es te nesen uz igauniju braucu naktii, nenormali smuki riigaa un ap riigu. butu laiks saorganizet, varetu doties pargajiena ar tematu "paarbaaztaa riiga - tukshaa riiga" ar fotografeshanu un tusinju pa NAKTI ...
btw, tiko padomaju tadu shtelli, fotObloga dzimshanas pasakums planojas lidz ~2am, pectam tach varam normala barinjaa doties paknipset! vot i nakts, i cilveki, i droshiba i kasnukuramturvelvajadzigsiznjemotedzjhustavassanatorijas
btw, tiko padomaju tadu shtelli, fotObloga dzimshanas pasakums planojas lidz ~2am, pectam tach varam normala barinjaa doties paknipset! vot i nakts, i cilveki, i droshiba i kasnukuramturvelvajadzigsiznjemotedzjhustavassanatorijas
No pieredzes saku, pārspīlējat, krietni pārspīlējat...ir fočēts pa dienu, agrā rītā, kad kompānijas uz mājām streipuļo un vēlā vakarā...Cilvēks tak visur ir cilvēks, vai tā vecrīga, zoļiks vai maskačka..
Principā man nav nekas pretī šādam braucienam. Domāju ka ne es vienīgias ar auto, es noteikti vēl 2vas personas varētu paņemt, kāds cits vēl 2-3, un tā kādās 4-5 mašīnās mierīgi var sapakot 20 rumpīšus Līdzbraucēji var ņemt līdzdalību degvieles uzpildē
P.S. principā, ja labi saspringst varētu arī kauč kādu šitos minubusu mēģināt kur noīrēt.
Ja pēc fotobloga pasākuma ir iespēja aizbraukt (un arī atbraukt) uz kādu vietu pafočēt, tad būtu ļoti priecīgs to darīt, varu pieteikties brīvprātīgi par šoferi, tiesa gan man auto nav, bet grādīgos nelietošu, taka, ja kādam būs vēlme un būs gatavs uzticēt auto, tad varu pieteikties par šoferi
es iisti nezinu ko naktii tur dariit, jo man liekas ka paaraag apgaismots tur nav.. cik nu rudenii esmu braucis uz santatoriju kjemeros... pikja tumsa vieniigi ja buus sniegs, tad tas bik gaismas dos gan...
es iisti nezinu ko naktii tur dariit, jo man liekas ka paaraag apgaismots tur nav.. cik nu rudenii esmu braucis uz santatoriju kjemeros... pikja tumsa vieniigi ja buus sniegs, tad tas bik gaismas dos gan...
a bildes esi redzejis? :mrgreen:
http://jz.artlibitum.net/gallery/kjemeri
ok, un kas ir baldonē?
nebutu slikti apvienot dienu ar vakaru, pa vidu varetu uzcept desiņas uz jumta (tie, kas dzīvi līdz turienei nonāks). tad jau kāda sestdiena/svētdiena ??? 3. feb???
a bildes esi redzejis? :mrgreen:
http://jz.artlibitum.net/gallery/kjemeri
bildes labas,tikai tādā vietā līst iekšā..hm
(Ķemeru sanatorija)
Tur ta avieta taada pamesta, uljiki nevazaajas.. vismaz tad kad ar mreini tur biju... kad apmaakushaas debesis, nav gaismas - diezgan garlaiciigi.