normund, tev gan sūdīgi laiki... mentiem algu nogrieza... jūtu līdzi, tiem kam intelektiņš nevilka, nācās bezdarbniekos iestāties... nekas, mums Rīgā tiltu tagad daudz, visiem pietiks
Prosts!!! ... nezinu, man bija pretīgi lasīt Domubiedra dikti pietrūkst, nav kas sajūsminās par taviem tekstiem, un naf ko pašam apjūsmināt , bet tā ir dziives abizhoto adekvāta reakcija. No sava loga bieži šito skatu redzu Bet tu atver savu blogu un abi divi mauciet uz velna paraušanu
norchapersonigi:Haiduk, bet tu uzraksti iesniegumu! Ka pretīgi, ka aizskarts jūties. Es tikmēr varbūt aiziešu ar jauno meklētāju tavus galantos vārdus pavilkt ārā no Fotobloga. Kopoto rakstu sējumos. Manā krājumā tādu šķērmu vārdu nav, tāpēc citēšu.
No sava loga bieži šito skatu redzu , ...ne velti uzrakstīju. Viens bomzīts pie musorņika žēli raugās, kur ir otrs pazudis Bet teci vien ātri, tev patīk atkritumos rakties. Man patiesi tevis žēl.
norchapersonigi:Haiduka problēmas lielākoties tiešām ir tikai draza, atliek tikai piekrist. Par šo atzīšanos tev žetons! Cepuri nost, ka cilvēks beidzot saņem dūšu un atzīst to.
P.S. Fotodurni pazīst pēc foto darbiem, Haiduku pēc foto pirts organizēšanas. Tur ir liela šķirba, peļķē to nenofotografēsi.
... esmu redzējis tikai trīs durņa bilžukus..., bet sajūsmā neesu ne par bildēm, ne tekstiem bet atšķirībā no tevis no norchik, nekad nevienu neapskaužu un netraucēju citiem ko veidot... bet tev to nesaprast ... bet vai tu vari par sevi atzīt, ka viss ko dari ir tikai draza pie tam UZPŪTĪGA ... bet ko tu esi noorganizējis??? Citus aptaisīt lielu prātu nevajag...
man gan pie sienas stav divas lot iskaista FD bildes un priecee acis te blogaa visa verteshana ir pec mistiskim reitingiem un bilzhu skaita ar plikiem pupiem. bet ja bilzhu nava . vaaajvaj kaka vien tik sanak no komentetaja.. a čilis ta par lietu runaja..
ironia, a Ulbiks tās bildes pie sienas fočēja pirms viņam smadzenes sagāja ķīselī?
norcha, nepārdzīvo, būs jau labi... ar gadiem sāpe pāries. Un kapā vispār nesāpēs. Pēc gadiem 50 kāds students rakstot ZPD par Latvijas foto vēsturi moš izraks no arhīviem kādu tavu darbu un noprezentēs visas klases priekšā... labi fotogrāfi tik ātri neaizmirstās
Eliks:ironia, a Ulbiks tās bildes pie sienas fočēja pirms viņam smadzenes sagāja ķīselī?
Ja Foto Durnis tiešām ir minētais JU un tā nelaime ar viņu tiešām gadījusies- dikti žēl, ka "sviestā" sagājis- pazinu viņu kā foršu čali un talantīgu fotogrāfu!
nu davaj pierakstaas visi sheit kuriem vinjsh patika... saskaitiisim vai taadu buus vairaak par tiem meiliem, kurus sanjeemaam no lietotaajiem par FD caureju
Eliks: nu davaj pierakstaas visi sheit kuriem vinjsh patika... saskaitiisim vai taadu buus vairaak par tiem meiliem, kurus sanjeemaam no lietotaajiem par FD caureju
tādas aptaujas pēc notikušā ir pupu mizas. viena lieta ir sabiedriskā aptauja, otra pašas vēlēšanas[ aizklātās] rezultāti reti kad ir līdzīgi......................
Pierakstiet mani pie tiem, kam FD nepatīk un nepatika. Lai gan visumā man nav iebildumu pret brutāliem ļaudīm kā FD vai ironia, bet tikai tikmēr, kamēr man nav spiestā kārtā jānoskatās viņu dabisko vajadzību kārtošanā. P.s. bet N.G. tomēr izdevās izraisīt kautiņu. Talants.