Man žēl ka šis ļembasts sācies pirms ziemassvētkiem. Bet man jāsaka, ka Kvanta pieminēto personu esmu redzējis dzīvā veidā, jo iegāju draugos un paskatījos bildi, un Kvantam ir tie gadi, kad ir arī meitenes pazīstamas. Galvenais te ir , lai nezaude fotoblogs. Tā ir vēl pagaidām jauka vieta kur patusēties neklātienē, bet adminiem klusībā ir jāpiekrīt man, ka neliela plaisiņa ir. Skaidrību pilnībā var ienest Agnese Karcāne , bet neatkarīgi no tā, daudziem rūktumu tas nenoņems. ES savu attieksmi pret blogu nemainīšu, un aicinu visus rīkoties tāpat.
Kvant un citi! Caur patmīlību un slavas kāri savos gados iziet daudzi, taču cilvēki vērtē jūsu darbus, ne ambīcijas, un tad savās neveiksmēs jūs vainojat tos, kas saka par jums taisnību... Nožēlojami, ka tu, Kvant pat neapzinies sava negodīgā darījuma sekas un pat taisnošanos izdari, turpinot krāpšanos... Adminiem vēlreiz būtu jāpārdomā vērtēšanas sistēma, kā redzat - šī mudina uz krāpšanos, labākajā gadījumā veicina neobjektīvu draugu būšanu, nevis vērtēšanu. Esmu jau minējis, ka nevajadzētu ļaut likt atzīmes katram iesācējam. Lai raksta komentārus, būs laba domāšanas un valodas skola, kā arī būs laiks izveidot argumentētu viedokli un prasmīgu skatījumu.
kkaads murgs..neienaac blogaa uz vineu vakaru un she tev...viss paarveerties lielaa murgaa! Klau..a tagd sanaak, ka es tikpat labi esmu kaads klons, tikai no PC kuram ir savaadaaks IP nekaa citiem? Interesanti sanaak...mani tak neviens gandriiz dziivee no administratoriem toch nav redzeejis
AJ, nesanāk, nesanāk.. ja tu nejūties klons, tad visdrīzāk arī neesi
khmmmz...a ja no manis klonee? Tbe es taisu klonus, bet man ir DSL, kuram IP ir mainiiga, un nedaudz pielietojot speciaalas programmas, IP mainaas ik pa paaris min, vai pat veel biezhaak? Nee nu tas protams tagad taa teikts...bet nu iespeeja jau ir...ja baigi gribeetu vareetu uztaisiit taadu sisteemu, ka izsekot nevareetu, bet nu vai tas ir vajadziigs jau ir cits jautaajums! Prieks, ka taisniiba naaca klajaa, un viss ir chiki!
Teikšu godīgi, man pat richz paliek žēl, kamēr nezinu viņa viedokli. Man sanāca incanti, pēc nelielas sazvanīšanās ar Eliku, biju spiests izņemt vienu bildi, jo neatbilda LR noteikumiem, bija vēl otra, kas arī neatbilda šim LR likumam...izņēmu arī to (divi portreti, ko daži bija nelabi aprunājuši par un ap modelēm un puisis cēla iebildumus)...un pēc šito izņemšanas man reitings no 5,91 pacēlās uz 5,94...padomāju, pastaigāju pa pirmo 10 (vairāk nebija laika) un te daudziem no daudzām bildēm ir palicis daudz mazāk...tātad reitinga dēļ, bet ataisnojums mums- sliktās dzēšam, bet vai esam rīkojušies labāk par richz...es vismaz sev pajautāju un arī skaļi nekaunos to pateikt. Tāpat tie, kas esat otram rakstījuši, vai tiekoties palūguši, lai nobalso par jums (nav izdomāts, bet nikus, kurus zinu neatklāšu lidz brīdim, kamēr viņa vārdu kopā ar 111 neieraudzīšu zem richz bildēm)...te vietā ir teiciens, tie kas ir bez vainas, lai met ar akmeni, un tad būs godīgi. Bet par adminu darbību teikšu...MALAČI, daudzi klusībā padomās, vai ir taa veerts?
nu neuzskatu, ka tas ir baigais greks -> palugt 5 5 5, ja gribi sev reitingu.. lai jau autors jutas labak -> tapat vins ieksa ar laiku saprot, ka tas nav vina nopelns.. ar laiku saprot, ka nav verts. nekas slikts jau no ta nenotiek. A bet parejiem varu pieminet, ka ari jums tas neko nemainia, reitings te neko nedod un par to neviens nemaksa. un ja reiz nedod, tad nafig taa plesties? par taisnigumu? nu vienigais.
