forum.gif
šmaukšanās, spamošana un citas nožēlojamas lietas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] šmaukšanās, spamošana un citas nožēlojamas lietas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.06 00:06
 citēt
nu katrā ziņā smuki nav...
un ko dod vietas, ja neko neesi iemacijies, un galu gala es draņķīgs fotogrāfs....
Publicēts: 18.12.06 00:19
 citēt
name it!
Publicēts: 18.12.06 00:20
 citēt
paga paga, nevienu vaardaa veel nenosaukt!

Kaa sodiisim taadus?
Publicēts: 18.12.06 00:24
 citēt
sadedzinam uz sārta? hehe :twisted:
Publicēts: 18.12.06 00:27
 citēt
tas VIENS TADS es neteiktu ka nav spejigs neko pats izdarit..
tas viens tads ir diezgan varoš, un diezgan zinams!
PUBLISKAIS FUJ!
Publicēts: 18.12.06 00:28
 citēt
sadedzinam uz sārta? hehe :twisted:

Virtuaalais saarts? :twisted:
Publicēts: 18.12.06 00:28
 citēt
es par!
par!
un ka vel par!
[nesaubos ka misterija piekriit!]
PAR!
abam kepam un 20 pirkstiem!
Publicēts: 18.12.06 00:35
 citēt
ja ir fikseta (nemainiga) IP - BAN!

Izsmiet :D
Publicēts: 18.12.06 00:37
 citēt
sūdzamies :D
Publicēts: 18.12.06 01:02
 citēt
tur jau nav grūti izskaitļot...

tiešām interesanti, sākumā skatījos, kādas ir IP, bet sakrīt reti, noteikti, ka proxy.

Bet šie jūzeri:
[list]bigair
aljuks
juriskonsults
shilco
Tannenberhers
meistars
Kommbis
azzido_da_bass[/list:u]
gan ir baigie fani, balso viens pēc otra par katru bildi :))
Publicēts: 18.12.06 01:07
 citēt
un tam visam pamatā ir - richz... vismaz tā tas izskatās, nek onegalvošu, bet.. uz to velk.. jo arī, paskat kā richz uzrāpaš topā...

ar pirkstiem nerādīsim, bet nu pretīgi tagad kaut kā palikās. Fotoskolas raksts arī šķiet izkonspektēts no jau esošajām fotoskolu lekcijām.

Admini, gribam asiniiiiiisssss, jāāā :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Publicēts: 18.12.06 02:54
 citēt
lincha tiesa ir notikusi
Publicēts: 18.12.06 04:01
 citēt
...tadiem atnemt kameras uz 10 gadiem,bez amnestijas..:))....bet ja padoma prieks kam tas ir vajadzigs ta rikoties...?....man liekas ta ir psihiska problema kuru cilvekam ir jaarste pie psihiatra.Tam cilvekam vienkarsi ir mazvertibas kompleks,un vins sada veida megina sev pieradit kad vins tomer kaut kas ir.
Publicēts: 18.12.06 04:06
 citēt
Nu ja, skumja ziņa... Adminiem vajag rīkoties stingri - nosaukt visus, atstāt profilus ar īpašo paziņojumu visu apskatei, bet šo "autoru" darbus pilnībā dzēst.
Publicēts: 18.12.06 06:02
 citēt
da jaasasit taadi daunji!!!da nu pilniigs lohs-lai uztaisa draugiem.lv sev paris klonus un tur galerijaa liek sev komentaarus un kjeksee zvaigzniites!!! pedinjsh ibitvai
Publicēts: 18.12.06 08:38
 citēt
un ir vēlviens, ļoti populārs...
ar citu identitāti, kur uzimanto, lai vērtētu par savām bildēm un "dirstos" ar tiem kuri nepatīk...

Kāpēc nesauc vārdā, bet liec visiem ar aizdomām vienam uz otru raudzīties, tā nav labi un var ienest nevajadzīgu naidu blogā. Man pašam ir bijis, ka ar kadu sastrīdos un vairāki uzreiz pabradā pa bildēm, bet es uzskatu, ka tie ir fani un nevis "kloni".
Publicēts: 18.12.06 10:51
 citēt
Fuuu... vienu brīdi domāju, ka Jūs par mani...:))))

Bet ja nopietni, tad nav smuki, nav... vienīgi nedaudz dīvaini liekas, ka 2 mēnešus jaunēklis šeit brīvi darbojas... dažos citos saitos 2 stundu laikā tevi viņu būtu izkoduši, un nobanojuši kārtīgi... Esmu dzirdējis sūdzības no tāda virtuāla lietotāja, kā FotoKarl, ka kādā saitā viņam vienu bildi ar labu reitingu izdzēsa tikai tāpēc, ka par to bija balsots no 1 IP 3 reizes... viņš to protams, nedarīja, bet nu ļaundaru netrūkst... nu bet tas jau ir cits stāsts...

Katrā gadījumā prieks, ka labais uzvar, un Fotoblog joprojām Rulzzzzzzzzz
Publicēts: 18.12.06 11:06
 citēt
Tikai, pirms banojat par 1 IP vairākiem nikiem, paskatieties, vai tas IP nav kādas lielas iestaades vai firmas gateway vai proxy. Iespeejams, ka vienkārši darba kolēģi atbalsta savējos. Ir iestādes, kur no 1 IP var simtiem cilvēku nāt, pat nebūdami savstarpēji pazīstami.
Publicēts: 18.12.06 11:47
 citēt
Mako, par vienas ip izmantoshanu neviens netiek banots, tiek njemti veeraa daudz citi nosaciijumi...
Publicēts: 18.12.06 11:54
 citēt
mjaa bet manupraat Mako runaa par to, ka banojot sajaa gadijumaa richz, ja vinsh blogo no darba vai tml, tad tu nobano pieeju blogam visiem gribeetaajiem... redz tur taa lieta...
Publicēts: 18.12.06 12:17
 citēt
a ja tur nav gribētāju ?
Publicēts: 18.12.06 12:26
 citēt
Es gan nobanotu visus. Ja jau no 100 kolēģiem viens labākais fotogrāfs ir tāds gnīda, tad kam vajadzīgi pārējie? :D

Tikai, pirms banojat par 1 IP vairākiem nikiem, paskatieties, vai tas IP nav kādas lielas iestaades vai firmas gateway vai proxy. Iespeejams, ka vienkārši darba kolēģi atbalsta savējos. Ir iestādes, kur no 1 IP var simtiem cilvēku nāt, pat nebūdami savstarpēji pazīstami.
Publicēts: 18.12.06 13:55
 citēt
Par līdzīgu izdarību mazākos apmēros tika sodīts arī lietotājs Kvants.
Publicēts: 18.12.06 14:38
 citēt
Par līdzīgu izdarību mazākos apmēros tika sodīts arī lietotājs Kvants.

psc, esmu šokā... :(
Publicēts: 18.12.06 14:43
 citēt
Man jau pavēstīja par jūsu un Brieža skaisto rīcību pa telefonu..
Bet zinat, man tīri pofig sāk palikt par jums, ja jūs sākumā nepadiskutējat ar mani. Esmu sēdējis daudz forumos, un vienmēr esmu bijis aktīvs, vienmēr esmu daudziem nepaticis, bet vienalga kur, sākumā cilvēki ar mani tomēr pakonsultējušies. Arī jūsu saitā es sniedzu lielu atdevi, bet cieņas nekādas -> nu i būs pofig.
bet pie tā varam arī palikt.
Varat vnk man draugiem.lv palūrēt manus draugus un iepazīties ar jūsu mistisko manu otro personību -> tīri vai jāsmejas.. Protams, sarkasms..
Es neatgriezīšos saitā, ja netiks izteikta kkāda veida atvainošanās.
Paldies, par uzklausīšanu.

Janis - Kvant
Publicēts: 18.12.06 14:44
 citēt
Ja man mājās ir personālais dators un uz viņa piereģistrēti un darbojas 4 cilvēki ? vai tāpēc man banu jābāž virsū..
ūdens jau neplūdīs, ja nebūs upē smiltis...
padomājiet par to..

Jānis - Kvant
Publicēts: 18.12.06 14:58
 citēt
Bet es vairs nenākšu uz šo saitu, ja man kontā neieskaitīs Ls 500.
Katru mēnesi.

Es neatgriezīšos saitā, ja netiks izteikta kkāda veida atvainošanās.
Publicēts: 18.12.06 14:59
 citēt
Kvant, es gribu, lai tu saproti, ka taas ir sekas nevis iemesls. Tu esi blokjeets uz nedeelju, peec tam tu vari atgriezties un dziivot laimiigi taalaak...

1. Karcher komentee un balso no taas pashas IP adreses no kuras esi blogaa tu
2. Karchers lieto blogu no taa pasha datora ko lieto tu
3. Karchers balso par visaam tavaam un tavu draugu bildeem 555
4. kaa tu izskaidrosi Karchera komentaaru zem shiis reportaazhas: www.fotoblog.lv...?
5. Es paziistu tevi, abudabi, spaarni, Haiduku, kas iespeejams vareetu lietot blogu no taas pasha datora, bet Karcheru.. hmm.. nepaziistu
6. Pat ja taa ir reaala persona, visi augstaakmineetie punkti noraada to, ka tas nav bloga lietotaajs, tas ir tavs draugs, kas lieto blogu, lai celtu tavu bilzhu reitingus (vai arii tu pats vinja vaardaa to dari) un pat ja vinjsh ir reaals cilveeks, no bloga viedoklja tas ir tavs klons.

Es saprotu to, ka draugu buushanu blogaa nevar izkaust vai aizliegt, es to nemaz neveelos dariit, jo mees visi vairaak vai mazaak esam subjektiivi savos veerteejumos un spriedumos, bet visam ir robezha.

Es sniedzu savu atvainoshanos, ja viss manis augstaakmineetais nav taisniiba, preteejaa gadiijumaa, jaatvainojas ir tev.

Celonji un sekas.
Publicēts: 18.12.06 15:00
 citēt
Hmzz.. tas ir cieņas jautājums šoreiz!

P.S. Tāds tīri objektīvs jautājums adminiem..
A ko darīt tiem, kas man grib ielikt zemu vērtējumu, bet ir jau par mani nobalsojuši ? vai tas ir objektīvi pret viņiem ? visiem taču gribās.. jums steidzami jāmaina sistēma, lai visi var nobalsot slikti..!

Jānis - Kvant
Publicēts: 18.12.06 15:02
 citēt
lučik, tad lai iet divas atvainošanās :P

Kvant, es nesapratu tavu jautaajumu, ja cilveeks par tevi ir jau nobalsojis labi, kaapeec vinjam jaabalso veelreiz slikti?

Un vispaar veerteejam fotograafijas nevis draugus..
Publicēts: 18.12.06 15:12
 citēt
Eliks.. Es visu varu ļoti elementāri izskaidrot.. 5 5 5 es tiešām palūdzu sev.. man bija pieeja.. toreiz pie tā komenta neievēroju, ka nebiju ar savu acc.. bet tas vienalga nav mans acc..

Man pie viņas acc vienmēr bijusi brīva pieeja..
nekad neesmu bijis viņas acc, kad viņas nav blakus.
Šoreiz tā būs draugu būšana, nekas vairāk..
Tad moš abudabi arī jābloķē, jo viņa man arī tikai 5 5 5 liek ? Piedod, bet tas nav diez ko loģiski..
Un nedomāju, ka objektīvi bija bloķēt karcher acc..

Protams, nekādu dižu pierādījumu man nav. .varētu tevi ar jebkuru iepazīstināt un pateikt, ka tā ir karcher, bet vai tam būs jēga ?

P.S -> zinu, ka vērtējam fotogrāfijas.. Taču padomā, ja tā būtu krāpšana, vai man nebūtu 10 kloni ? kāpēc tieši 1 vai 2 ??
Tad moš abudabi arī nav reāls tēls, kas ir manis vadīts, lai gan tu viņu esi saticis ? beidz.. es butu radījis 100 klonus, ja man tas būtu svarīgi...
P.S. draugiem.lv viņa ir Agnese Karcāne.
un tos 5 5 5 paprasīju tāpēc, ka pašā sākumā man tas reitings bija svarīgs.. Bet kā redzi, kad pirms tavas nobloķēšanas jau biju padzēsis pusi savas bildes, kuras kā kāds gudrs teica" apskati savu bildi pēc mēneša, ja viņa tev vēl joprojām patīk, tad varbūt ir arī kkaut cik laba".. un arī man vairs nepatika savas bildes.. un man jau bija vienalga, ka es tur kkur nokritīšos..
Jā man sākumā gribējās, lai mani ievēro utt.. bet tas nenozīmē, ka es negodīgi kādu krāpu!!!

