forum.gif
Vai šo valsti var mainīt?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Vai šo valsti var mainīt?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.06.09 21:19
 citēt
Uzdūros šādam rakstam www.diena.lv...
Ta ka neesmu nekāds valsts makroekonomikas guru - man jautājums te daudzajiem speciālistiem un finansistiem: ko jūs par šo visu domājat?
Publicēts: 11.06.09 21:21
 citēt
Par to visu labāk vispār nedomāt...
Publicēts: 11.06.09 21:22
 citēt
Biju planojis nakamgad atgriezties majas, et laikam bus tik tiesham jamaina majas...
 citēt
Temats neder fotOblogam. Vai nepietiek ar Delfiem, Apollo un citiem, lai arī te vēl piesārņotu ar tukšu runāšanu?
 citēt
Bizarre:Par to visu labāk vispār nedomāt...
tas jaa, bet tur sarakstiitais izklausaas kaa leiputrija... bet taa aatrumaa nevaru noveerteet cik tur ir populisma un cik racionaalaa grauda...
Publicēts: 11.06.09 21:23
 citēt
sasar:Biju planojis nakamgad atgriezties majas

Respektīvi, Dublinā? A kur tad tagad esi?
Publicēts: 11.06.09 21:23
 citēt
Kaapeec:Temats neder fotOblogam. Vai nepietiek ar Delfiem, Apollo un citiem, lai arī te vēl piesārņotu ar tukšu runāšanu?
tad nenaac un nepiesaarnjo :D kaapeec kaapeec nea?
Publicēts: 11.06.09 21:24
 citēt
tālāk par šo:

"1. samazināt minimālo algu,
2. samazināt pensijas par 15%,
3. palielināt PVN līdz 23%,
4. atcelt neapliekamo minimumu."

..netiku. pat negribās iedziļināties :/
a tiem kam iespēja/vēlēšanās vēl ir.. ieteiktu apdomāt Annira topika jautājumu..
Publicēts: 11.06.09 21:24
 citēt
Annirs:nevaru noveerteet cik tur ir populisma un cik racionaalaa grauda...

turklāt vēl visiem skaļi ziņo (laiku pa laikam), ka esi par vecu, lai mācītos!
Publicēts: 11.06.09 21:25 labots
 citēt
sas, a ko mājās? vot pasak man kā ārsts ārstam.. Tēvzeme..jā..
..garantiju tur nav nekādu
vienā dienā sagrozīs likumdošanu tā, ka pamodīsies bez nekā
un tas variants par talonu izsniegšanu ar man kaut kā nevieš uzticību
dzimtenes ekonomikā
Publicēts: 11.06.09 21:25
 citēt
Annirs:
Bizarre:Par to visu labāk vispār nedomāt...
tas jaa, bet tur sarakstiitais izklausaas kaa leiputrija... bet taa aatrumaa nevaru noveerteet cik tur ir populisma un cik racionaalaa grauda...

Jo mazāk lasa, jo mierīgāk!
Relatīvi mierīgāk...

Pietiek jau tā murga ar progresīvo nodokli...

Pilnīgs PSC gaidāms...

Bet Dienā rakstītais ir ok, tik ka ne tauta to visu lems. Vismaz pagaidām ne tauta...
Publicēts: 11.06.09 21:26
 citēt
visus tos mēdijus vajadzētu konkrēti nocenzēt, nevar tak šitā zombēt cilvēkus.
Valstī tiešām ir nopietns stāvoklis un nepopulāri lēmumi ir jāpieņem.
Publicēts: 11.06.09 21:27
 citēt
Annirs:
Kaapeec:Temats neder fotOblogam. Vai nepietiek ar Delfiem, Apollo un citiem, lai arī te vēl piesārņotu ar tukšu runāšanu?
tad nenaac un nepiesaarnjo :D kaapeec kaapeec nea?

Tu jau paspēji piesārņot, iedēdams šo tematu. Ko nu es vairs. Satracinātajai pubikai tas tāpat kā mazgātus salātus piedāvāt...
Publicēts: 11.06.09 21:28
 citēt
karteja variacia par temu "kaa varetu"
Publicēts: 11.06.09 21:38
 citēt
braukshu uz AAE ..... ij mierssszzzzz
Publicēts: 11.06.09 21:39
 citēt
Lkz, nu majas ir un paliek maajas, velk tomer.
Tagad skrobe, ka naudu ieguldot ipashumi sapirkti, a cenas saak krist...
Publicēts: 11.06.09 21:42
 citēt
Tauta var mainīt un bigi vienkārši - iziet ielās, brutāli sist valdību/oligarhus un to īpašumus.
Tici man - vairs neviens krupis nesēdēs valdībā, tāds būs vai nu pašnāvnieks, vai psihopāts.

Pašlaik iestājas totalitārisms. Kas nozīmē - tauta tiek pilīdzināta sūdu čupai.
Publicēts: 11.06.09 21:47
 citēt
Mandalay:Tauta var mainīt un bigi vienkārši - iziet ielās, brutāli sist valdību/oligarhus un to īpašumus.
Tici man - vairs neviens krupis nesēdēs valdībā, tāds būs vai nu pašnāvnieks, vai psihopāts.

Pašlaik iestājas totalitārisms. Kas nozīmē - tauta tiek pilīdzināta sūdu čupai.

Nu un?!
Valdībai kā tādai būs jābūt! Kaut vai prezidentam, ja mainīs galveno lēmēju!
Bet KUR ir tāds mesija?! A nav! Vai arī pagaidām nav!
Katrs par sevi?! Pilnīgs haos?! Tā jau arī nebūtu izeja...

Bet no otras puses - ja atceras Finka pareģojumu...
Publicēts: 11.06.09 21:51
 citēt
Pauliic:visus tos mēdijus vajadzētu konkrēti nocenzēt, nevar tak šitā zombēt cilvēkus.
Valstī tiešām ir nopietns stāvoklis un nepopulāri lēmumi ir jāpieņem.

Tas skaidrs, bet paralēli nepopulāriem lēmumiem ir jāpieņem neērti bet solidāri lēmumi
Kā arī nedrīkst piemirst par tiem, kas šo ķēzu ievārījuši...
Bet kura vārna otrai ...
Publicēts: 11.06.09 22:02
 citēt
a pa rakstiitaa teemu??? par konkreetiem piedaavaajumiem? dazhi ir ieshaam interesanti
Publicēts: 11.06.09 22:03
 citēt
Paldies vismaz mūsu meitenēm par pozitīvām emocijām! :)
Publicēts: 11.06.09 22:04 labots
 citēt
sasar:Lkz, nu majas ir un paliek maajas, velk tomer.
Tagad skrobe, ka naudu ieguldot ipashumi sapirkti, a cenas saak krist...

mājas ir tur, kur ir labi, vismaz man. tur kur esi mīlēts, kur jūties drošs par sevi un tā tā.. :)
..nu katram savs..
..vot ar tiem īpašumiem pats zinu kā ir, vai nu jāizlemj laicīgi tikt vaļā, vai gaidīt vēl 10g
un uzturēt ieguldīto, kamēr tamā galā kaut kas uzlabosies..
Publicēts: 11.06.09 22:12
 citēt
rodina tam, gde tvoja zadnica v teple. braalis2
Publicēts: 11.06.09 22:41
 citēt
Annirs:rodina tam, gde tvoja zadnica v teple. braalis2

! +++ un vēl viens +
Publicēts: 11.06.09 22:56
 citēt
sasar, a tev tur vēl kāda brīva vietiņa ir? :)
Publicēts: 11.06.09 23:00 labots
 citēt
Eliks:sasar, a tev tur vēl kāda brīva vietiņa ir? :)

ar brīvajām vietām te ir pasūdīgi. bezdarba līmenis arī aug.
atkarājas arī no tā, kādā sfērā gribi filtrēties..

www.jobs.ie
Publicēts: 11.06.09 23:02
 citēt
elik - neliec man vilties :D kas tad straadaas te? Tavas rokas vajadziigas Latvijaa :D (Tu jau zini :D)
Publicēts: 11.06.09 23:36
 citēt

ja runā čehu, ķīniešu, korejiešu vai holandiešu valodās, tad ir
Publicēts: 12.06.09 00:06
 citēt
Schnircks:Ko lai saka- Annir citētā /linkā/ raksta (?) autors ir kāds izcili negodīgs ierēdnelis, kurš publicējis jēlmateriālu, kurš nekad nav ticis atbalstīts tādā veidā, kā rakstā minēts. Jautājums- kāpēc tieši zviedru DIENA to publicē šādā veidā?
god.bij, kura dalja ir tas jeelmateriaals? idejas?
nuja... muusu valsti lidz shim vadiija izcili godiigie iereedniishi, dazhi, par laimi bijushie.
zviedru diena vai nezviedru - jautaajums par idejaam - Sch.... - galiigi garaam???
Publicēts: 12.06.09 00:08 labots
 citēt
Schnircks:Ko lai saka- Annir citētā /linkā/ raksta (?) autors ir kāds izcili negodīgs ierēdnelis, kurš publicējis jēlmateriālu, kurš nekad nav ticis atbalstīts tādā veidā, kā rakstā minēts. Jautājums- kāpēc tieši zviedru DIENA to publicē šādā veidā?

A es atbalstu! Kāpēc tu saki, ka nav atbalstīts? :D
Publicēts: 12.06.09 00:24
 citēt
ja sheema dod rezultaatu, tad es arii atbalstu.
un laikam jau nav slikta ideja, ja bijushajam uzreiz saceelaas zosaada niknumaa
Publicēts: 12.06.09 00:36 labots
 citēt
Vispār jautri, ka deomkrātiskās valsts sabiedrības pārstāvis satraucas, ka viņa pārstāvētā sabiedrība lasa un uzzin par dažādiem priekšlikumiem.. Nevis negodīgs ierēdnelis, bet tieši otrādi - paldies, ka vispār tāds ir.

