forum.gif
The Kautiņš
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] The Kautiņš
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.06.09 09:08
 citēt
ak34, Blackhalts jau arī diezgan normāls džeks reālajā dzīvē... un internetā viņš pa lielam saka ko domā... ;)

tas tā - lai ir ar ko salīdzināt.
Publicēts: 11.06.09 10:00
 citēt
Eliks:Ne tev hierarhijas pēc darbu kvalitātes, net tev pačots no sīko perdeļu puses, ne tev konkurence normāla.

Interesanti sarakstīts, bet vai šis teikums gadījumā nav attiecināms uz Fotoblog? Erfoto liekas nav hierarhijas ne pēc fotogrāfu reitinga, ne pēc darbu kvalitātes, ne arī pačots no perdeļu puses. Vai kaut kas ir mainījies? Tā jau katram vajaga smiltiņas kur spēlēties un tas nekas, ka viņas plūst un viss mainās.
Publicēts: 11.06.09 10:19
 citēt
Elik, blackhaltu dzīvē saticis neesmu. vienīgā saskare man ar viņu ir bijusi twitter.com, kur jau gadu kā viņam nesekoju. Tā ka man grūt spriest. Visādā ziņā FD šeit radīja patīkamu atmosfēru, kuras dēļ gribējās te atgriezties.
Publicēts: 11.06.09 10:34
 citēt
Davai es ar vienu fabulu!:DD Bērnudārza smilšukaste.Audzinātāja uz visstingrāko noteikusi-nešļākt smiltis citiem acīs!Bērni būvē savas smilšukūkas,cits uz kastes maliņas,cits pa vidu,citam šķība(kaut formiņa kruta),cits ar rokām smukāk kā tas ar kruto spainīti!Nu un,kā jau bērniem,viens pateica:Tev tak šķībs tas veidojums!Cits netīšām otra apgāza,tas sadusmojās,ar lāpstiņu smiltis otram zandalē iebēra,tas parādā nepalika,zem bruncīšiem iešļāca!:D Draugiem jau nešļāca,arī tiem kas maliņā pētija gliemezīti smilgā-netika! ;) Nu un panesās tas ,kas uz visstingrāko noliegts-acīs,acīs ,acīs! Nu nekas,protams sods,audzinātāja kaktā ielika!:( Bet nepietika,smiltis arī audzinātājai!!!Visas mājeles izspārdija.Draugiem un tiem kas maliņā,jau nekas,smieklīgi pat...
Jā,tikai audzinātāja gan varētu ar smiltīm nešļākāties. ;) Pat lai parādītu kā tas negantnieks darija!!! ;)
Publicēts: 11.06.09 10:40
 citēt
forelljjanka:Davai es ar vienu fabulu!:DD Bērnudārza smilšukaste.Audzinātāja uz visstingrāko noteikusi-nešļākt smiltis citiem acīs!Bērni būvē savas smilšukūkas,cits uz kastes maliņas,cits pa vidu,citam šķība(kaut formiņa kruta),cits ar rokām smukāk kā tas ar kruto spainīti!Nu un,kā jau bērniem,viens pateica:Tev tak šķībs tas veidojums!Cits netīšām otra apgāza,tas sadusmojās,ar lāpstiņu smiltis otram zandalē iebēra,tas parādā nepalika,zem bruncīšiem iešļāca!:D Draugiem jau nešļāca,arī tiem kas maliņā pētija gliemezīti smilgā-netika! ;) Nu un panesās tas ,kas uz visstingrāko noliegts-acīs,acīs ,acīs! Nu nekas,protams sods,audzinātāja kaktā ielika!:( Bet nepietika,smiltis arī audzinātājai!!!Visas mājeles izspārdija.Draugiem un tiem kas maliņā,jau nekas,smieklīgi pat...
Jā,tikai audzinātāja gan varētu ar smiltīm nešļākāties. ;) Pat lai parādītu kā tas negantnieks darija!!! ;)

+aliņš no manis! pat divi!
Publicēts: 11.06.09 11:05
 citēt
Elika tekstā jūtams baigais subjektīvisms attiecībā uz ERfoto - tie tur šitādi, tie tur tādi utt - varu būt diezgan drošs, ka ja FD būtu kkāds nepazīstams pilsonis, kas par tādu ERfoto nav ne dzirdējis ne tur kāju spēris, bet uzvestos tieši tāpat, tad Elikam būtu vienalga... Bet redz, kad ļaunie ERfotisti nāk bradāt mīļo fotoblogu - jāmočī, jāmočī kamēr iznīkst!
Publicēts: 11.06.09 11:16
 citēt
eu cilveki, ara forss laiks, panemiet brivdienu, izbaudiet dzivi :)
Publicēts: 11.06.09 11:20
 citēt
nevar taa vienkaarshi panjemt briivdienu :)
Publicēts: 11.06.09 11:24
 citēt
ārā nav foršs laiks :( vismaz pie manis - bet nu braukšu, braukšu es drīz uz purvu...
Publicēts: 11.06.09 11:42
 citēt
foreljanka :) paldies, vismaz pozitīvi

ak34, mozh tad tev peec noskanjojuma un ieksheejaas kultuuras vairaak dereetu urlas.lv, tur vinjsh arii ir regjistreets
urlas.lv...

ng, kļūdies dārgumiņ, nākamais esi tu :P

Par erfoto - subjektīvisms, objektīvisms. Nezinu. Nekad neesmu tur reģistrējies, viedoklis ir tikai no citu cilvēku izteikumiem. Neesmu nekad bijis pret ERfoto. Pat esam kopīgo tusiņu rīkojuši... vienīgi gan pret sevi, gan pret savu portālu no dažiem erfotistiem jūtu negatīvismu - uz ka pamatots, nezinu... varbūt uz to ka "CB Online: none"?
Publicēts: 11.06.09 11:52
 citēt
Žēl, ka neesi bijis reģistrējies ERfoto - tad Tev būtu pavisam cits viedoklis... Kaut vai par to pašu jaunpienācēju nolikšanu - nekas labāks cilvēka izaugsmei manuprāt nav izdomāts. "Jāsit kamēr maziņi" tā teikt ;) Var jau būt, ka tas ir tik mans viedoklis, bet manuprāt ja salīdzinātu divu jauno censoņu izaugsmi, tad lielāka tā būs cilvēkam, kas izgājis cauri ERfoto nevis Fotoblogam - mājas ar taču tomēr ceļ no pamatiem, un ja pamati štruntīgi... ERfoto tos štruntīgos pamatus nojauc, un Tu cel nākamos - iespējams labākus. Fotoblogā Tavus štruntīgos pamatus akceptē un vēl paslavē... Bet nu labi - tas viss gan ir ļoti individuāli atkarīgs no cilvēka un ne par to šoreiz raidījums.
Paldies, ko vēlējos to es uzzināju. ;)
Publicēts: 11.06.09 12:06
 citēt
:) varbūt tieši par to... CerambyX tu ļoti precīzi visu uzrakstīji. Cits jautājums, kāds kam ir mērķis. Mēs nekad neesam sevi proklamējuši kā fotoprofesionāļu portālu, vai fotoizglītības portālu. Atnāk ERfotists ar savu izstāžu bagāžu un pieredzi uz fotoblogu ar savām prasībām un sāk pa labi pa kreisi mētāt - da jūs te nikuja nesaprotat, visi tupi, bildes - sūds... C O M E O N!!! Nu nav šī vieta tādai attieksmei. Un noteikumi te ir citi. Un admini ir ar citu pieeju. Tas ir cits portāls. A ja tu piereģistrējies jau ar sākotnēju domu - es te visiem tulīt parādīšu bļ... . Nu tad par kādu cieņu un kādu iecietību te var būt runa? Ar zobeni atnāci no zobeņa arī kritīsi.

A par foto kvalitāti fotoblogā.. Tā ir tieši tāda, kādai tai ir jābūt. Un runas par to, ka fotoblogs nomirs nākamajā meneši un nogrims sūdaino bilžu kaudzē klausos jau 3 pastāvēšanas gadus. Un vienalga, atvēru tagadējo topu un man patīk tas ko es tur redzu. Kad nepatiks, tad notiks izmaiņas.

peace. ņemiet shadowa padomu talkā, man gan bišk jāpastrādā.
Publicēts: 11.06.09 12:06
 citēt
erfoto audzināja snobus, fotoblog - dibenlaižas.