neuzskatu, ka man ir bijis klons un drosi vien nekad ari neuzskatisu. Esmu reizem sadarijis kko mulkigu, bet nejau tadu, ka visiem tagad butu jasaka -> nokaunies.. tu tagad PEKSNI kluvi sliktaks.. Da nee.. tads pats ari busu, varbut ar mazliet mazaku atdevi, bet manu attieksmi jau jus neizmainijat ? un ja reiz neizmainijat, to pats sev jau biju pamazam izmainijis.. un ja reiz jus neizmainijat, tad kada jega muti virinat? kada jega kko teikt? tikai lai butu.. pff. ari tas divaini.. un nekadu realu sodu es ari nesajutisu, pat ja mani noblokes -> jo es galu gala neko nebusu jaunu iemacijies. manuprat jums nevajag bezjedzigi kauninat un kko sodit.. bet drizak cilvekam sniegt macibu.. bet nu i lab -> tas jusu pasu zinaa.. As savu pasaceiju.. Janis - Kvant (kamer ar sevi nevaru padiskute, no citiem acc)
a ko man stavet maliņā, kad man 4000min soda ? manuprāt, man ir labāks iemesls nekā tev te kko uzraxtīt.. jo tev nedz kkas nodarīt, vai tu kādam kko nodarījis ? pff.. manuprāt, tavs komentārs nu galīgi nevietā( ne vins kko pasaka neko.. ).. Visi jau tādi uber kruti no maliņas kko var paspīdet.. nu i spīdat.. varbūt tieši te paspīdēs jūsu 15sekundes slavas! Manuprāt puse komentu šajā diskusijā ir pilnīgi sviest.. "24h neesmu online un kas noticis" "ak šausmas" "" "nolinčosim" pff.. tos es arī nenosauktu par 21.gs cilvēkiem.. bet labi.. sniedziet un ņemtiet šo nevajadzīgo info.. Es labāk kamēr jauns būšu mazliet palekšos.. lai ir kur krist vēlāk!! noteikti noraušu kādu zem sevis, lai vieglāk piezemēties.. amigos adios.. Jānis-Kvant
Jaunībā cilvēks var atļauties būt stulbs, bet diemžēl dzīvē par visu ir jāmaksā, arī par jaunības stulbumu...
P.s. Muļķīgi iedomāties, ka bilžu dzēšana saistīta ar reitinga uzlabošanu - ir cilvēki, kuriem vienkārši ir destruktīvas tieksmes To pierāda tas, ka, dzēšot fotoblog rakstus, reitingu var tikai sabojāt, bet tāpat jau kāds raksts tiek izdzēsts.
Laimīgā kārtā, būdams gandrīz pilnīgi anonīms, varu uz šo traci paraudzīties mierīgāk. 1. Vakarrīt, izlasījis admiņu paziņojumu (zinot viņu labvēlīgo atteiksmi pret blogeru kļūdām un sīkām cūcībām, „apsūdzību” neapšaubīju) paskatījos vaininieka bildes – tās atzinīgi vērtējuši arī manā saprašanā visnotaļ cienījami blogeri, ne tikai „kloni”; 2. Pēcpusdienā, kad panesās vieninieku likšana, nošņācos pie sevis par gulošā spārdīšanu – ne jau pie bildēm liekams vērtējums autora izdarībām; 3. Joprojām domāju, ka vienīgais zaudētājs no pieķertajām cūcībām ir pats darītājs, sabiedrībai būtisku kaitējumu nesaskatu. Ne jau ar atzīmēm kāds kļūst labāks fotogrāfs, cepšanās par reitingu šajā vidē, kur uzstājamies vairāk vai mazāk anonīmi, ir ne vien neracionāla, bet arī komiska; 4. Kārtējo reizi pārliecinājos, ka necērtu zivtiņu par šeit notiekošo, kad uzzināju , ka iespējama savstarpēja sazināšanās ar lūgumiem salikt piecīšus (man ar tiem rumpjiem, ko pazīstu dabā, ārpus virtuālās pasaules, spēkā tāda kā vienošanās atzīmes nelikt, reitingus nedzenāt); 5. Nupat pārbaudīju Haiduka rakstīto par reitinga paaugstināšanu - izņēmu vienu bildi un reitings tiešām pieauga par 0,01! Līdz šim reizēm izdzēsu tās, kas sabiedrībai nepatika un neieinteresēja (maz vai nemaz komentu) ar domu, ka nav ko piesārņot virtuālo telpu, tagad zinu – blēdis. 6. Notiekošais tik stipri atgādina bērnudārzu, ka sāku šaubīties par sevi – vai tik neesmu slēpts pedofīls, ja te piedalos un visu iepriekšējo rakstu.