Citās valstīs pat budžets ir pieejams onlainā pa visām sīkākajām pozīcijām (precīzi neatceros, bet šķiet, ka lasīju to par skandināvijas valstīm, ka katrs kas vēlas, var iepazīties ar budžetu). Pie mums budžets ir pieejams tikai sociālajiem partneriem (wtf?), pēc lielas lūgšanās utt.
Publicēts: 12.06.09 00:44
 citēt
SHHNIRKS - ES LUUDZU TAVU KOMENTAARU PAR PRIEKSHLIKUMIE, KURUS IZSAKA AUTORS, nevis nopludinaatajiem vai nenopludinatajiem ministrijas priekshlikmiem. man ir pie pakaljas ko domaajat juus esoshie un bijushie, pat ja labpraat aizvestu visus pensionaarus uz mezhu. Taalu jau nav jaamaacaas - pat demokraatiskajaa skandinaavijaa veel 60 gados sterilizeejaa saamu sievietes kaa shai sabiedriibai nederigas - lai nevairojas.

Par teemu, luudzu, un bez ierastaas retorikas, vairs tak ne amataa un godaa, un bez SOFISMA
Publicēts: 12.06.09 00:44
 citēt
Nu tas gan, žurnālisti ir ļoti tendenciozi un kā jau bieži daudzviet esmu izteicies, nesaprot ne ko raksta, par ko raksta un kāpēc raksta ;) Debīlo sižetu par sevi tak arī atceries, varen jautri bija skatīties un viņu sniegumu!

Bet.. atklātību vajag, tikai, kā šajā valstī to sakarīgā veidā panākt..
Publicēts: 12.06.09 00:47
 citēt
Nu, pārlasīju vēlreiz, nemaz neteiktu, ka tas ir baigais idiotisms. Kas tieši tur ir tik ļoti idiotisks?
Publicēts: 12.06.09 00:59
 citēt
A kas liedz ieviest fiksēto nodokli mazajiem SIA? Kāpēc jāčakarējas ar visu to uzskati, kāpēc aktīviem cilvēkiem jābendē sev nervi, domājot par VID? Tas ir tik easy - ja jau prezidentu var izvēlēties tusiņā pie ziloņiem, tad kas īsti ir, tiešām grūti padomāt par cilvēkiem, kuri vienkārši grib strādāt un taisīt savu biznesu? Šobrīd gribot negribot lielākā daļa tiek padarīta par likumpārkāpējiem, jo ievērot visus tos nosacījumus, ko uzstāda likumi, lai taisītu vienkāršu biznesu, ir neiespējami.

Tagad tač tāds laiks, ka var taisīt spožu politisko karjeru? Ko gaidat? Neizdarīsiet jūs, atnāks citi, un ātrāk, nekā domājat.. cilvēki ir ļoti neapmierināti. Visi.
Publicēts: 12.06.09 01:05
 citēt
Schnircks... visa tauta mums palikusi no juusu valdiishanas zhultaina, nevaino veel mani zhultainumaa.

reaals vai nereaals pikjis noguldiijumaa... a tas tagad ir reaals pikjis ko aiznjemas lai segtu juusu ieprieksheejos aiznjeemumus kurus pashi izsaimniekoja?

fiskaalisti
Publicēts: 12.06.09 01:09
 citēt
beigaas jau tik un taa iznaak ka Tu nebuusi ne pie kaa vainiigs. un taa katrs atradiis atmazku. koroche tauta ieveeleeja tauta arii vainiiga. varbuut tautu vajag sodiit???

vilks sakaavaas ar zakji un laacis ietupinaaja garausi aiz resteem. Par ko zakjis breeca! Par kaushanos. Tev veel tagad abas acis zilas...

b...
Publicēts: 12.06.09 01:16
 citēt
es divas diens atpakalj sev nosoliijos vairs nelasiit dienu.lv, db.lv un paarejoos politizeetos portaalus, taapeec uz linka neuzklikshkjinaaju..

Bet kas man visreaalaaka biedee... ja pirms tam visi kritizeeja valdiibu un katram bija versija KAA IR JAADARA PAREIZI, tad tagad visi TIKAI kritizee valdiibu... vot tas jau ir bailiigi. To es saucu par "aptrūkās idejas".
Publicēts: 12.06.09 01:23
 citēt
Schnircks:Elik:..jap, tas nozīmē, ka pietiek d---t, jāstrādā:)
ceru, ka tieshi taadu celjamaizi Tev iedeva zemnieki pavadot atpuutaa peec garajiem valsts un tautas labaa nostraadaatajiem gadiem
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt