Nevaru saprast kas par problēmu. Photoshop CS4 atbildīgā brīdī nokarās, ja nepaspēju saglabāt failu, tad viss jāsāk no jauna. Esmu šokēts!!! Šodien jāatdod reklāmas stends, a šitas mērglis mani čakarē
Mans personīgais viedoklis ka par tik sūdainu šopa versiju adobe nav pelnijusi saņemt ne centa. Man tā miskaste lidoja arā pie 2gb rama un lido ārā pie 8gb rama,tikai iemesli drusku atšķiras,bet tā točna ir nestabilākā šopa versija ar kuru nācies strādāt. Nestabila darbība ir pusbēda,bet kāda mārrutka pēc bija jāmaina menu struktūra un vadības principi.
CS4 ne reizi naf pievīlusi. Ļoti patīk ... bet autora minētais man bieži ir ar blogu, uzraksti tekstu un kad lādē , tad nokarās, slinkums rakstīt otreiz
Pterodaktils:CS4 labāk strādā ar divkodola mašīnām - nerij liekus resursus un šeku reku ieskatiņš no Mr. Serge: [url=http://mrserge.lv/2008/11/05/adobe-cs4-%E2%80%94-ieskats-photoshop-cs4-extended/
Jaunajam vienmēr būs pretinieki... bet nekas neaptur progresu kurš strādā ar 5 PS... domāju, ka neviens ... cs4 viena RAW failu atvērsanā funkcija salīdzinot ar cs3 ir manis prāt unikāla ... www.fotoblog.lv... efekts iegūts tikai ar to
Es lietoju legālu 2.2 laitrūmu+6 elementus un man NEKAD tie nav pievīluši, pat tad, kad kompim pats no sevis pārstartējas windows explorer dēļ kaut kādas drazas, laitrūms turpina renderēt bildes kak ņi v čom ņe bivalo. Citas tik stabilas programmas dzīvē redzējis neesmu! Es saprotu, ka legāls CS maksā trīsreiz vairāk, un tāpēc jau tās "paštaisītās" versijas, ko lieto Haiduks un pārējie gļučī...
No likuma un grāmatvedības viedokļa legāli protams skaitās pareizāk,bet jautājums vai visiem lietotājiem nepieciešamas,jaun ieviestās funkcijas.Liela daļa bildētāju mierīgi varētu iztikt ar CS pirmo versiju,bet adobe parūpējas par nesavietojamību ar jaunajām kamerām,tādejādi būtībā uzspiežot lietotājam jaunākas versijas apgreida iegādi(zinu,zinu kas ir dng konvertieris).Un ja citu lietu ražotāji uzvestos tā pat kā softa,šajā gadijumā adobe,ražotāji,tad nekad nevarētu zināt kur tieši atradīsies nākošā auto modeļa bremzes pedālis un vai tas vispār būs pedālis,varbūt poga uz rādžiņa,kura piecreiz nospiežot aktivizēs šo funkciju,un cik maksās apgreids servisā ,lai jaunākā modeļa statoilā varētu ieliet benzīnu,jo pistoles uzgalis reizi pusotrā gadā tiek mainīts uz citu,ar vecajām bākām nesavietojamu.
60uz5komats6:No likuma un grāmatvedības viedokļa legāli protams skaitās pareizāk,bet jautājums vai visiem lietotājiem nepieciešamas,jaun ieviestās funkcijas.Liela daļa bildētāju mierīgi varētu iztikt ar CS pirmo versiju,bet adobe parūpējas par nesavietojamību ar jaunajām kamerām,tādejādi būtībā uzspiežot lietotājam jaunākas versijas apgreida iegādi(zinu,zinu kas ir dng konvertieris).Un ja citu lietu ražotāji uzvestos tā pat kā softa,šajā gadijumā adobe,ražotāji,tad nekad nevarētu zināt kur tieši atradīsies nākošā auto modeļa bremzes pedālis un vai tas vispār būs pedālis,varbūt poga uz rādžiņa,kura piecreiz nospiežot aktivizēs šo funkciju,un cik maksās apgreids servisā ,lai jaunākā modeļa statoilā varētu ieliet benzīnu,jo pistoles uzgalis reizi pusotrā gadā tiek mainīts uz citu,ar vecajām bākām nesavietojamu.
Kameru upgreids arī ir obligāta prasība? Varēja taču lietot veco!
Dažreiz jā ,jo atšķirībā no softa kameras mēdz nodilt fiziski un attēla kvalitāte mainās gana būtiski.Un otrkārt tā ir mana personīga darīšana kādu kameru un cik bieži pērku,tas nevienam nedod tiesības uzspiest man vēl kādu citu pirkumu.Tādā gadijumā arī optikas baijonetu varētu brīdi pa brīdim pamainīt,jo stiklus patērētāju bars maina pārāk lēni,pārdošanas rādītāju uzlabošanai noteikti ir jāsper nepieciešamie soļi(sveiciens kanonistiem no saulainā 1987.gada,kad radās brīnīšķīga iespēja vecos FD samest miskastē).
Nē protams,bet tu domā ka ir jālepojas ar to,ka tu dari lietas kuras tev uzspiež?Starp citu par šopa augstajām cenām sākot ar CS3 versiju forumos bļāva pat rietumnieki,kam šī cena sastāda tikai daļu no mēneša ienākumiem,savukārt var parēķināt cik mēnešu latvijas vidēji statistiskajam iedzīvotājam jāstrādā,lai nopirktu lietu ar diezgan īsu lietošanas termiņu.Ak jā šī mantiņa starpcitu pārkāpj arī patērētāju tiesību likumu,jo instalējot tev IR JĀPIEKRĪT nosacijumiem,kurus nav iespējams izlasīt valsts valodā un tātad saprast kam tu vispār piekrīti,savukārt nepiekrītot šiem nosacijumiem iespēju lietot nav neatkarīgi no tā vai pirki bodē vai torentos,tobiš tavas vienīgās tiesības ir atdot piķi,citas tiesības softa lietotājam nav paredzētas.
Pasaules civilizētajā daļā fotošopu pērk gadījumā, ja ar viņu nopietni strādā un pelna naudu. Izklaidei ir citas lētākas alternatīvas. Pie mums viss ir maaaaazliet savādāk
Snow:Pasaules civilizētajā daļā fotošopu pērk gadījumā, ja ar viņu nopietni strādā un pelna naudu. Izklaidei ir citas lētākas alternatīvas. Pie mums viss ir maaaaazliet savādāk
60uz5komats6, Adobe pelnījusi saņemt naudu vai nē ir tīri subjektīva lieta. Tomēr līdz pat šim laikam neesmu atradis pamatojumu iztērēt tos 100 ar kapeikām EUR upgreidam no CS3. Nav īsti tur tādu fīču, kuru vērts būtu iespringt