Atvainojos par šā lietotājā neretajām uzplaiksnīšanām, jo vienmēr bijusi brīva pieeja, šad tad šo to arī esmu pateicis.. Bet vairāk arī nekā!!! tas nav mans acc.. un vismaz to tev būtu jāatbloķē.. man to nedēļu vari arī atstāt

Ar cieņu Jānis - Kvant.
Publicēts: 18.12.06 15:16
 citēt
Man jau pavēstīja par jūsu un Brieža skaisto rīcību pa telefonu..
??? vai tas bija domaats man?

ne ar kaadu briedi neesmu runaajis pa telefonu, vispaar ne ar vienu neesmu runaajis pa telefonu par shaadaam lietaam. Shos jautaajumus neizlemj ne briedis, ne alnis ne JūrasCūciņa, tā ir administrācijas lieta un es kaa administraators lemju vienpersoniski vai kopaa ar Shadowu kas ir pareizi un kas nav. Paarkaapums ir jaasoda pat tad, ja to izdara tavs miesiigs braalis.. sauciet mani par ideaalistu, bet fotobloga meerkji man shajaa saitaa ir augstaaki par personiskaam simpaatijaam vai antipaatijaam.
Publicēts: 18.12.06 15:20
 citēt
Tas bija domāts -> man jau pa telefonu paeica, ka esmu nobloķēts..
Tā ir tava rīcība.. bet pirms tam jau pa šo tēmu biju ar briedi runājis..
Tā kā Jaunības maksimālisms, tad sākumā ar ironiju vnk uzraxtīju(to par ironiju pieraxtīju pirmajā komentā), jo jūtos stulbi aizskarts.

P.S. Tagad arī neesmu ar savu acc.. vai tāpēc tā ir krāpšana ? drīzāk draugu būšana gan !
Publicēts: 18.12.06 15:26
 citēt
Tas bija domāts -> man jau pa telefonu paeica, ka esmu nobloķēts..
Tā ir tava rīcība.. bet pirms tam jau pa šo tēmu biju ar briedi runājis..
Tā kā Jaunības maksimālisms, tad sākumā ar ironiju vnk uzraxtīju(to par ironiju pieraxtīju pirmajā komentā), jo jūtos stulbi aizskarts.

P.S. Tagad arī neesmu ar savu acc.. vai tāpēc tā ir krāpšana ? drīzāk draugu būšana gan !

Oo, jaa, mees gan daudz runaajaam.

Mana vieniigaa veestule ko suutiiju:

No kā: briedis
Kam: Kvant
Publicēts: 17 Dec 2006 22:18
Tēma: :(
Kvant, Kvant, Kvant... nebūtu domājis, ka pat tu vari krist tik zemu...

Karcher80.70.28.189 | 04.12.2006 13:04
Ideja: 5, Izpildījums: 5, Sajūtas: 5.

... utt utt, slinkums turpināt ...
Publicēts: 18.12.06 15:27
 citēt
Es jau teicu, ka tas bija sākotnēji.. Tagad esmu daudz reiz vairāk kko iemācījies.. vairs nelieku visiem 5 5 5 vai augstu atzīmi, ka tik man neatriebtos.. Es lieku tā, kā domāju!! Sākumā arī paprasīju pa kādam 5 no draugiem.. bet tas nenozīmē, ka tagad man vairs tas rūp..
Sākumā gribēju paspīdēt un viss..
Pēc tam iemācījos, ka nejau atzīme man vajadzīga, lai paspīdētu, bet gan objektivitāte un cieņa..
Bet es nevienu neesmu krāpis -> pieprasu atbloķēt karcher acc..
Tik daudz vēl esmu tiesīgs pieprasīt.. Sākumā moš apspriesties vajadzēja.. varētu mierīgā gaisotnē visu pierādīt, nevis nobloķēt, ka man pēc tam ar citu, svešu acc jānāk skaidroties..
nākas tagad lūgt abudabi acc uz brīdi.. Tā nav smuki!!
Ps.. Paldies blogam, ka te man daudz ko iemācīja.. Ja nāksies, atradīšu arī citu vietu, kur sēdēt -> bet nedomāju, ka nāksies.. Te ir labi un silti -> silti kā ģimenē..

Lab, es savu esmu pateicis.. varat tālāk spraust uz sārta -> tikai pēc tam te vairs nebūs viena gudrīša, kas visām bildēm savu viedokli pieraxtīs.. domāju, ka biju aktīvs un ne neobjektīvs!

man ta kas, aiziešu apmētāts ar akmeņiem.. Bet tas, kurš pats ir bez grēka, lai met pirmais!!

Adios amigos.. Janis - Kvant
Publicēts: 18.12.06 15:30
 citēt
Pa kaut kadies mesliem jus te strīdaties!! :lol: :lol:
Nu ak diev lai taisa tos klonus, un kads labums no taa nu pats sev saliek 5 5 5 un bilde galiigi greiza un tad priecājas ka i ticis 10niekā pie reitingiem!
Vajadzeetu noņemt nost tos reitigus! :lol:

Es uzskatu jus te tikai nodeldējat klaviatūra pogas! Un es tā pat! :lol:
Publicēts: 18.12.06 15:34
 citēt
Ok, Karcher lietotaajs tiks atblokjeets uz tavu atbildiibu.

Sheit arii nedaudz mana paskaidrojuma, kas atbilst tavam gadiijumam:

"Pat ja tas ir reaals cilveeks, kas reiz bija pieregjistreejies, iedeva paroli draugam - dari kaa gribi, pat taadaa gadiijumaa pēc būtības, tas ir klons. Palasi komentaarus par LA riikoto konkursu, cilveeki ir sashutushi arii tu domaajams buutu, jo uzvar nevis bilde, kas ir to pelniijusi, bet gan kam vairaak draugu vai kam vairaak SMS nosuutiits... fotoblogs ir fotograafijas vortaals, neviss popularitaates un skaistuma konkurss... "

Tavs sods tiek samazinaats liidz 3 dienu bloķēšanai.

Starpcitu, ārā snieg... visiem sveiciens ar otro sniegu, ieshu dzert zaljo teeju un paardomaat dziivi!
Publicēts: 18.12.06 15:43
 citēt
snieg? :O te te jelgavaa skaidrs debesis! ;) :p
Publicēts: 18.12.06 15:44
 citēt
Ventspilii arii zilas debesis nekas neliecina ka te snigs! :cry:
Publicēts: 18.12.06 15:53
 citēt
paļdis..
Bet Richz nav dotas runas tiesības.. vajag pārdomāt sistēmu par forumu, ja bloķē.. jo citādi, kur viņš var aizstāvēties ? iespējams, ka viņam ģimene liela.. varbūt viņš nevienu nekrāpa..

:) btw, Eliks paldies par soda samazināšanu.. LR likumdošanu gan no galvas nezināšu, varbūt, ka tas skaitās klons, ja reizēm varu tajā ieiet.. jeb paņemt mamas kredītkarti, kurai zinu paroli vai vēl kas līdzīgs.. manuprāt, par paroles zināšanu, ja users tomēr laiku pa laikam parādās -> tas neskaitās klons..
Būs par ko padomāt -> man, citiem -> visiem..

ķengaragā arā sniedziņu nemanu.. bet, kad uzsnigs -> būs jāiet slidot :) moš slidotājus pafo4ēt..

Nu ko, 3 dienas no manis komentus un atzīmes negaidīt ;)! bet līdz tam es sataisīšu kādu bildīti un būšu atpakaļ.. tagad nekas cits neatliks, kā 3 dienas nogaidīt..

Piekritīšu, ka dzīvē nav jādomā, bet jādzīvo.. !
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas