nu uztaisiet lai LV ir superdraudzīga MAZAJIEM sia.. lai tie, kas ir bez darba, var cept bulkas.. un ja bulka ir slikta, tad nevis vid, sanitepid vai kāda tur inspekcija, bet vnk. kaimiņš iedo pa purnu.. nākamās bulkas būs labas!!!
ekonomiku veido cilvēki, nevis likumi un līgumi, aiziet, aiziet, nogriezt var arī tos papīra kalnus, kur sotaki aiziet jau par to vien, lai valsts ierēdnis - eksperts, vispār viņus izlasītu..
kad varas sataisiitie suudi paliks pa dziljiem, neshaubies, tauta saliks galvas kopaa un izdomaas ko ar jums dariit. un es ar Tevi NOTEIKTI nelikshu rokas kopaa, jo Tu noteikti nebrauktu straadaat uz angliju noliktavaa, a es esmu straadaajis. un man nekas nepieder kaa vien kailaa dziiviiba, a Tev gan laikam, peec e-pasta adreses spriezhot joprojaam vara... taa ka nesanaaks... es laikam tad opaa ar tautu TAD, labi??? jo peec visiem klejojumiem pa pasauli es vienmeer esmu atgriezies SAVAA zemaa, kur es gribu dziivot, straadaat un audzinaat beernus
Taisnības labad, neba jau nu Mārtiņš tur tos sūdus vārīja - cik var saprast, pildīja savu darbu, arī zemnieku saštellētās kvotas godīgi iesniedza ES, gan piebilstot ka nau labi.. bet kurš klausījās?
Oi ziniet , es pedejos gadus tik arvien vairak parliecinos ka mans lemums pirms tiem 5 gadiem parbidit fisjkas PROM uz it ka neizdevigakiem PVN un auxstakam izmaksam bijis 100% pareiss. Man jau 5 gadi ir 21% PVN un vienmer kautkada MISTIKA jo % ienakumi sanak par saviem vismaz 20% lielaki nevis $$$ bet %%% pret ieguldito $$$ apjomu un izdevumiem. Patreiz sako godigi kopsj pagajusja RUDENS nevienu dienu neesmu saubijies ka kautko daru NEPATRIOTISKI vai nepareizi . Itka tai valstinja kur OFICIALI "Skaitos" musu GODMANPAPUS vardiem runajot esot valsts parads 100% apmera no VALSTS gada budzeta , pilniba VISAS bankas esot nacionalizetas . BET kautka dzives limenis nekrit un nekrit bezdarbs NEPIEAUG algas nevienam nesamazina unj SKANDALS gadijas tikai ar vienu banku Man te nesen njirdzigs gadijums sanaca , atkal rupji sakot Pie.pisa LV VIDs ka nesmu iesniedzis tur kautkdas deklaracijas atskaites utt. kautkādus papīreļus par cik esmu te visadus biznesus kruķijis agrāk pirms gadiem 5 un algu vēl lidz pagājušam rudenim sņemis OFICIĀLI , ta šiem mani dati kautkdi ir un taga "Diņģējās" pa sīkumiem. Man protams pie siem braukat nav laika tas retas reizes kad esmu Riga utt. Tad vel sjie sakusji bij man "Taujaties par comiem" ko zinu vai man kaads bissnes ar šiem nesena laika bijis nu un tada gara . Sanaca ka aizeju nogaidu rinda TIEKU pie kautkadas vecens un 2 sekretarem , vecenes skaa TA TA SODINS , es sak JA ? Šī saka JUMS NAV IESNIEGTS par to to un to PAPIRS par to jums uzlikts SODS 000 es sak POXUJ , ta ari pateicu. Vecene neko bet sak DRAUDET , mes jums novilksim no KONTA . Es saku Px nav man kontu šeit Sji , mes jums ar tiesu izpilditajiem piedzisim , es saku man Px man nekas nepieder nedz kustams nedz nekustams . Vecene paliek sarkana , saka mes jums DUBULTOSIM soda apmeru!! Es saku jus cienita sen vaidzej uz ielas izmest , tik nopietna ITKA iestade stradajat un jums NEPIELEC ka NEKAS + NEKAS = NEKAS nevis 2x NEKAS Nju sjis visas 3 sjokaa , beigas saka MES pienema lemumu uzlikt jums papildus sodu 0000 jo nevelaties sadarboties, parakstieties ka iepazinaties un piekritat , ES SAKU neparakstisjos jo NEPIEKRITU , sji man saka JA SADARBOSIETIES tad iespejams sumu samazinasim saku IEBILSTU , jo cipars PAR MAZU ! Sjis visa tris sak acis blisinat , es saku PIEKRITISJU ja cipars bus NE MAZKS ka 1000000Ls savadak neparakstisju un nepiekritisju . Viena beigas sak blaut Jus par mums nirgajities! Es saku NEMAZ , es vienkarsji uzjautrinos par glupas valsts glupu finansu instituciju . SODS par APSTRAKTU lietu APSTRAKTS PIKJIS uzlikts personazjam NO KURA NAV IESPEJAMS neko IEKASET jo nedz veicu te kādu saimniecisku darbinu ne dzīvoju regulāri, juss sakat TUKSJUS CIPARUS es jums saku TUKSJUS CIPARUS , tik pat stulbi ka MILZIGI NODOKLI kurus NEVIENS NEMAKSAS nemot vera atvertas robezjas kopejo tirgu iespejas DZIVOT SEIT bet STRADA + NODOKLUS DAUDZ MAZAKUS MAKSAT CITA VALSTI Sjis taga tur sasumejusjas es saku CERU ka jus atlaidis VISAS nu ja neatlaidis tad algu vismaz uz 70% nogriezis un BANKAS jusu hipotekam vai lizingiem uzliks MIZLIGUS soda procentus Piecelos un aizgaju Principa man neko no sjis valsts nevaig , visus pakalpojumus tapat apmaksaju pats , par $$$ ko pelnu citur un maksaju nodoklus citur neizmantoju NEVIENU LV saistitu banku vai norekinu karti , lizingu nav , kreditu nav , paradu iznemot "Valsts velmes iekaset" nav . Butiba man pilnigi nekadas izjutas nerastos ja sji valsts ar nobankrotetu , tapat visi ienakumi 100% ir arvalstis un EUro Tīri labi šeit jūtos kā "Arzemnieks" , pareziāk sakot kam PIE PAKALJAS visas politikas , un finansu kataklizmas un vietējo finansiālo idiotu lēmumi
Annir, zini kas ir visskarbākais? Vēlēšanu rezultāti. Tas ko tu pateici pēdējā komentā ir tas kam es ticēju pirms 6. jūnija. Tagad es vairs tam neticu. Un es vairs negribu šeit dzīvot, strādāt un audzināt... ne shnircka dēļ... ne šlesera dēļ.. bet dēļ tiem 53% kas nobalsoja par SC un LPP... Mēs dzīvojam demokrātijā, kuras pamatprincips ir vairākumam taisnība. Diemžēl es esmu mazākumā - man ir vai nu jāpakļaujas vai nu jāiet prom. Ko izvēlēsies tu?
Lunis, viss jau ir baigi forshi, bet vai neesi padomājis, ka ja jau reiz dzīvo šeit un esi uzaudzis šeit, kam pateicoties vispār vari brīvi darboties ES, tad varētu pateicības veidā kaut kā palīdzēt šajā valstī uzlabot lietas?
Eliks : Kas tev nepatik SC ? Tev tacju ar to nevaidzetu but problemu Ja problema Petrovicja ta vins tur tik "Klaunu telo" , isteniba SC ir tas pats LPP/LC vai TP vai ZZS tik uzvardi bix KRIEVISKAKI piemekleti . Funktiers neatskiras un gajieni ari. Visas mulkjigas runas par "Sarkans / Krevi" tas ir MARKETINGA TRIKS to pasju "Krievu / sarkano" pievilinasjanai N evelti SC ir VIENIGA partija ko RIKTIG nemil Bites jo tas ir FEIKSS kas viniem REALI nonem 3/4 BALSIS
forsī būt lunim atcerējos vienu citātu no Meksikas brauciena:
Braucām tusiņa vienā sagrabējušā autobusā cauri kaut n-tai Meksikas pilsētai. Mums jautri. Bakardi pa 1,5Ls litrā ar kolu jau pa 6to apli iet.. skatamies starp palmām kaut kādas mega kontrukcijas rēgojās. Viens jautā: "Eu, kas tas tāds?", cits atbild: "Luņuparks". Pirmais jautā: "A ko nestrādā?". Otrais: "Luņu nav".
Viss autobuss ierēca un palaida bakardi pa 7. apli....
Shnirck, nu tagad jau vairs neko.. priekšvēlēšanu kamapaņa ir beigusies.
Bet par Ventspils kārtību runājot.... Man tēvs vistiešākajā veidā saskārās ar "Ventspils kārtību". Tie paši vēži citās kulītēs. Ventspils rajonā bez Lemberga akcepta (kas nozīmē arī daļu līdzdalības) nopietni biznesi nenotiek. Pat nekustāmo īpašumu darījumi nē. Vienkārši nenotiek. Bet no otras puses, varbūt tev arī taisnība, Lembergs kā karalis būtu labāks par pseido-valdību ar pseido-lēmumiem. Vienīgi tagad tam vairs nav nozīmes. Viss... Priekšvēlēšanas ir beigušās un valsts ir ļoti lielā dirsā.
Man darbs tāds, ka bija jāpamana. Apsveicu ar rezultātu.
Bet ne jau par to ir mans stāsts. Stāsts ir par to, ka nu jau mēs esam tādā bedrē nonākuši, ka visi trauki pilni un pacietības mēri pārsniegti.
Vot tu vari tagad pateikt kādu konkrētu risinājumu esošai situācijai? Neviss stāstot cik būtu viss labi, ja Lembergs būtu ievēlēts, bet no esošiem faktiem izejot, tagadējo risinājumu vari pateikt? Pat modelējot situāciju, ka notiek saeimas pārvēlēšana un 68% no balsīm iegūst ZZS. Tas atrisinātu situāciju?
Tas atrisinātu to, kad manai sievai nogriež algu pa 40% un manam draugam jaunu nodokļu likmju dēļ par 200Ls mazāk ienākumi mēnesī?
Tas atrisina situāciju, kad es vairs neesmu drošs par savu un savas ģiemenes drošību, jo manā rajonā noziedzība palielinājusies par 300% pēdējo 3 mēnešu laikā.. bet policijai budžēts apcirpts par 30%?
Tas atrisinās to, ka braucot ar savu rooleeri pa ielu neviens mani negribētu nogalināt, tāpēc, ka ir zaudējis darbu celtniecības firmā un ienīst visus visus visus? (reāls case šodien uz rīgas ielas)?
Ja jā, tad es esmu gatavs celties un taisīt revolūciju. Tikai iedod man garantiju.
Sestdien tiekos ar čomiem apspriest idejas, ko darīt.. ja ir vēl kādi, labprāt satiktos. Mērķis ir izveidot grupiņu, kuriem nav vienalga, un kuri ir gatavi strādāt tīmā. Kuri nevis iesniegs priekšlikumus un noplātīs muti, ja tos nepieņems, bet sēdēs dienām un naktīm pie atblidīgo personu dzīvokļiem, kamēr netiks veiktas izmaiņas. Pirmām kārtām - MVU atbalsts. Tāda kā uzraudzības komisija, kā Krīgers teica - cilvēki, kas palīdz noskaņoties darbam.. Bet par MVU, domāju, ka nav ko vilcināties, ir jāievieš atviegloti nosacījumi, jākaisa nauda no ES fondiem, pietiek sēdēt kā suņiem uz siena kaudzes (cik tur bija - 2% no IKP ir ES fondi, lai gan var izmantot 25% ? )
Risinājums ir aktivizēt sabiedrības iesaistīšanos politekonomiskajos procesos. Nav ko kautrēties, jāiet, jācīnās par savām interesēm. Manuprāt - MVU eksplozīvs pieaugums, kad cilvēki kļūst pašnodarbināti, taisa mazās sias, notiek abarots.. Grieķijā pa 3,70 EUR uz mājām ar motorolleri pieved divus girosus, pie mums visi grib kļūt bagāti pārdodot 5 girosus.. tur tas risinājums... LV ir visimazākais MVU īpatsvars ES - vienkārša statstika.
Žurnālu klubs nolikvidēt, tā vietā trīs žurnālus par MVU veiksmes stāstiem. Un pat ne veiksmes stāstiem, par to, kā cilvēki dara to, kas viņiem patīk, mazliet nopelna un mazliet arī atpūšās..
Ta "No malas" veroties man rodas APSALUTS iespaidss ka mums valdibas vismaz pedejas divas noteikt sastav no PILNIGIEM ekanomikas profaniem , pat ne profaniem liekas na cilveki neprot LASIT / REKINAT un vispar NEKO nesaprot jebkada BIZNESA funkcionesjana . Nesaprot kur NAUDA RODAS valsts budzetos . Manuprāt jau PAMATSKOLA maca ka VAIRAK STRADA vairak PELNI labak dzivo un ta pa rinkji kopa ar tevi VAIRAK PALIEK VALSTIJ no tavas pelnjas NAUDAS sapratigu un racionalu nodoklu veida. Cerpot algas un griezjot budzetus CELT NODOKLUS var tikai PILNIGS IDIOTS ka kautkads "Galvu sasitis" Godmanis vai pec pamatskolas divnieku karalja spriezjot pec talantiem liekosjie Daombrovskis ar Repsiji . Nez kapec ja IEKANOMIKIA iet uz leju VISUR CITUR met nost nodokljus Banku % aizdevumu procentus BIZNESAM un visadi citadi VEICINA to lai PIESPIESTU STRADAT VAIRAK PELNIT VAIRAK mums notiek TIESJI PRETEJI , pienem PILNIGI APLAMUS acgarnus lemumus TAUPIT / MAZAK STRADAT kur kautko stulbaku var izdomat . Ja jutas ka NAV PIKJA tad nevis jstrada 4 dienas pa 5 stundam bet jaieviesj 6 dienu darba nedelja un 10h darba laiks
Par avīžrakstiem - tie ir tādi, kas saimniekam tīkami( pieņemami). Daudzi svarīgi momenti, kas paspīd plašsaziņā, latviski vispār neparādās. Par ekonomiku - jau Krievijas cari zināja, ka šnabis un tabaka ir valsts monopols. Degvīna pudeles satura pašizmaksa ir vienāda ar tukšās pudeles cenu. Jāpieņem lēmums par šo rūpalu NACIONALIZĀCIJU. Uzēmējiem, kuri līdzekļus investējuši (noguldījuši) ārpus Latvijas, tie jāinvestē ŠEIT, radot jaunas darbavietas. Precedents jau ir Islandē. Tas ļautu kaut nedaudz samazināt to ļanumu,kurš radās apzināti negodīga privatizācijas procesa rezultātā. Par godīgumu - jebkura lēmējvaras/izpildvaras darboņa zagšanas gadījums sodāms ar augstāko soda mēru. Otru ievēlēs - to arī. Trešais KĀDU LAIKU baidīsies.
Schnircks: Es saprotu, ak bija tāda muzikāla kompozīcija, kurā skanēja vārdi: Es līdz šīm neko sliktu Ltvijas tautai neesmu nodarījis un turpmāk apsolos nedarīt...
Valsts, kā arī dzīve sastāv 90% no sīkumiem, un jautājums Tev kaut vai tikai par vienu sīkumu - kā tas nākas ka ZM ir parlamentārā sekretāre, kas pamanās degvielā gadā nobraukt ar dienesta mašīnu Ls 15000, bet kad žurnālisti uzprasa - kādi tad ir pienākumi parlamentārajam sekretāram - stostās un šķobās... Un tā tas ir visur, kur cērt - tur skaidas lec... Nav jau tā, ka mēs būtu šajā ķēzē dēļ vienas lielas dižas kļūdas - esam, kur esam galvenokārt tūkstoš cilvēku ne līz galam izdarīu darbu, savu savtīgu interešu realizāvijas, pārprasta svarīguma, slinkuma utt kopējo sīkumu summas rezultātā...
Šādu sīkumu ir daudz, izdomātas darba vietas un nekontrolēta izšķērdība. Vispirms domas par sava dibena būšanu siltumā, tad tā visa saskaņošana ar mākoņtēvu interesēm... Nu jau neviens mani vairs nepārliecinās, ka kaut vai viens būiskais politiskais spēks rīkojas demokrātiskā elektorāta, jebšu parastā vēlētāja interesēs, ja arī rīkojās vēlētāju interesēs, tad nullkomaccik procentu naudīgāko vēlētāju ambīciju un interešu aizstāvībai...
Vēljoprojām novērojama nevis darbība valstisku mērķu sasniegšanai, bet politisko beņķu dalīšanai, savējo atbalstīšanai sagatavojot siltas vietas nevienam nevajadzīgo kapitālsabiedrību valdēs, nevainīgas informācijas pirmslaika noplūdes lielu finanšu darījumu sagatavošanai un veikšanai utt...
Par ko plēšaties... valsts vienmēr ir bijusi tautas pakļaušana!!! cilvēku grupiņai, kas tiek pie vatras ... un kur tauta ir auni, tur vieglāk to pakļaut ... latvijas paradoks- melnais strānieks (ce) balso par lielīpašnieku partiju, jo tās lokomotīve viņai patīk ...bet lokomotīvei patīk viņas maks (tā daļa, ko dažādi var noplēst ar nodokļiem un citādi ) Tak netēlojiet naivos... ir tikai divi ceļi- 1. pārņemt varu un jāt tos, kuri naf tikuši pie varas, 2. atļauties tikt jātam Būtu jaunāks ietu pirmo, bet tagad palikšu uz otrā
Luni-pilnīgi pareizi,tā notiek,jo pie varas tiecas cilvēki ar mazvērtības kompleksiem,tāpāt,kā 1917.gadāVai Tu esi redzējis veikalā apsargu,kuram tikko iedota forma un ierocis?Pavēro kāda ir viņa varas izpausme. Voldemort-alkoholam ir lielāka ietekme ne tikai naudas izteiksmē,tas grauj cilvēka saprātu un līdz ar to ir izdevīgs,lai manipulētu ar tautu,ar saprātīgiem cilvēkiem nevarētu manipulēt. Vienalga,viss notiek uz labu,caur ciešanām cilvēki attīstās.Nezinu,vai vēlēšanās uzvarējušajiem vajadzētu priecāties par uzvaru,kakas uz galvas būs lielākas,nekā ieguvumi.Ar alkatības brillēm uz acīm,to protams neredz. Vispār jau man patīk,ka valdību mēs ievēlam kā skaistumkonkursā un nav ko brīnīties par rezultātiem.Kaut kas mainīsies tikai tad,kad cilvēki kļūs apzinīgi.
haiduk - ceriiba mirst peedeejaa. es neticu, ka vairs nav godpraatiigi cilveeki, kuri gribeetu un vareetu. a esoshie, bijushie... kaada shkjirba... klaja demagogjija, birku karinaashana un tuksha muldeeshana... kaa no tribiines... ieklausaamies leksikaa "negodiigs iereedniitis", "zviedu diena" utt
a es domaaju vienu lietu - tie TUR jau ir zombeeti mankurti, kas redz tikai naudu un varu, vai arii tas taads masonisks zveerests savai kastai - kluseet un aizstaaveet savu poziiciju liidz galam... Maartinj R. - vai Tu kaadreiz pateiksi KAA tur iisti ir?
redz, te palaidnieks jautaajumus uzdeva... atceros, arii toreiz tajaa diskusijaa konkreeti Tev, kaa veel ministram, jautaaju par Gulbes kundzes milziigajiem ienaakumiem un vai vinja neziedo Tavai partijai vai kaads radinieks, jautaaju par visaam taam mezhu popularizeeshanas kampanjaam kuras taisiija ar Tevi un partiju saistiitas firmas... un par to visu - PILNIIGS KLUSUMS! uN SHAADU JAUTAAJUMU IR miljons, TICI MAN. eS ZINU, KA SAKARIIGAS ATBILDES NEBUUS, JA NU VIEN buldozera stilaa - manaa nozaree ir tik un tik liels pieaugums un ja es kljuushu par caru... bla bla bla...
nu imho valdiba paslaik rikojas loti islaiciga merka vaditi: sanemt aizdevumu. un domaju ka repshe nav lohs un pilnigs ideots ekonomikaa, tas, ka vinam patik skarba pieeja, to no repshiku laika zinam.
neko nezinu bet pielauju, ka naudas nav un vajag 800limonus sanemt un tapec KAUT KAA ir janogriez 500mil izmaksas. pectam domas ko talak darit.
Man, piem., ar Mārtiņu būtu interesantāk runāt par foto, nevis politiskajām spēlītēm. Runas par foto vismaz kaut ko var mainīt (attiecībā ar mani), varbūt kaut ko jaunu noderīgu iemācos (Schnircks pieprot bildēšanu), bet runas par politiku ir un paliks "bla bla bla" (pat, ja tiks runāta vaļsirdīga patiesība). Ziņkāre māc? Vajag apmierināt? Nu, var noorganizēt... Bet ko tālāk? Kāda jēga?
Re ku vēl kāds sīkums Domāju fotogrāfi spēs novērtēt arī tapušā video nenoliedzamo šedevrklases kvalitāti.... Kā arī par to samaksāto cenu... Un tātad: 20500 Ls bez PVN vērts Latvijas nodokļu maksātāju apmaksāts video www.apollo.lv... Manuprāt izdevumi tādu uztaisīt ir max Ls 20...
Tādu valsts pasūtījumu caur fikso darboņu rokām ir tūkstošiem, par daudziem simtiem miljonu kopsummā. Vienas un tās pašas lietas/pakalpojuma cenas un/vai izmaksas var atsķirties vairāk kā desmitkārtīgi ja to pasūa privātuzņēmējs vai valsts... Nogriežot un patiešām bez žēlastības apkatrojot "cenzēts" izdevumus var nopietni atgriezt pie saprotamiem cipariem valsts iestāžu izdevumus un sataupīt ne vienu vien simtu miljonu neķēroties pie skolotāju/policistu/mediķu algām un neaiztiekot ne esošos pensionārus, nedz nākotnes pensiju programmas...
nožēlojamākais ir tas, ka mēdiji ir tā sagrozījuši tautai galvas, ka viņi domā, ka viss valsts aparāts, tai skaitā valdība iet katru dienu uz darbu ar ļaunu prieku un domu, ka nu tik šodien zags un bojās valsti
un tik proletariātiska domāšana, kā sadzedzināt oligarghu vai ministru vispār ir kautkāds padomju laikos iepotēts absurds
Pauliic:nožēlojamākais ir tas, ka mēdiji ir tā sagrozījuši tautai galvas, ka viņi domā, ka viss valsts aparāts, tai skaitā valdība iet katru dienu uz darbu ar ļaunu prieku un domu, ka nu tik šodien zags un bojās valsti
un tik proletariātiska domāšana, kā sadzedzināt oligarghu vai ministru vispār ir kautkāds padomju laikos iepotēts absurds
Nevis visi, bet vismaz tie, kas spēj pieņemt lēmumus vai no kuriem ir atkarīga lēmumu pieņemšana nerīkojas nedz caurspīdīgi, nedz loģiska prāta virzīti. Ļoti daudzi ministri/valsts sekretāri un citi čiekuri pirms intervijām interesējas pie vienkāršākiem savas iestādes darbiniekiem cik īsti maksa veikalā maize, piens, cik maksā biļete autobusā, cik maksāīre utt... Dažreiz gadās, ka tieši saistītie ministri nezina patēriņa cenas pašu pārvaldītās sfēras robežās...
ZM ministrs nezina cik maksā piens veikalā kad iet runāt ar zemniekiem - LNT ziņu dienesta videoarhīvos vari pameklēt KM ministre ministrējot nezināja, kā izskatās pārtikas veikals no iekšpuses. Nto valsts aģentūru telefona pieslēgumu rēķini vai pieslēgtie pakalpojumi nemaz nerunājot par to nepieciešamību un lietderību utt. Man vienkārši ribj to visu diendienā redzēt. Es nesaku - kā cilvēki forši un tā, bet ja dzīvo kā mākoņos vai domā par savu šofera dēlu iekārtošanu utt - rezultāts ir tus, kur ir...
Pauliic:tie ir no gaisa sagrābstīti fakti vai reāli apstiprināmas lietas?
kas ir tie ļoti daudzie ministri?
Tu to 20500 bez PVN vērto nodokļu apmaksāto video nolūrēji? TV interviju ar ZM ministrijas parlamentāro sekretāri redzēji? Es nebrīnos ka Sudrabai matu krāsa ir atbilstoša uzvārdam. Pati ar nav nekāda pērle, b et normālās valstīs politiskā atbildība, morāle un ētika ļoti daudziem liktu atkāpties no amatiem, atteikties no darba zaudēšanas kompensācijas un liktu atmaksāt nepamatotos tēriņus... Pie mums tik piesaka politisko atbildību, piesaka bada streikus, vēl ciešāk sevi pienaglo amata krēslam...
pozitīvās ziņas gan kautkā neaizķerās - LDz meitas uzņēmums Cargo tagad ļoti lielas naudas pelna, Rīgas lidosta un Air Baltic Eiropā ir kļuvuši par ļoti konkurētstpējīgiem spēlētājiem, protams, ne bez valsts atbalsta, bet pastarpināti vai nepastarpināti tas notiek visā pasaulē
Schnircks:Palaidniex:..nevajag melot! tagad lūdzu atrod to zinu LNT arhīvā. Slabo?
Vispirms paskaidro kā var parlamentārā sekretāra Tavā vadībā nobraukt bencīnā Ls 15000 gadā - un tad parunāsim. Man labos draugos ir zemnieki, kas ir bijuši tikties ar tevi, gan tie, kas noticēja vieniem solījumiem un pēc pus gada spļaudijās, gan tie, kas derzēja acīs izbrīnu žurnalistu klātbūtnē par to, ka acīs bija izbrīns, ka piens maksājot virs Ls 0.60 litrā.
Kā var EKOsaimniecībām, lai tās atbilstu tādu statusam likt izcirst krūmus gar grāvjiem. Lai viņi saņemtu tiešos maksājumus ir sķūti grāvji un nevienas lakstīgalas tuvumā, jo redz ja ir krūmi gar grāvi neesi eko samniecība? Lopkautuvē jābūt 2 tualetēm pēc platības, tas nekas, ka tur viens cilvēks strādā vai pēc maks noslodzes 2 strādāt varētu - EIRO naudas neredzēt, jo lūk neatbilst standartam... Moš aizsūi savus kontrolierus pie Vāciešiem - divi varianti - viņi izbūvēs gāzes kameras vai tomēr viņu normatīvi nav tik drakoniski...
Pauliic:pozitīvās ziņas gan kautkā neaizķerās - LDz meitas uzņēmums Cargo tagad ļoti lielas naudas pelna, Rīgas lidosta un Air Baltic Eiropā ir kļuvuši par ļoti konkurētstpējīgiem spēlētājiem, protams, ne bez valsts atbalsta, bet pastarpināti vai nepastarpināti tas notiek visā pasaulē
Jā jā baigās naudas pelna - slepenie pakti par 1 EUR apkalpot ļopenes, LDz pakalpojumi tik dārgi, ka pensionāri nespēj atļauties teorētiski lētāko transporta veidu... Es saprotu - optimisma daudz, bet nolaidies uz zemes, esirealists!
Zini cik pelna darbinieki RIMI un Narvessen? No viņiem tik vien labums, kā darbavietas par kapeikām un nomaksāts sociālais nodoklis, Peļņas šiem uzņēmumiem grāmatvediski nav, jo telpu īre aizdomīgi vienāda ar bruto peļņu, kā arī tā pati peļņa aizplūšt uz citu valsti...