forum.gif
urbaanaas pastaigas..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / urbaanaas pastaigas..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.06 08:09
 citēt
Starp citu nakts foto tas būtu labi...un drošāk.
Publicēts: 18.12.06 09:38
 citēt
gribu urbāno pastaigu... tikai ar laikiem pašavaki...
Publicēts: 04.01.07 15:03
 citēt
Kur tad tu tos tirgosi pie mums LV...
Publicēts: 04.01.07 18:56
 citēt
gribu pastaigu pa graustiem, vienam tochna tur bail, bet baraa vismaz pamaniis pazusanu :)
Publicēts: 04.01.07 19:39
 citēt
gribu pastaigu pa graustiem, vienam tochna tur bail, bet baraa vismaz pamaniis pazusanu :)

me 2 me 2
Publicēts: 05.01.07 00:21
 citēt

me 2 me 2

nu tie kas brauc uz žagara pasākumu 27.janvāri pasākumā var iekļaut arī vienu grauztu :)
Publicēts: 17.01.07 13:59
 citēt
žagara pasākumu?

Enīvej, tag labs laiciņš varētu iet ārā i bil'det
Publicēts: 17.01.07 15:06
 citēt
es te nesen uz igauniju braucu naktii, nenormali smuki riigaa un ap riigu. butu laiks saorganizet, varetu doties pargajiena ar tematu "paarbaaztaa riiga - tukshaa riiga" ar fotografeshanu un tusinju pa NAKTI ...
Publicēts: 17.01.07 15:21
 citēt
varbut naktii liidz baldonei vai kjemeru sanatorijai aizbraucam?! sanaak smukas bildes ar graustiem... var saakt knipseet arii jau puskreeslaa :)
Publicēts: 17.01.07 15:54
 citēt
Ja kaads pakjertu liidzi, tad es ar mieru...man jau taas vietinjas patiikaas! :roll:
Publicēts: 17.01.07 15:57
 citēt
btw, tiko padomaju tadu shtelli, fotObloga dzimshanas pasakums planojas lidz ~2am, pectam tach varam normala barinjaa doties paknipset! vot i nakts, i cilveki, i droshiba i kasnukuramturvelvajadzigsiznjemotedzjhustavassanatorijas :)
Publicēts: 17.01.07 16:10
 citēt
btw, tiko padomaju tadu shtelli, fotObloga dzimshanas pasakums planojas lidz ~2am, pectam tach varam normala barinjaa doties paknipset! vot i nakts, i cilveki, i droshiba i kasnukuramturvelvajadzigsiznjemotedzjhustavassanatorijas :)

n1 ideja :D

Uz bolderāju vai zoļiku jābrauc :D
Publicēts: 17.01.07 16:26
 citēt
hahaha bolderaja varetu but OK! vel maskachka ap daugavpils ielas rajonu ierullee :)
Publicēts: 17.01.07 16:34
 citēt
hahaha bolderaja varetu but OK! vel maskachka ap daugavpils ielas rajonu ierullee :)

vai tā ir tā vieta kur zibene jāizmanto kā abžilbināšanas iekārta un statīvs kā atgaiņājamais?
Publicēts: 17.01.07 16:36
 citēt

vai tā ir tā vieta kur zibene jāizmanto kā abžilbināšanas iekārta un statīvs kā atgaiņājamais?

Tur labaak monopods, statiivs paaraak neparociigs : :twisted:
Publicēts: 17.01.07 16:42
 citēt

Tur labaak monopods, statiivs paaraak neparociigs : :twisted:

un ja par monopodu izmanto beisbola rundziņu - pavisam labi.

Bet nakts.. nu es nez cik tur kkas normāls var sanākt.. sabiedriskie nekursē, visi jau bišku iešāvuši utt

+ tā ir svētdiena , nākamā diena = darbadiena / skolas diena.

+ statīvi visādi vajadzīgi
Publicēts: 17.01.07 16:46
 citēt
hehe,a man turpat ideaali atstaat mashiinu pie dzirnavu 21 :p tikai laikam ienjemt nevareeshu..
Publicēts: 17.01.07 17:01
 citēt
No pieredzes saku, pārspīlējat, krietni pārspīlējat...ir fočēts pa dienu, agrā rītā, kad kompānijas uz mājām streipuļo un vēlā vakarā...Cilvēks tak visur ir cilvēks, vai tā vecrīga, zoļiks vai maskačka..:)

manās tikai indivīdu koncentrācija pa rajoniem
Publicēts: 17.01.07 22:51
 citēt
varbut naktii liidz baldonei vai kjemeru sanatorijai aizbraucam?! sanaak smukas bildes ar graustiem... var saakt knipseet arii jau puskreeslaa :)

izklausās ideāli
Publicēts: 17.01.07 23:00
 citēt

izklausās ideāli

Interesanti, kursh vediis? :)
Publicēts: 17.01.07 23:03
 citēt

izklausās ideāli

Interesanti, kursh vediis? :)

"nochniks"
Publicēts: 17.01.07 23:36
 citēt
Principā man nav nekas pretī šādam braucienam. Domāju ka ne es vienīgias ar auto, es noteikti vēl 2vas personas varētu paņemt, kāds cits vēl 2-3, un tā kādās 4-5 mašīnās mierīgi var sapakot 20 rumpīšus :) Līdzbraucēji var ņemt līdzdalību degvieles uzpildē ;)

P.S. principā, ja labi saspringst varētu arī kauč kādu šitos minubusu mēģināt kur noīrēt.
Publicēts: 17.01.07 23:44
 citēt
nu ja, bet tad jau viinu nevarees dzert :)
Publicēts: 17.01.07 23:44
 citēt
nu šoperi jau tik nevar. parējie lai tak lok :)
Publicēts: 17.01.07 23:52
 citēt
aha, man jau tā mašīnai netīrs logs no iekšpuses(slinks esmu, nenomazgāju), un ka vēl sāks svīst ciet, tad visp. vāks :lol:
Publicēts: 17.01.07 23:57
 citēt
pēc pārāk lielām investīcijām nekustamo īpašumu var sakrāmēt bagāžniekā :)
Publicēts: 18.01.07 06:57
 citēt
Ja pēc fotobloga pasākuma ir iespēja aizbraukt (un arī atbraukt) uz kādu vietu pafočēt, tad būtu ļoti priecīgs to darīt, varu pieteikties brīvprātīgi par šoferi, tiesa gan man auto nav, bet grādīgos nelietošu, taka, ja kādam būs vēlme un būs gatavs uzticēt auto, tad varu pieteikties par šoferi ;)
Publicēts: 18.01.07 15:44
 citēt
/naktīs guļ, nevis blandās riņķī pa krūmiem, mežiem, jaunceltnēm un graustiem/

kas nu kuram tuvāks :D
Publicēts: 18.01.07 16:01
 citēt
ar ko nu kuram jaagulj :twisted:

JOKING
Publicēts: 18.01.07 16:48
 citēt
ar ko nu kuram jaagulj :twisted:

JOKING

Bez šaubām, ka r ar kādu.... no daudzajiem lācīšiem, zaķīšiem un lauvīšiem :)

kā nu kurš to sauc :twisted:
Publicēts: 19.01.07 19:30
 citēt

ir precizi taada velme, tikai ieprieks laicigi vajag ieplanot.
Publicēts: 19.01.07 21:22
 citēt

ir precizi taada velme, tikai ieprieks laicigi vajag ieplanot.

baldone vai kjemeri vai pofig? :mrgreen:
Publicēts: 19.01.07 21:27
 citēt
neesmu bijis ne tur, ne tur, tatad, po :)
Publicēts: 19.01.07 22:21
 citēt
es iisti nezinu ko naktii tur dariit, jo man liekas ka paaraag apgaismots tur nav.. cik nu rudenii esmu braucis uz santatoriju kjemeros... pikja tumsa :) vieniigi ja buus sniegs, tad tas bik gaismas dos gan...
Publicēts: 19.01.07 22:22
 citēt
nu var jau pa dienu a aizbraukt.
Publicēts: 20.01.07 00:06
 citēt
es iisti nezinu ko naktii tur dariit, jo man liekas ka paaraag apgaismots tur nav.. cik nu rudenii esmu braucis uz santatoriju kjemeros... pikja tumsa :) vieniigi ja buus sniegs, tad tas bik gaismas dos gan...

a bildes esi redzejis? :mrgreen:

jz.artlibitum.net...
Publicēts: 20.01.07 08:10
 citēt

http://jz.artlibitum.net/gallery/kjemeri

ok, un kas ir baldonē?

nebutu slikti apvienot dienu ar vakaru, pa vidu varetu uzcept desiņas uz jumta (tie, kas dzīvi līdz turienei nonāks). tad jau kāda sestdiena/svētdiena ??? 3. feb???
Publicēts: 20.01.07 09:11
 citēt
hmm... aizejam tur. a tur kkādi mazgadīgie nūbi trekterē aliņu, un piesaka rajonam karu xD
Publicēts: 20.01.07 09:16
 citēt
vai ari plikas meichas saulojas... :D
Publicēts: 20.01.07 10:21
 citēt

http://jz.artlibitum.net/gallery/kjemeri

bildes labas,tikai tādā vietā līst iekšā..hm

(Ķemeru sanatorija)

Tur ta avieta taada pamesta, uljiki nevazaajas.. vismaz tad kad ar mreini tur biju... kad apmaakushaas debesis, nav gaismas - diezgan garlaiciigi.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas