forum.gif
Par CS4
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par CS4
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.06.09 08:47
 citēt
Man te viens paziņa ar līkām rokām mēģināja uzlikt CS4, sanāca tik tālu, ka tagad compis paziņo, ka šim produktam beidzies licences termiņš:D Ko vēl var darīt izņemot format c? Kāds nezin kādu softu kas iztīrītu to figņu, ko adobe ieraxta nezkur? Reģistri tīriti, bet maita vienalga saka, ka lic termin''s beidzies...
Publicēts: 12.06.09 09:20
 citēt
Ir pieejama informācija internetā, bet itin labi strādā datuma nomaiņa uz fotošopa palaišanas brīdi - pēc palaišanas datumu uzliek īsto un viss darbojas.
Publicēts: 12.06.09 09:21
 citēt
ar neljegaljshkjinu nodarbojamies?
Publicēts: 12.06.09 09:24
 citēt
1. Change your computer DATE to a previous one (those days when the software was working) 

2. Re-open Program (It will, now) 

3. On the menus-> go to HELP-> then DEACTIVATE and close program 

4. Change DATE back to present date 

5. Open program again, it will ask for a new KEY, enter a new key
Publicēts: 12.06.09 09:33
 citēt
Paaldies, saremontēšu čalim compu:)
Publicēts: 12.06.09 15:05
 citēt
kad veel bija nelegaals CS4 macam uzliku tiikla filtru, lai sleedzot iekshaa CS$ shis nesleedzas pie adobes serveriem un nepaarbauda licenzi. gan jav PC ar firewall kaut kaadas iespeejas ir kontroleet atsevishkju programmu konekciju ar web! :)
Publicēts: 12.06.09 18:49
 citēt
Ja jau te MAC speci arī ir, tad man jautājums: ne pēc "hakeru" instrukcijas uzlikts crackotais CS4, kas, protams, nestrādā. Instrukcijā teikts, ka, ja nepareizi kaut kas likts un nestrādā, tad jānovāc un jāsāk no jauna. Kā viņu pareizi novākt?

Pašam MACi ir tumša bilde, tāpēc, iespējams, tāds stulbs jautājums.
Publicēts: 12.06.09 21:24
 citēt
Karlis70:Man te viens paziņa ar līkām rokām mēģināja uzlikt CS4, sanāca tik tālu, ka tagad compis paziņo, ka šim produktam beidzies licences termiņš:D Ko vēl var darīt izņemot format c? Kāds nezin kādu softu kas iztīrītu to figņu, ko adobe ieraxta nezkur? Reģistri tīriti, bet maita vienalga saka, ka lic termin''s beidzies...

:D:D:D pat zagt ir jāmāk!!!
nekad nelādē , ja naf piejama parole, Crach fails, un sistēmas fails , kas jānomaina pret oriģinālo ... un nekādu problēmu.
Makam pašam ir sava proga, daudz krutāka ... kāpēc vispār makieši piemin PS, :D
Publicēts: 15.06.09 18:55
 citēt
Haiduks:

Makam pašam ir sava proga, daudz krutāka ... kāpēc vispār makieši piemin PS, :D

Kā tad saucās tas MACa brīnums?
Un kāpēc tad ir speciālas PS versijas MACiem?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):