maneejie jaunieshi bodiju noprikushi - tagd domaa par objektiivu ... apsoliiju nakaamnedeelj iedot patesteet obejtkivus, ka sman ir ;-) lai saprastu, ko vinji grib
es neiznu es vasu bodiju bez gripa verteju uz 150 ls. kopa ar kitu uz 200 ls pa atdu ccenu ak tev neviens nepirks. plus vel tas ka tagad reti kads kauko perk bet nu vismaz gripu pardot
papildinu ka jauan gripa cena 80 ls tatad tavu pa 30 ls kad izdoma uzraksti PM man grips noderetu
Reāli Pauliic piedāvā preci par samērā saprātīgu cenu, bet... naudas no tā vairāk cilvēkiem nerodas. Domāju, ka par 270 Ls agri vai vēlu kāds paņems, bet ja naudu vajag steidzīgi, tad ir jau cita runa.
es biju pirms kada laika gatavs pardot kopa ar visam stelem, jo es nevaresu tikt vala no platlenka un zipenes, pasu bodiju atdosu un sedesu bez neka, nav prikols es cenu rekinaju kaukaa taa d80+kit 200 ls 10-20 200 ls sb600 100 ls kopaa kaukur ap 500 ls bet pirceju nebija un izdomaju turpinat savu fotohobiju
aa un ps es nesaku ak pardoodu vinu, es vnk ta izdomaju par vertibu bodijam, bet nu tagad uz 250 ls vinu verteshu
Tās cenas pats velns nesapratīs! Atceros kā pirms gada viens puisis pāris nedēļas centās nogrūst par 250 Ls D80 kit komplektu. Par cik beigās notirgoja, nezinu, bet tas bija 2008.gadā. Tagad esmu ievērojis, ka dažs labs pliku bodiju ar krietnu noskrējienu pāri par 300 grib notirgot.
d200 ir tāds pats slēdzis kā d300, ļoti iespējams, ka d80 ir tāds pats kā d90. es domāju, ka normāli lietotam d80 vajadzētu līdz 100k aizvilkt mierīgi. + ja kas tas slēdzis maksā 45$ (D200) - absolūti nekas traks.