ievērtēju atriebēja bildes - paprāvu fanu pulciņu savācis ir... neredzēju pilsoņa bildi par kuru Matrixlv bija ielicis dzēst, bet atriebējs man nesaprotamu iemeslu dēļ savākušas nemazu reitingu...
Nu ja laikam ka ta ria ir areitiga vaceji! kuriem ir ano svara cik auksti tu esi, bet labakais ka vini to noleidz, ai nu ara saule spid jaiet mashina nomazgaat nau ko te pie neta sedeet!
ar jaa bet labak izmatot to pogu lai cilveki aizdomajas ar par bildi nevies iemt un gaida tik patiik, par sho te runas daduz bet tistenibaa laba fishka P.S. kad sveel grib vaģi nomazgaat???
Eu man ir mega ideja, varbūt opciju dzēst vispār jāņem nost un jāatstāj tikai patīk? Man likties ka tā mēs visi dzīvotu draudzīgāk... Savādāk visi prasa kritiku, bet vēlas dzirdēt tikai uzslavas. Nu tad lai paliek tikai tas ko tauta prasa.
Oi , man vēl labāka ideja ienāca prātā (šodien esmu o_ujenna vieds) - jaunu biužu var pievienot tikai pēc 100 patīk ielikšanas, un par nepatīk ielicējam -0,5 reitingā. Ja godīgi _uiņa viss tas: es ieliku , man ielika, tikai kāds tam visam sakars ar foto?
...nu nez.....viss ir atkarīgs kā šim jautājumam pieiet.......esmu iesācēja un man ir gadijies saņemt...dzēst.....parasti vispirms apskatos kritiski uz savu bildi....cik nu kritiski autors to spēj....tad apskatos, kas mani ir kritizējis, lai padomātu no kā tā kritika nāk un vai to ņemt galvā.......gadās, ka liels kukaiņu bildētājs sāk kritizēt kailas meitenes........nu tad izdaru secinājumu...vai nu man to bildi dzēst, vai atstāt........gadās, ka tas dzēst uz mani nostrādā pozitīvi.......dažreiz pietiek, lai uzraksta, ka metenei dzeltena āda vai kā citādi.....monitori ir dažādi un kā jau teicu...pieredze foto jomā man nesniedzas pat gada garumā........viss jau ir atkarīgs no mūsu pašu lepnuma un pašcieņas....es nekad neesmu likusi atbildes...dzēst....uzskatu, ka tas vienkārši ir bērnišķīgi....))))))
_aipeija_ - šeit varētu būt vietā teiciens "Neskati vīru no cepures", jeb šajā gadījumā neskati blogeri pēc tā galerijas. Tas, ka pilsonim, piemēram, ir tikai viena žanra bildes galerijā, nenozīmē, ka tas neko nesaprot un ka tam nevar būt savs viedoklis par citiem žanriem.
Es kā blogā nemīlēts kritizētājs varu tikai teikt, ka vajag visu ņemt vieglāk - katrs bildi redz savādāk, nemaz nerunājot par autoru, kam sava bilde vienmēr būs labākā. Tāpēc ja arī kādam tā bilde nepatīk, tad nevajag uztraukties... Visiem tāpat neizdabāsi - dzīve taču ar to nebeidzās, ka kāds nokritizējis Tavu bildi vai ielicis tai "dzēst"
aile:Kā pieminēja ”lielo kukaiņu bildētāju”, CerambyX sarosījās, bet vispār šitā diskusija par kukaiņiem un meitenēm jau agrāk dzirdēta….
Nu kā, skaidrs, ka tas bija tēmēts uz mani, tāpēc ar sarosījos bet nu es jau parasti gribu tikai kā labāk, bet sanāk kā vienmēr - kā tad es ļaunais elles iemiesojums atļaujos ko bilst pie superīgajām bildiņām, kur viss ir visperfektākajā kartībā
Vērtējums, pat godīgs, vienmēr būs subjektīvs. Uz objektivitāti var pretendēt tikai kaut kāds vairākuma viedoklis, aļa vidējais vērtējums. Manam subjektīvajam vērtējumam būtu atbilstošāka pozīcija Patīk-[Ignorēju]-Nepatīk. Nu kāpēc gan būtu "jāspiež" kāds dzēst viņa ģeniālās un dziļa zemteksta pilnās bildes. )
vairākuma viedoklis var pretendēt tikai uz to, ka objektīvi ir tāds kā ir. nav ne-1 "jāspiež" dzēst viņa ģeniālās bildes, bet "dzēst" arī vērtējums / attieksmes paušana.