No biznesa viedokļa saprotams - vienveidīga un pakļāvīga masa ir vieglāk slaucama. Atliek tikai pasargāt šo masu no reālās pasaules plēsoņām, kas, nosaucot sūdu par sūdu, var nejauši aizvainot peļņu nesošās avis :)
Publicēts: 11.06.09 12:22 labots
 citēt
CreambyX, maldies.. :) Tevis aprakstītajā variantā tiek audzināti traumēti cilvēki, kuriem reizēm foto bija nevis vēlme izpausties, bet kompleksaina vēlme apliecināties, pierādīt sevi jomā, kas varbūt patiesībā nemaz neinteresē.. (un iespējams, konkrētais cilvēks kādā citā jomā sasniegtu 10x vairāk). Dēļ tā tad arī tādā veidā "attīstītajiem" personāžiem ir īgnums uz citiem. Sevišķi tādu purpināšanu var novērot tad, kad šie cilvēki redz, cik jauki un brīvi, nestresojot citi apgūst lietas un reizēm arī gūst ievērojami lielākus finansiālos panākumus. Tas (īgnums, neapmierinātība ar sevi) tad arī laikam izpaužas dažādu jocīgu komentāru veidolā.
Publicēts: 11.06.09 12:26
 citēt
sandijs, ai ai, tu ar šo postu mums visu biznesu nojauci.. bāc ko es rīt pusdienās ēdīšu? :D :D :D
Publicēts: 11.06.09 12:27
 citēt
atkal mani shadows lamās, ka iesaistījos tupā diršanā... ehh
Publicēts: 11.06.09 12:53
 citēt
es nesaprotu, kur ir probleema - ja kaadam nepatiik fotoblogs, tad kas traucee taisiit savu portaalu?

un vispaar - VAJAG CIINIITIES PAR, NEVIS PRET
Publicēts: 11.06.09 13:03
 citēt
MartinK:CreambyX, maldies.. :) Tevis aprakstītajā variantā tiek audzināti traumēti cilvēki, kuriem reizēm foto bija nevis vēlme izpausties, bet kompleksaina vēlme apliecināties, pierādīt sevi jomā, kas varbūt patiesībā nemaz neinteresē.. (un iespējams, konkrētais cilvēks kādā citā jomā sasniegtu 10x vairāk). Dēļ tā tad arī tādā veidā "attīstītajiem" personāžiem ir īgnums uz citiem. Sevišķi tādu purpināšanu var novērot tad, kad šie cilvēki redz, cik jauki un brīvi, nestresojot citi apgūst lietas un reizēm arī gūst ievērojami lielākus finansiālos panākumus. Tas (īgnums, neapmierinātība ar sevi) tad arī laikam izpaužas dažādu jocīgu komentāru veidolā.

MartinK man gan šķiet, ka tā problēma un īgnums slēpjas maķenīt citur... Bet par jaunajiem censoņiem gan vairāk piekritīšu CerambyX - labāk "sist, kamēr maziņi". To, starp citu, ļoti labi var redzēt pēc dažiem aktīviem ļautiņiem šeit, kas jauc draudzīgu kopā tusētāju "patīk" un tam sekojošas vietas reitingos ar titulu "labs fotogrāfs" un dziļi apvainojas, ja kāds iedrošinās norādīt, ka tas gluži neatbilst patiesībai.

Starp citu, Elik, tas Erfoto bubulis nav tik melns, kā Erfoto opozīcija to mēdz mālēt.
Publicēts: 11.06.09 13:17
 citēt
Elik? vari ludzu pastastit visiem kādus noteikumus pārkāpa lietotājs Janbo?

es varu pastāstit citiem gan

Janbo atraksta vestuli Elikam, necitešu, bet saturā, ka vinš nav moderatora vārda cienīgs deļ saviem izteicieniem un ka viņs jau nu ir baigais varonis kašķeties te ar meiteni (domata es)

ko atbild eliks?

velviens uzdirsiens, izbanošu..

kas noticis?

janbo profils ir dzēsts!

ko šis lietotājs ir pārkāpis mēģinot aizstā'vet kāda cita lietotāja godu?
ak ja. aizskata veri veri important person..

izcili!
Publicēts: 11.06.09 13:19
 citēt
oi, Janbo dzeests, ka caalja zupa dveeselei. labak simts durnji, neka viens Janbo. kaut gan bus garlaicigak.
Protams, par dzeshanas iemesliem liels hug un bravo varonim Elikam. Mosh tu grutnieces brivaja laikaa ari spaardi? tas taksh kruta, tada varas sajuuta :)

yawn.
Publicēts: 11.06.09 13:23
 citēt
nu re... kameer es pie dienvidjuuras atpuutos, arii zilzvaigznis pamodaas un uzdirsa man par "draudziibu" ar eliku... es gan taadu neesmu te blogaa pamaniijis, bet tas lai paliek uz atsevishkju izdzimtenju sirdsapzinjas.
par lietu - ja kaadam tik miilsh tas erfoto, tad kaapeec netusee pa turieni?
man ir dazhi jautaajumi - taa, pat nevaru pateikt kam, jo slinkums shito visu penteri paarlasiit:
1. kur ir teikts, ka kaadam saitam kaads ir jaamaaca, jaacelj vai jaadara kaadas citas izpausmes? lasu: vieta kur paraadiit/izpausties/parunaaties...
2. ja tik ljoti besii aaraa pokemonu un fotospechu salas apdraudeetaaju pukjiish/kakjiishbildes tad KAS TRAUCEE taisiit kaut ko labaaku/veertiigaaku? varbuut no taa kaads arii kaut ko ieguus.
3. ja kashkjis admins pret durnis/zaulons/janbo/huivinjzins vienmeer defoltaa beigsies ar pirmaa uzvaru, tad kaapeec nevar noteikt kaut kaadus kriteerijus, peec kuriem kaads vareetu uzvareet, piemeeram, vecteeva ciinjaa ar maari (katrs te var ierakstiit savus variantus)??? citaadi jau briizhiem nav godiigi - jo dazhas rupjiibas citaas diskusijaas ir pat aizskaroshaakas, un nevis peec vaardu izveeles, bet peec formas un buutiibas.
4. Vai kaads atceras taadu interesantu gadiijumu - shadow pret viepli? bija pat tautas balsoshana vai viepli neizsleegt... Pat personiigaa portaala administreeshana ir delikaata lieta, lai notureetu liidzsvaru starp tiem, kas var bet negrib un tiem kas nevar bet grib... dirsties (parasti) jo par fotomaakslu tak mees te shajaa portaalaa nerunaajam, vai ne???

Un tagad ieteikuma sadalja - visnopietnaakaa. Mans ierosinaajums - ja kaads iet aarpus raamjiem, tad vinsh tiek padariits neredzams un kaadu laiku - turklaat pasham nezinot - tipa vinsh raksta, komentee, bet to neviens neredz, a pasham vainiigajam liekas, ka viss notiek... un taa kaa nav nekaadas atbildes reakcijas - automaatiski iestaasies taa sireaalaa reakcija, ka neviens Tevi nenjem veeraa... un cilveeks varbuut aprims...
Publicēts: 11.06.09 13:24
 citēt
ne nu bet tiesham, es nepazistu un ari neesmu ieverojusi pirms tam lietotaju Janbo, kamer vins man nepastastija tiko ka vinja profils dzest un ta un shitaa. bet lietoshanas noteikumos, tiesibaas un pienakumos neatradu NEVIENU punktu pēc kura elikam bija tiesibas dzest to lietotaju!
Publicēts: 11.06.09 13:27
 citēt
Annirs:Mans ierosinaajums - .........
krieviski tas saucas boikots..
eliks sevi noteikti šaja mirkli jau sak padarit par neredamu..
Publicēts: 11.06.09 13:28
 citēt
ironia:ne nu bet tiesham, es nepazistu un ari neesmu ieverojusi pirms tam lietotaju Janbo, kamer vins man nepastastija tiko ka vinja profils dzest un ta un shitaa. bet lietoshanas noteikumos, tiesibaas un pienakumos neatradu NEVIENU punktu pēc kura elikam bija tiesibas dzest to lietotaju!
cik ironiski :D
 citēt
opaa.. interesno djetki pljashet!
:)
 citēt
ironia:
Annirs:Mans ierosinaajums - .........
krieviski tas saucas boikots..
eliks sevi noteikti šaja mirkli jau sak padarit par neredamu..
arii latviski tas saucas taapat. ironija - Tev nav ko dariit????
Publicēts: 11.06.09 13:31
 citēt
šobrīd nav ko darit:) gaidu šoferi jabrauc bildet :) (neesmu latviete, tapec ari visus vārdus nezinu ka pareizi ir :) lai ir boikots.

bet kas attiecas uz Eliku.. vai tiesham cilveks nesaprot par ko cepiens vai ari loti labi telo.
Publicēts: 11.06.09 13:34
 citēt
Ak dies tēz - pats pasaules lāpītājs fotoblogā uzradies.
Publicēts: 11.06.09 13:49
 citēt
wow!.... esam tikusi līdz Jambo! .... Mmmm... nopirku labu gaļiņu... iešu iekurt ogles.... will be back in 15 minutes....
Publicēts: 11.06.09 13:58
 citēt
nevis Jambo bet Janbo, tas ir tas kas nobanots.
Publicēts: 11.06.09 14:21
 citēt
nu padomā loģiski ironia... tātad: "Vēl viens uzdirsiens un lidosi".... tālāk seko kaut kas un bac Janbo ir izbanots... domā, meitenīt domā...

ironia - davaj tiešā tekstā plīz - par ko cepiens, es blonds ar slikona smadzenēm, nesaprotu
Publicēts: 11.06.09 14:26
 citēt
toč blonds. tiešā tekstā tas ir rakstīts rakstā kuru atļāvies dzēst! esi administrātors? tad lūdzu paturi pie sevis pesoniskas dabas aizvainojumus JEBKURA lietotāja adresē.
ja gribi padirsties padušam, ludzu skaip, epasts, draugiem.lv facebook..

nezinu kas kam sekoja no Janbo puses, bet bans iz uzlikts un cik saprotu tadas pašas diskusijas rezultātāa.
notekumos nekas nav minets par privatam zinjam un to saturu.
tad kads bija iemesls lietotaja dzeshanai?
bet tas ka savus vardus proti paradreset uz tiem tur makoniem nav labākais risinājums situācijai.
Publicēts: 11.06.09 14:33
 citēt
ironija - ja Tevi pafotografee Tu nepaliec bik mieriigaaka???

tas, ko Tu tagad dari ir absoluuti NEPRODUKTIIVI
Publicēts: 11.06.09 14:34
 citēt
ironia, tāda nu ir šī nežēlīgā pasaule. Ar Janbo viss ir atrisināts, vari pati ar viņu aprunāties, kas, kā, par ko. Viņa bans ir "ličnoe ģelo" personīga lieta, kas balstīta uz daudziem faktoriem,bet redz tev svešu veļu publiski skalot gribas.

Pamaini attieksmi un viss nokārtosies. Lkz, pasaki viņai.

P.S. VB paņem daudz popkorna, apsveicam norchu ar 100. banu pēc paša vēlēšanās, padodu vimpeli pa apli.
Publicēts: 11.06.09 14:37 labots
 citēt
teti pasaki ludzu bralitim lai vins nedara to..
negribu es publisk imazgat velju tieshi tapec ari cepiens ja neesi manijis. kamer mani personiski nebiji aizskaris PUBLISKI shi diskusija bija veltita FD.

punkts
Publicēts: 11.06.09 14:38
 citēt
ironia:teti pasaki ludzu bralitim lai vins nedara to..
negribu es publisk imazgat velju tieshi tapec ari cepiens ja neesi manijis. kamer mani personiski nebiji aizskaris PUBLISKI shi diskusija bija veltita FD.
tas ir kaa - braaliic ar maasinju dara to, braaliits saka - tu to dari labaak par mammu, aga, teetis to pashu saka...

mainaam teemu???
Publicēts: 11.06.09 14:39
 citēt
par vimpeliem parunajam
Publicēts: 11.06.09 14:42
 citēt
jau pamainījām, FOTOmonstrs te ierunājās :) par acīm un rokām.
Publicēts: 11.06.09 14:48
 citēt
FOTOmonstrs, par draudiem jāatbild
Publicēts: 11.06.09 14:55
 citēt
Eliks, es neēdu džankfūdu... kura versija blogam jau aizgājusi, 3.0? Ja nesanāk izlasīt, tad iespējams lietderīgi vismaz pašķirstīt kādu Benjamin Spock izdevumu... kādreiz bija kulta personība starp mammam ...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: