDE tad ļaudis skatās to mākslasdarbu un priecājās/kašķējās/ienīst to darbu, to ideju un tās realizāciju, ko esi tajā ielicis/veidojis. Un pilnīgi pie kājas ar ko tas ir uzņemts...

Parasti pie tehniskām niansēm sāk piekasīties gadījumos, ja skaties uz bildi un redzi ka nu kautkas nav tanī bildē, nu nav - un tad nu parasti arīdzan ieraugās tie visi teh un kompzicionālie gļuki utt

PS
A par cilvēku nenvienozīmību un nekonsekvenci spriedumos .... vai tad tas ir kas jauns
Publicēts: 09.06.09 15:16
 citēt
norchapersonigi:Gribas izvilkt atklātos ūdeņos šos viltīgos samus un iedot pa mizu ar slapju airi.

Vispārējā ģenerāltaisnīguma apziņa moca? :)

Var jau postulēt, ka darbu var radīt ar jebkuru vēsturē radītu tehnikas vienību, un tas ir tikai labi un apsveicami, ka cilvēki to perfekti māk un piekopj ikdienas praksē. Vienkārši ir jāsaprot, ka ir arī jaunāki un ērtāki agregāti, kas šo procesu zināmā mērā tomēr atvieglo...
Publicēts: 09.06.09 15:34
 citēt
kad nav sava viedokļa, tad arī parādās visādi brīnumi tekstos, kuri veidojas no forumos, reklāmās u.t.t. salasītām gudrībām, kuras savā praksītē nav pārbaudītas, zināšanu par maz, lai izprastu
Publicēts: 09.06.09 15:43
 citēt
Kautkur lasīju ka jāuzmanās no cilvēkiem kas pārāk daudz dalās ar savām zināšanām. Savādāk neredzu problēmu, tauta vārās, blogs griežās.
Publicēts: 09.06.09 16:00
 citēt
Tas gan ne tikai uz fotoportāliem attiecas... bet lasu es daudz un ne tikai ārzemju...
Publicēts: 09.06.09 19:32
 citēt
norchapersonigi:"Kautkur lasīju ka jāuzmanās no cilvēkiem kas pārāk daudz dalās ar savām zināšanām."
eto uže najezd! :) bet es jau šo to pietaupu arī.
vispār tas jautājums tikpat fizolopisks, kā jautājums, kas labāk - klausīties foršu muzonu sliktā kvalitātē vai sūdīgu muzonu labā kvalitātē. :)
Publicēts: 09.06.09 22:19
 citēt
sorry, nepiefiksēju, ka tas jau citāts. :)
nu, ja padalos ar zināšanām, man takš netop mazāk. :)
tiesa, kad kāds paņēmis darbu, kuru ne sūda nejēdz izdarīt un taujāšana pēc padoma velk uz to, ka dalīšanās ar zināšanām paņem 3X vairāk t un 5X vairāk E, nekā pašam izdarīt, savukārt pašam izdarīt paņem 2X vairāk t un 3X vairāk E, nekā normāli, jo visu laiku tam idiņam jāpaskaidro, ko dari un kādēļ tieši tā dari, tad nu gan kratos vaļā. :)
Publicēts: 09.06.09 22:30
 citēt
Najezd vai ne najezd, bet daļa taisnības tur ir (atsaucoties uz iztekto vēlmi veikt genocīdu pret "viltīgiem" samiem). It sevišķi forumos, kur daudzi ir tik plaša profila speciālisti (nevajag uztvert personīgi kādam), nenāk par ļaunu nedaudz skeptiski raudzīties uz informācijas kvalitāti.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):