Eliks:lielpupainaam zirgumiileetaajaam gan jau arii nav gruuta
esi toč pārliecināts par apzīmējuma atbilstību? vai arī ar savu mutes cauruma izmēru neesi apmierināts?
shvaboc:runā jau ka sievietēm kas regulāri nodarbojas ar jāšanas sportu,zūdot vajadzība pēc vīrieša...
..Tavs info kanāls smagi nes pēc "viena tante teica.." a pēc runām citās foruma tēmās likās, ka esi smagi pāraudzis tēmai "ticu pasakām" kļūdijos.. ak jel, ku cilvēcīgi
.. galvenais sāpes beigās pievienot smailiju, var dajebkādu te tekstu bļaut ..jo ir taču smailijs -> tas arī noņem atbildību no "valdības" un valdības "brāļiem" kā arī vairākumam lietotāju
A, tu kaut ko konkreeti gribeeji pateikt vai vienkaarshi pasmirdeet par mutes caurumiem atnaaci?
Friidi, visa necenzeetaa leksika izmantota shajaa topikaa no manas puses ir FD citati... Es meegjinu iekarot ironias olaas (lasiit->aciis) statusu "forsh čalis".
Eliks:lielpupainaam zirgumiileetaajaam gan jau arii nav gruuta
nabaga Eliks,, gribu TEvi loti apbedinat, bet lieli pupi man nava nu naaava.. es zinu ka TEv ka lkartigai blondinei loti gribetos sev uztaisit ja ne silikona pupus tad vismaz silikona intelektu...
shvaboc:runā jau ka sievietēm kas regulāri nodarbojas ar jāšanas sportu,zūdot vajadzība pēc vīrieša...
laikam jau nebusi traapijis 10nieka jo sportists es neesmu,nekad nebiju un nebushu !
ta ka manas seksualas attiecības un pupuizmēri uz fotodirni nekādīgi neattiecas, palūgšu pievaldīt savas gudrās mutītes. par dročīsānu un tamlidzigo šaja tēmā uzsāka visu cienitajs admins eliks.
Nesaprotu, kur probleema, ko ironia sacepaas? aaa ar savaam silikona smadzeneem saaku pamazaam saprast - drochiishanas leksika ir izraadaas vecaa perdelja Ulbika privileegjija. Sorry sorry, vairs neko rupju neteikshu... Eh zheel durnis izbanots, vairs neviens rupji lamaaties nedriikst.
Buch buch.
Bet ja nopietni, tu ironia aizstaavi savu vecbiedru (foršo čali) JU no erfoto, bet FD fotoblogaa nav taa pati virtuaalaa personiiba, vinjsh pats sev izveeleejaas taadu teelu, vieniigi tas vairaak der urlas.lv portaalam, ne fotocomunity. Viss
ironia:tas ka runaa FD ir vinja un vienigi vinja darishana, nevis tava mana vai vanja. bet man tu virsuu nedirsisi!
te tu kļūdies, ļoti pat mana darīšana, kā kaut kāds tur FD manā portālā runā...
Par diršanu tev virsū... piedod, tas nebija domāts dirst TEV virsū, tā bija vienkārši situācijas modelēšana - vienkārši tu aizstāvi j.u. vienalga ko viņš dara... es tev atļāvos nodemonstrēt ko TIEŠI un KĀ viņš dara. Nav manos blondos paradumos apdirst daiļo dzimumu :P
Eliks:Tāpēc, ka rupeklības nav tas, pret ko mēs cīnamies. Vēl kāds jautājums?
Hmm... pret ko tad tieši cīnaties? Cik sapratu tad FD replikas, uz kurām daudzi lietotāji apvainojās un rakstīja sūdzības, bija galvenais iemesls, vai tad nē? Iļi ja čto to propusķil?
Haiduk - kas tur bija ar skabargām un baļķiem? Tu bloga forumā esi sarakstījis daudz vairāk visādu kakuču nekā es, so...
CerambyX, atkārtota noteikumu pārkāpšana. Atklāta neciņas izrādīšana gan lietotājiem gan portāla administrātoriem. Apzināta sistēmas bojāšana. Citu lietotāju privātās informācijas iegūšanas mēģinājumi. Aizrādījumu un brīdinājumu ignorēšana. Rupja lamāšanās ir tikai viens no redzamākajiem pārkāpumiem.
Nu labi, bet kas bija tā visa cēlonis? Nu neticu, ka tā vnk čalim ir kkāda personības dalīšanās, ka pēc pusnakts kļūst par ļauno FD, bet pārējā laikā sakarīgs čalis kā te citi saka Ko tad jūs tur īsti nesadalījāt, ka viņš tā uzēdās uz f-blogu un especially admiņiem? Jeb tā nav publiskojama info?
CerambyX:nu jautājums tik varētu būt, kāpēc pret citiem rupekļiem necīnaties tieši tāpat kā pret FD?
Bij tāds Annirs (Elika draugs), uz kura izteicinu fona, FD izteicieni, iazskatās, kā impotenta solijumi "izmīlēt" gumijas dāmu lai ta gūtu baudu. +1 Piedāvāju Elikam nobanot Eliks kungu uz selikona adapcijas laiku (man tas bija divu nedeļu ilgs - t/k kaut kur pusgada, vajadzētu pietik). D
A, tu kaut ko konkreeti gribeeji pateikt vai vienkaarshi pasmirdeet par mutes caurumiem atnaaci? "
..jā, konkrēti pasmidrēt, pazīmēties, aiztāvēt - da man pajāt, sauc to kā Tu gribi, bet ja jēlības sāk skanēt manas sievietes virzienā, no bloga main admina Tu manās acīs paliec par blondu gaili ar visām savām pastaigām pa mākoņiem un nereālajām priekšrocībām šajā portālā. .. visiem neizpatiksi, tas gan.
APBRĪNOJAMI!! nu jau no šī topika sāk birdināties brīdinājumi par baniem!! Apsveicami, Administrācija! Skaista politika!
Tikai tā vietā, lai ignorētu vai risinātu savādāk šo problēmu (vai tā maz ir problēma un ja tā ir, vai tā ir tik nepārvarama, ka pašā piemēra rādītājā rosina mazas meitenītes uzvedību?) admins izmanto paņēmienu - "ah tad Tu man šitā pateici! Nu es Tev tā pat un vēl riebīgāk pretī!"
šitā man ir gadījies pāris reizes, tiesa gan tad, kad ne pa mazu meitenīšu prātam iekomentēju bildi
Reiz dzīvoja tād Jānis U. Arhitekts pēc profesijas, fotogrāfs pēc dotībām, bet vispār diezgan pārgalvīgs extrēmists pēc dabas. Visas šīs un arī citas viņa spilgtās īpašības kopainā deva diezgan expresīvu personību, kam kalni līdz ceļiem un noteikumi.. pf.. noteikumi domāti kazām. Lieki piebilst, ka Jānis bija tusētājs pēc dabas, pie tam labs tusiņš skaitījās tāds kurā atradās vieta arī kulaku pavicināšanai. Pagalam veiksmīgs vakars tika uztverts ar noslēgumu mentenē. Nu labi, varbūt ne vienmēr, bet citreiz gadījās..
Mūsu varonis arī gados jauns un protams samērā progresīvs. Gan fototehnikas izvēlē (paldies ģimenes atbalstam) vienmēr tika dota priekšrocība "visgarākajam" un nebūt ne lētākajam galam, gan arī ikdienu paradumos Jānis turējās līdzi progresam un digitalizējās ļoti labprātīgi. Tāpēc nav nekāds brīnums, ka mūsu draugs ātri ir iekarojis arī interneta plašumus. Jāsaka godīgi, daudzi respektējami fotogrāfi atzinuši jaunēkli par samērā talantīgu puiku foto jomā, pats nezinu, neredzēju, nevērtēju, bet jātic ekspertiem uz vārda. Nu lūk saliekam saskaitāmos pa vietām un iegūstam diezgan atbilstošu to laiku ERfoto lietotāju. Dirsīgs, trāpīgs, ar labu portfolio, labiem sakariem, expresīvu dabu (meitenēm tādi patīk) un labi piekārtu mēli. Tāds savā ziņa laimes luteklītis kam viss padevās, bet kas nepadevās, tam arī nebija nozīmes.
Nu cerams aptuvenais priekšstats ir radies. Pāriesim pie hronoloģijas.
Tātad mūsu varonis (sauksim viņu nosacītajā apzīmējumā - j.u.) ir iepeldējis interneta plašumos un iekarojis savu vietu zem pusvadītāju saules, konkrēti iesakņojoties fotogrāfu iecienītākā, elitārāja fotoportālā - ERfoto (runa ir par 3-4 gadu pagātni). Slavu un cieņu ieguvis, j.u. uzcītīgi sekoja līdzi portāla ikdienas dzīvei, enerģētiski ieviešot korekcijas brīžos, kad tas bija nepieciešams. Pa lielam portāla ikdienas dzīve dalījās 3 lielās fāzēs:
1. Fotogrāfija. Un viss kas saistīts ar to. Katrs no cienījamiem portāla lietotājiem turēja godā savu viedokli un cīnījās par tā neapšaubāmu patiesumu citu cienījamu lietotāju starpā, analizējot un argumentējot par šo mākslas veidu. Kad vēl ja ne tajos zelta laikos, visaktuālākās tēmas bija, digitālo fotoaparātu degradējošā ietekme vai PhotoShop pēcapstrādes pieļaujamais līmenis.
2. Fleims. Jeb spams forumā. Aktīvi tika apspriestas arī visas pārējās aktuālās tēmas, kuras nebija saistītas ar fotogrāfiju. Politika, dzerstiņi un mīlas dēkas, kā jau kārtīgā forumā pienākās.
3. Cīņa ar diletantismu. Šo var nosaukt par vienu no nogurdinošākajiem, bet ĻOTI svarīgajiem darbiem, kas bija jāveic to laiku fotoportāla iedzīvotājiem. Šo darbu uzņēmās visenerģiskākie un sīvākie fotogrāfijas cienītāji. Un bija jau arī par ko cīnīties. Laikos, kad digitālais fotoaparāts sāka ienākt katrā ģimenē, uzradās tik daudz diletantisku fotogrāfu, kas ar savām kaķ-puķ-mīļbildēm grāva fotogrāfa slepenības un meistarības apvīto reputāciju. Tolaik radās tādi apzīmējumi kā Pokemoni, kas masu masām plūda interneta plašumos un draudēja aprīt mazo klinšaino fotogrāfijas salu. Drosmīgie karavīri
stājās šai masai pretīm un, sevi nežēlojot, sargāja ERfoto klinšainās sienas no dumjo fotodiletantu uzbrukuma. Lai iegūtu akceptu un iestātos ERfoto biedru rindās, bija jāiziet cauri smagai un nesaudzējošai kritikai, personības pārbaudei un hierarhijas pakļaušanās procesam.
Nav brīnums, ka ar laiku parastajās masās šī vietne ieguva "snobu" reputāciju, kurā valda negatīva attieksme pret jauniņajiem un neelastība pret citādāk domājošo viedokli. Atgriežoties pie mūsu Jāņa, tad viņa personība perfekti atbilda visām raksturiezīmēm, lai būtu par šīs klints sargātāju (ko viņš arī varonīgi darīja).
Bet upe tek un vēji pūš. Laiki mainās, mainās pasaule. Uzradās fotoblogs. No kurienes nevienam īsti skaidrs nebija. Tā dibinātāji fotogrāfu aprindās nepazīstami, erfoto biedrībās nesastāvēja un pat naidīgās wanagcilts pārstāvji par šiem neko nav dzirdējuši. Nu uzradās un uzradās. Kas mums par viņiem? Īpaši ņemot vērā to, ka savu portālu viņi veidoja pēc pavisam cita principa. Portālā labprātīgi uzņēma visus nabaga pokemonus, kas tika atšūti no ERfoto puses. Nu skaidrs, ka neviens sevi cienošs fotogrāfs tādā vietne neies reģistrēties. Ne tev hierarhijas pēc darbu kvalitātes, net tev pačots no sīko perdeļu puses, ne tev konkurence normāla.
Nu taisnību sakot, daži tomēr reģistrējās.. Dažādu iemeslu vadīti - cits, lai sajustu savu pārākumu uz zemā līmeņa fona, cits meklēja jaunus lauciņus un jaunas idejas, citam atkal jau tās jaunās, nesabojātās meičas kārojās uz fotosessiju iemānit. Bija arī kāds, kas sajuta sevī missiju turpināt arodu mācekļos un atrada fotoblogu par labu esam kā jauno skološanas vietu. Tādu nebija daudz, bet paldies viņiem
Tecēja laiks, kā smiltis caur pirkstiem un fotobloga lietotāju masa auga... Un kā jau tas ir fizikas likumos aprakstīts par diviem savienotiem traukiem, kad vienā škidrums pieaug - otrā samazinās.
Vēl Rudzītim zaparas ar darbiem sākās un nebija vairs īsti laika pievērsties portāla tehniskajam stāvoklim, maz pamazām ERfoto sāka izzust. Un kur nu tu iesi nabaga mirstošā portāla iemītnieks? Neko darīt jāiet uz fotoblogu. Tai skaitā arī mūsu sen nepieminētais j.u.
Smaga bija šī pāreja uz citu vietni. Smaga, jo tīri personiski bija jāpārkāpj sev pāri un pjedestāla jānolaižās līdz parastajiem mirstīgajiem. Elitei nācās uzvilkt darbaļaužu drānas un jāsplūst ar pelēko masu, lai atkal pamazām, pamazītiņam kārpīties pa atzinības un slavas kāpnēm. Bet te viss bija savādāk. Pokemons, kas tik tiko, vakar nopircis savu pirmo ziepjutrauku atļaujas vecmeistaram un bijušajam ERfoto cienījamam biedram ielikt sliktu atzīmi pie bildes vai iekomentēt savu infantīli stulbu komentāru. Par puķītēm viņs balso 555, bet par sociālās mākslas šedevru ar dabīgo filmiņas graudu un dvēselisko pieeju saka - Nepatīk, neko nesaprotu. Smagi laiki. Smagas atziņas.
Bija tādi, kas spēja ar to samierināties, jo šis pats process notika visā pasaulē - digitalizācija un pokemonu ēra, bet bija arī tādi, kam šis trieciens pa personību bija par smagu. Tai skaitā arī mūsu varonim Jānim ar visu viņa ekspresīvo dabu nācās izbaudīt
nesavaldīšanos par pasaules netaisnību un izpelnīties nevēlamo uzmanību. Njāa.. un šeit ienāk spēlē fotobloga administrātori. Kuri, kā jau tika minēts jepriekš, ar fotopasauli klasiskajā izpratnē nav bijuši nekādīgi saistīti. Tāpat viņi arī nepārzina vecos cienījamos ERfoto biedrus un nezināja, ka šiem kungiem un dāmām ar milzīgu fotostāžu un fotoatzinību nedrīkst aizrādīt par noteikumu pārkāpšanu portālā. Tāpat viņi arī nesaprata, kā var prasīt no cienījamā biedra respektēt pokemonus un pakļauties zemākai kastai. Ko nozīmē, ka noteikumi visiem ir vienādi? Administrātori arī nesapratu tādu elementāru lietu, ka šie cienījamie kungi un dāmas nav parastie lietotāji. Tie ir VECIE ERFOTO BUKI!!! Un savā stulbība administrātori sākuši aizrādīt un izteikt brīdinājumus par kaut kādiem stulbajiem noteikumu pārkāpumiem. Un vēl tā stulbā krīze.
Lieta nonākusi konfliktā. Toties vecajiem bruņiniekiem atkal uzradās mērķis - atkal uzradās ienaidnieks, pret kuru celt savu pravietisko zobenu. Lūk ir tas ļaunais un galvenais pokemonu valdnieks! Uzbrukumā!
...
lai arī nav vēl cīņa galā, lai arī nav vēl sakauti pēdējie varoņi, bet iznākums jau tāpat ir zināms... tek laiks kā smiltis starp pirkstiem, plūst upes un pasaule mainās... manāmies arī mēs, jo nevar nemainīties... jo tie kas nemainās... mirst
Sāku erfoto, pēctam blogā iegriezos ( vispār sākuma te ar bija sakarīgas bildes fotogalerijā nevis kā pēdējā laikā sīrups pāri visam ) tad atgriezos atpakaļ erfoto. Šo vietni lietoju pārsvarā dēļ aktīvā foruma un sadaļa reportāžas. ERfoto + magnum skatos bildes nopietnāk. Tur tomēr ja godīgi ir cits līmenis...Bet fotoblog ir vareni izaudzis. 80 cilveki online man pat draugos nav nu ja jau niku te izpauda tad var ievertet j.u. darbus!
p.s. - j.u. esmu dzīvē ar saticis! Nu toč normāls džeks ir savs viedoklis un ja jutīs ka sarunu biedram tāda nav nu ta noraks ar zemi. Takā kritiku ar jāmāk uztvert ( ja jau neiet runa par necenzētiem izteicieniem ).
Eliks:Tāpēc, ka rupeklības nav tas, pret ko mēs cīnamies. Vēl kāds jautājums?
Hmm... pret ko tad tieši cīnaties? Cik sapratu tad FD replikas, uz kurām daudzi lietotāji apvainojās un rakstīja sūdzības, bija galvenais iemesls, vai tad nē? Iļi ja čto to propusķil?
Haiduk - kas tur bija ar skabargām un baļķiem? Tu bloga forumā esi sarakstījis daudz vairāk visādu kakuču nekā es, so...
beidzot tu sāc saprast, ka tev tikai rādu to baļķi, visi mani teksti ir tikai atbildes. Parādi kaut reizi es būtu tev uzbraucis pirmais, bet tu praktiski visu laiku. Saprotu, kaut kā sevi jaapliecina, tas noņem mazvērtības sajūtu reālajā dzīvē, bet ja tādi, kā tu nesaņem laicīgi prettriecienu, izaug FD, jo sāk likties, ka ir visuatļautība. Paldies dievam, tu neesi tik tālu nonācis, bet jaf stāvi ar abām kājām tajā pusē. Un tas, ka uzrakstu pretīm bieži ļoti rupji ir lai tu (tādi kā tu) ātrāk saprastu, jo zolīdu valodu tu nesaproti , un netēlo tagad ka ir savādāk.
Liekās, ka j.u. vienreiz dzīvē esmu sastapis , atstāja uz mani jauku iespaidu, tāpēc pagaidām neticēšu, ka j.u. varētu būt FD.