forum.gif
Fotogrāfa krīzes verķis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Fotogrāfa krīzes verķis
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.06.09 12:07
 citēt
[Ne gluzzi offtopics ] Taa nu sanaca ka biju komandeejuma arpus Latvijas, pie reizes vaidzeeja arii kauko atvest - pa cik braucu ar mashinu. Nopirku divus skuuterus, vienu deelam otru pardoshanai, kad paarbaucu majaas, piedarbinaaju - izbraucu, sapratu ka mans 5 gadiigais deels ir veel pa mazu prieksh shada verkja, jo maximalais atrums tiesham ir 50 km/h, tad nu ar vienu braucu es pats uz darbu :) [ bez dirshanas ] otru takaa gribeetu pardot vai iemainiit pret kadu foto tehniku

Jauns iepakojuma [ palidzeshu salikt, noregulet, uzstaisit apkatku ] . skūterim ir 1 litra bāka ar kuru ir iespējams nobraukt 40 km, tas protams, (ir atkarīgs no braucēja svara) Skūtera max ātrums ir 55 km/h (ir atkarīgs no braucēja svara, automātiska atrumkārba, 2 taktu motors, degvielas maisījums 1:25, disku bremzes priekšā, gan aizmugurē. 300 Ls M: 26331533

Publicēts: 09.06.09 13:27
 citēt
Lāāāābs pašnāvības rīks,i nav dārgi :)
Publicēts: 09.06.09 13:33
 citēt
un cik sver pats verķis ? 50km/h preikš šitā verķa tiešām ir pašnāvība ! skaņa drošivien ar nav diezko klusa ?!
Publicēts: 09.06.09 13:52
 citēt
andre:un cik sver pats verķis ? 50km/h preikš šitā verķa tiešām ir pašnāvība ! skaņa drošivien ar nav diezko klusa ?!

Sver :: 24 kg

Ritenju augstums :: 27 cm [ bilde izskatas mazaaks ]

nu ja jau ar ritenjiem atsaldeetie sitas nost tad ar shadu arii gan jau ka var nosisties, doma - arii zupas shkjiivi cilveeki ir noslikushi !

jaa kadam maac shaubas par to vai vinsh ir stabils vai vispaar ar to var pabraukt ? Ka jau teicu man ir divi gab. otrs ir jau nobraucis kaadus 500 Km takaa nodemonstreeshu parliecinaashu par to ka tas ir vienliidz drosh parvietoshanas liidzeklis kaa ritenis ...
Publicēts: 09.06.09 14:11
 citēt
man taads ir uz aķiem, tikai nedaudz smagāks un klusāks ;)
Publicēts: 09.06.09 14:41
 citēt
Īpaši iepriecē, ka tagad vari braukt uz darbu bez diršanas.

Zirgucs: tad nu ar vienu braucu es pats uz darbu :) [ bez dirshanas ]

Vai normālā (ne lamu) topika tiešām nespēj iztikt bez lamuvārdiem un cenzējamas leksikas?
Publicēts: 09.06.09 17:15
 citēt
riepas ebayaa, mans sver ap 30-35kg. max atrums tikai 30km/h , distance tikai ~10km, bet kluss kaa pelīte, un distanci var palielinaat
Publicēts: 09.06.09 17:25
 citēt
foršs verķītis !!!
Publicēts: 09.06.09 17:54 labots
 citēt
Karoche !

Ko te daudz filozofeet ... umnjiki ;) Esmu paardaugaavaa, Zolituude - mans numurs ir saakumaa mineets, kam nav slinkums un patieshaam ir interese brauc ciemaa, nonesiishu nodemonstreeshu - parliecinaasieties vai es te agjiteeedams neesmu sasolijis ko citu ...

tie kas brauc ar sabiedriisko, lai to arii turpina dariit ... Mans personiigais uzskats: ja tev darbavieta ir 10 - 20 km ataalumaa, un tev ir noriebies staaveet korkjos pakalju deldeet autinja kreeslaa, perc ko shaadu - buusi noteikti uzmaniibas centraa, taipat laikaa uz darbu nokljuusi reizes 3 atraak ...

Alkoholikjiem ar savi boonusi, braukt drikst pat liidz 1 promilei :D jo vinjam pielidzinaamas ir velo tiesiibas :D
Publicēts: 09.06.09 18:05
 citēt
FOTOmonstrs:Bet par idiotiem, kas uz darbu brauc ar auto 10 km piekrītu.

es braucu arii ar mashinu, redz tu noteikti es tiinis un tev to nesaprast, daudziem ir liidzi instrumenti vai kas cits ko ar riteni vai ar shaadu GoPed neaizvediisi, tadeelj arii spiesti to 10 km vizinaties ar mashinu ...

es savukaart pirmdien ar visu mashinu un skuuteri aizbraucu liidz darbaam kur autinjsh paliek visu nedeelju, lai janu kas ir pa rokai ... piekdien tada pashaa komplektacijaa dodos briivdienaas !
Publicēts: 09.06.09 18:53
 citēt
Kā tiec galā ar degvielu? Ja mašīna pie darba - droši vien vieglāk, gabažniekā kanna bendžas, trekteris un divtaktu dzinēju eļļa. Ja jālej tankā - laikam ne īpaši. Jāvadā mugursomā divtaktu eļļa un trekteris ar benzīna smaku. Vai kolas pudele ar sajauktu degmaisījumu. Šamais izskatās foršs - ir redzēti, kur ķēdes vietā kustību pārvada ar vārpstas palīdzību uz riepu. Bet, kopš rīgā atkal ražo gaujveidīgos mopēdus pa pārsimts latiem, šim cena kļūst neinteresanta.
Publicēts: 09.06.09 19:27
 citēt
ei tu no! 50kmh toc negribētu ar šitadu izjust.. un mums uz ceiemļiem vietām ir bedres.. :D
Publicēts: 09.06.09 19:38
 citēt
par velapisēdu jau nopietnāks braucamais. :)
Publicēts: 09.06.09 20:03
 citēt
haralds:par velapisēdu jau nopietnāks braucamais. :)

nu, nezinu nezinu...
vellapēdai jāmin pedāļi pašam, toties mazākas prasības pret segumu
Publicēts: 09.06.09 22:24
 citēt
Man exs laulenes otrajai pusei ir darzniecība kādi 50h siltumnīcu šie ar sitādu lidzīgu un tādu kā Andrejam parvietojas ikdienā. Vispār sitais tipisks klerku braucamais lielajās megapolēs kur jāparvietojās no kvartāla uz kvartālu pa iekšpilsētu:) Skaņa gan tāda papretīga:)
Publicēts: 09.06.09 22:34
 citēt
Pterodaktils: Bet, kopš rīgā atkal ražo gaujveidīgos mopēdus pa pārsimts latiem.

Kas un kur ražo? Vnk interesanti.
Publicēts: 09.06.09 23:54
 citēt
ooo, Gopeds!
Sen jau par shaadu sapnjoju, super riiki + vienkaarshi universaali paarvietoshanaas liidzeklji, dazjaadaas variaacijaas, gan urbaanie pilseetas, gan arii offroad. + kaa jau Lunis rakstiija.
Beztam, shitiem kjuninga iespeejas ir baisaakaas.. kaa nekaa puse detalju ir no MTB.
Shitiem pa kautkaadiem ap 100 naudinjiem var dabuut krutos motorus kam ir 5Zs i pat vairaak - prieksh shitik maza verkja vienkaarshi baisaakaa jauda!
Publicēts: 10.06.09 00:16
 citēt
Nez, lietus laikā tajā gaisa filtrā nesatek ūdens? :D
pa labu ceļu ar šitādu feini būtu pavizināties, bet ietrāpot kādā palielākā bedrē gan nebūtu laimīgas beigas...
Publicēts: 10.06.09 00:18
 citēt
Briedis, laiks alinjus pasuukt!
A vot i kautkaa nav probleemu ar shitiem lietus laikaa.. nju lielaas bedres ir iipatniiba kas ir pie mums..
Publicēts: 10.06.09 00:24
 citēt
fandango:
Jā, kur tos pārdod, tos Gaujas tipa mopēdus?

www.abi-t.lv...
Publicēts: 10.06.09 00:37
 citēt
Pterodaktils:fandango:
Jā, kur tos pārdod, tos Gaujas tipa mopēdus?

http://www.abi-t.lv/index.php?page=catalog&cat=1&goods_id=61

Cilveek miiljais, shitas ir slepkaviibu verkjis!
Daksha vien jau bildee redzamajam ir saliekta, braucot taa var noluuzt, i attaa, dziiviiba!
Publicēts: 10.06.09 00:48
 citēt
saprotu, ka rāmjus un dakšas lieto gatavas, piekabina tikai ķīniešu dzinēju. Diez vai reklāmas bildes taisītu ar saliektām dakšām. Bet pasērfo pa lapeli - šie arī kvadraciklus taisa - varbūt tavas prasības apmierina labāk.
Publicēts: 10.06.09 01:02
 citēt
Braucamais ar naaves smaku..
Publicēts: 12.06.09 08:27
 citēt
280ls
Publicēts: 13.06.09 22:54
 citēt
skaņa kā trimmerim :)
Publicēts: 12.08.09 09:07
 citēt
270ls