forum.gif
Somas fototehnikai.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Somas fototehnikai.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.06.09 23:54
 citēt
Gudris:bet Maximas maisiņš vēl jo mazāk :p
Maximas maisiņš vedina domat, ka diez vai tik vins tur nestiepj mājā nocenotos produktus! :p
Publicēts: 10.06.09 00:06 labots
 citēt
Man pašām ir pelēka, pat nezinu kāda brenda jo visas cedeles norautas :D izskatās no arpuses diezgan dranķīgi toties jūtos droši ,ka neviens nezags.
Publicēts: 10.06.09 00:40
 citēt
ar somām tāpat kā ar fotoaparātu brendiem, katrs izrādās ir nopircis vislabāko.........................
Publicēts: 10.06.09 01:43
 citēt
Es pielāgoju Aldara ledussomu. :) Pēc fotosomas toč neizskatās. Iekšā iet 6 aliņi un zacene, vai D90 ar 2 stikliem. Speciāls nodalījums filtriem, kartēm un lasītājam. Vēl nodalījums vadiņiem un lādētājam. Šeit vajadzētu varēt arī zibeni ielikt. Un nodalījums aptieciņai. Ja ko pamaina, var ko rijamu arī iestūķēt. :)
Publicēts: 10.06.09 02:10
 citēt
o prikols :)
nevari paradit bildees ka tas izskataas? :D
Publicēts: 10.06.09 07:20
 citēt
Ja bail no zagļiem-aliņa vietā ieliec šaujamo.
Ja grib nēsāt tikai vienu aparātu ar zibspuldzi,tad vispār der jebkura soma.
Man pašam ir gan mugursoma,gan pleca soma,abas lielas(reporter aw650 un computrekker plus AW),gan vienu,gan otru varu ielikt vēl lielākā ceļa somā .Lidostā tikai jātēlo,ka nav tik smaga.
Publicēts: 10.06.09 17:28 labots
 citēt
palaidniex:ir jau dažādas pleca somas, ir pat tādas, kaz izskatās pēc studenta tarbas, kurā iebāzt divas klades, pilteni un pāris bundžas alus...

tāpēc mana izvēle DOMKE pleca somas kas izskatās pēc parastām studentu tašām ;) Tik žēl ka viņai ar polsterējumiem sūdīgi, nebūtu labi ja tāda nomauktos no liela augstuma.

Gudris:Man ir lielais Maximas maisiņš - lēti ērti un mitrumizturīgs !

Ha man viena pazīstama reportiere tā ari pēc darba transportēja uz pasākumu vienu N D3 + 24-70 2.8 un sb800 :D nu tad toč nepadomātu ka maisiņā stāv 3,5k Ls :D
Publicēts: 11.06.09 01:58
 citēt
Man ir praktiski tāda pati mugursoma kā Rucksack Overland AMAZZONIA kas redzama šajā lapā, tikai citā krāsā. www.reporter-fiab.com...
Apakšdaļā ielien fočuks ar objektīvu un vēl paliek vieta 2 objektīviem un vadiem... Augšdaļā vēl var ielikt kādas mantas.
Pēc skata galīgi nevar pateikt, ka fotosoma. Nopirku Itālijā apmēram pirms gada par nepilniem 80EUR. Vispār šai firmai somas diezgan līdzīgas National Geographic somām, bet cenu ziņā lētākas.
Publicēts: 15.06.09 17:13 labots
 citēt
alvils , manu somu tu redzēji :) , ir arī mazāki izmēri bet man viens pret otru ieiet marks ar 70-200/2.8 un pretim 5d ar 24-70/2.8 un atiecīgi no abām pusēm sanos visādi objektīvi , zipenes un citas lietas . Kabatiņu arī daudz visādu , + 17" laptops + bačenes kaudze atsevišķi atveramās kabatiņās + statīvs piesprādzējams + laikam vēl kautko esmu palaidis garām :)
www.tamrac.com...
Publicēts: 15.06.09 17:28
 citēt
alvils, tavām vajadzībām pietiek pat ar, piemēram, Lowepro Slingshot 200AW. Ideāla maza somiņa. Brīvi iet iekšā 24-105/4, 20D ar gripu, 100-400, zibspuldzi un vēl visādi sīkumi, piemēram 12-24
Publicēts: 15.06.09 17:38
 citēt
ak,tu toch nemelo un nejauc modeļus? paskatoties uz to somu,kaut kā neticās...
Publicēts: 15.06.09 17:59
 citēt
Man ar liekas, ka iekš 200 Slingšota to visu sastūķēt būs pagrūti, lai arī galīgi neiespējami nav. Pamērīju un paskatījos tās tehnikas izmērus - tur iepriekš kārtīgi jāsatrennējas spēlēt tetris. Tā soma, manuprāt, tik plašam klāstam vienkārši nav domāta.
Publicēts: 15.06.09 18:19
 citēt
Man normāli viss satilpa tajā somā. Tagad tur gan citu komplektu lieku. Ja prātīgi liek visu somā un zin ko kur likt, tad var normāli sapakot.

Tagad regulāri lietoju stelath reporter 500, kur salien 2 fotoaparāti, 24-70/2.8, 120-300/2.8, 2 telekonvertori, divi nelieli fiksi, zibspuldze, dators, rezerves baterijas un vēl šādi tādi sīkumi. Panest gan to ir grūti
Publicēts: 15.06.09 18:29
 citēt
vai vari nobildēt to visu pasākumu? Man ir tāda pati soma un nekas neliet tur vairs, kad ielikt body +70-200. Jā sānos var 4 nelielus objektīvus ielikt, bet divus body tur toč vairs nav kur ielikt.

NilsS:man ir Lowepro computreker - biju ĻOTI augstās domas par to, līdz nesaplīsa viens no 2 raiferiem. Tiesa lietoju jau 3. gadu un nesaudzīgi. Ietilpība laba. Iet iekšā 5D + 70-200, tad vēl atliek vietas zibsenei apakšā, vēl vienam body + trigeriem un vēl 4 stikliem un vēl vienam body, tipa 50D. Ārpus kabatā var iestūķēt pāris lādētājus, paliek vieta 2 -3 aliem . Ar gumijotām saitēm var pievienot statīvu somas aizmugurē, ir vieta portatīvajam, īpašā nodalījumā. Tad vēl + lietus čehols. Nopirku pa 50 ls, ar mazu atlaidi
Publicēts: 15.06.09 18:43
 citēt
Andri,var tur ietūcīt to visu.pat varu parādīt,kā.Tikai vot nezinu vai gribēsi to redzēt :D
Publicēts: 15.06.09 18:56
 citēt
moš kāds zin kādu ērtu fotojostu, tā lai saliek mid-tele/biezos-platleņķus? max 3-4 sekcijas (1 aksesuāriem). A to pa mežu dikt neērti no somas ārā staipīt katr reiz savādāku stiklu.
Publicēts: 15.06.09 19:25
 citēt
par gatavu izstrādājumu nezinu,bet varbūt var kādai jostai pielāgot lowepro stiklu somas.
Publicēts: 15.06.09 19:35
 citēt
Publicēts: 16.06.09 18:37
 citēt
Publicēts: 02.07.09 21:40
 citēt
mož kāds par krīzes cenu grib šķirties no savējās?! :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):