Ko jūs domājiet par cilvēkiem, kuri komentē Delfu rakstus*? /Tagad arī ievieš līdzīgas dabas topikus fotoblogā.../
* Paskaidorojums- Absolūti JEBKURĀ tēmā šajā portālā tiek izteikti 99,99 % negatīvi, nihilistiski, noliedzoši, ciniski, rasu naidu kurinoši utjpr komentāri. Pat ja tēma ir tikai par pamperiem...
Jā, bet kapēc zem skaistas bildes nav 1000 NEGATĪVU komentāru, bet zem jebkura, tiešām JEBKURA Delfu raksta ir? Un visi negatīvi. Pat ja runa iet par kaut ko, kur liekas, ka neko negatīvu ierakstīt nevarētu, piemēram, par pieneņu ziedēšanu pavasarī...
Eidzii:ja kādreiz nabija par ko runāt runāja par laiku, tagad modē runāt par un ap politiku
Tas portāls raksta arī par dārzkopību un skaistumkopšanu. Komentāri arī zem tādiem rakstiem caurcaurēm negatīvi. Vai cilvēki ir zombēti? Varbūt masu mēdiji ar to nodarbojas apzināti???????
taapeec, ka latvieshi ir viena nenoviidiiga, ljauna, ciniska un kompleksu maakta tautinja... daljeeji jau taisniiba par to anonimitaati... sheit ljautinji tomeer ir indiviidi. delfos - masa...
briedis:Par delfiem nezinu, tvnet laikam tas pats... Žēl, ka nav katram komentāram klāt autora bildes.. gribētos redzēt kā viņi izskatās...
Mani gan vairāk interesē KĀPĒC un KAS ir tas, kā rezultātā cilvēki tādus komentārus raksta? Manuprāt te varētu būt kāda saistība ar masu informācijas līdzekļiem un kaut kādu apzinātu virzību uz kaut ko...(?)
rixweber:taapeec, ka latvieshi ir viena nenoviidiiga, ljauna, ciniska un kompleksu maakta tautinja... daljeeji jau taisniiba par to anonimitaati... sheit ljautinji tomeer ir indiviidi. delfos - masa...
Tik tikko izlasīju "indivīdu" diskusiju fotoblogā uz 4 lapām delfu stilā...
Delfu komentārus jau n gadus nelasu, kādreiz tik apskatos pāris pirmos komentārus. Kāpēc tie ir negatīvi? rixweber jau uzrakstīja + latvietim nav labāka ēdiena kā otrs latvietis.
Ja velk paralēles ar bloga komentāriem pie bildēm (atskaitot Patīk! un 555 automātiskos balsotājus), pārsvarā jau arī izceļ negatīvo, reti kad var lasīt, ka piemēram gaismas labas, kompozīcija utt., parasti jau tas garām, tas nepareizi utt. Tāda latvietim daba.
Mani gan vairāk interesē KĀPĒC un KAS ir tas, kā rezultātā cilvēki tādus komentārus raksta? Manuprāt te varētu būt kāda saistība ar masu informācijas līdzekļiem un kaut kādu apzinātu virzību uz kaut ko...(?)
varbuut mazliet liekuliigi izklausiisies, bet mana pieredze raada, ka tieshaam tas viss ir no kompleksiem. paaraak jau ilgi latvieshiem bija liegts izpausties sev veelamaa veidaa, tad tagad tas notiek pa visiem 100. paskatieties, kaa pa ielaam brauc. vaajpraats. esmu atradinaajies no taada veida satiksmes un taas 4 reizes gadaa iebraucot Riigaa ar savu veco 92.gada audi, man ir sajuuta, ka mani no visaam puseem veelas taraneet... ieejot veikalaa ar ratinjiem, attieksme ir taada "ko tu te ar beernu uz veikalu velcies?! maajaas seedi!!!" paradoksaali, ka tie cilveeki iespeejams iisteniibaa ir ljoti jauki, kad vinjus iepaziits tuvaak. bet tie ir kompleksi. taada neveseliiga sacensiiba. censhanaas kaadam kaut ko pieraadiit. sheit (luxemburgaa) nodziivojot 5 gadus, esmu noveerojis, ka nekaa tamliidziiga te nav. redzu arii kaa koleegji no latvijas, kas saakushi straadaat sheit veelaak par mani, pierodot pie shejienes situaacijas, leenaam nomierinaas un relakseejas. taa teikt - atbriivojas no kompleksiem. jo nevienam nekas nav jaapieraada. es droshi varu braukt ar 10gadiigu galfu, un ir pilniigi normaali, ka kaadaa krustojumaa mani svaigs maybaks palaidiis pa priekshu. sheit cilveeki cits citu neuztver kaa konkurentu... tas taa veesturiski veidojies. latvieshiem paaraak ilgi ir kraajushaas negaacijas. tagad, kad ir briiva valja taas izgaazt, daraam to uz liidzcilveekiem... mans viedoklis...
Kaapeec:njā. nav ar ko aprunāties reālajā dzīvē? skumji...
Tev ir, cik saprotu? Par ko TU runā reālajā dzīvē? Ko apspried? Kādās noskaņās?
Ir ar ko parunāt. Darbā ir kolēģi, ārpus profesionālām lietām apspriežam arī dzīves aktualitātes. Sniedzam cits citam psiholoģisku atbalstu. Noskaņas - kritiskas, bet ne pesimistiskas. Nu, un ģimenē un radu lokā, protams - ikdienā jārisina daudz lietu, kas prasa viedokļu noskaidrošanu un saskaņošanu. Noskaņojums un garastāvoklis, protams, ietekmē to visu, bet vairāk vai mazāk - rezultāts jau ir pozitīvs...
Domāju, ka visi raksta pārsvarā sliktu tapēc ,ka kaut vai paskatīsimies ziņas(nu neskaitot sporta) visu laiku rāda tikai sliktas un ļaunas lietas.No tā jau tas negatīvisms rodas+problēmas pašu dzīvē(zauē darbu utt)Piemēram, kāds zaudē darbu un ir dusmīgs, bet, lai būtu ko ēst, nākas pārdot kaut vai teiksim to pašu fotokameru tad sēž kaut vai tepat blogā ierauga, ka kāds bildē ar tādu kameru kā viņam bija un uzreiz uzkurrinās un tad sākās"tavas bildes mēsli n**uj" A Par tiem dusmīgajiem komentāriem zem ziņām internetā viss skaidrs cilvēki ir pilnīgi neapmirināti ar notiekošo valstī un tad lādējas internetā , kādā ziņu portālā, tur tādi paši dusmīgi cilvēki varbūt izlasīs un no tā varbūt kādam paliks vieglāk.Bet tos cilvēkus,kas tos komentārus lasa...tos gan nesaprotu. Bet par to, ka ziņas mūs bezmazvai zombē un cenšās padarīt negatīvus pilnīgi piekrītu.Atceros pirms kādiem mēnešiem 4-6 Viesturs Dūle organizēja tādu, kā pozitīvisma kampaņu(tikai nesajaucam ar politiķu reklāmām) un tad vinjš teica:"mēs zinām ,ka kādā mazā Āfrikas valstī ir avarējis autobuss, bet nezinām, ka tur ir atklāts jauns paņēmiens kā tik vaļa no klepus ar cukurniedru palīdzību.No tā jau tas negatīvisms mūsos rodas!"
Portreti:Ko jūs domājiet par cilvēkiem, kuri komentē Delfu rakstus*? /Tagad arī ievieš līdzīgas dabas topikus fotoblogā.../
* Paskaidorojums- Absolūti JEBKURĀ tēmā šajā portālā tiek izteikti 99,99 % negatīvi, nihilistiski, noliedzoši, ciniski, rasu naidu kurinoši utjpr komentāri. Pat ja tēma ir tikai par pamperiem...
Es gan jūtos labi un ar dzivi apmierināts Tulitas sagaidisju kartejo kolegji kuram JAIZPALIDZ ar "Dzelzjiem" un pats pēc tam brauksju atkal bildet to kas man patik tobesj Meitenes
daiga35:secinājums viens, tie, kuriem nav tā, kas viņiem patīk, "tobesj", meiteņu, tad arī raksta visus tos negatīvos komentus...
...vai laba vīna, vai ātra auto, vai jaunākās objektīva, vai personīgās masieres, vai jeb kā cita, pēc kā sirds tik ļoti alkst.
Visa pasaules laime ir apslēpta spējā samierināties, priecāties par to kas tev jau ir (kas pārsvarā gadījumu salīdzinoši nav nemaz tik maz) un spējā dāvāt savu prieku citiem. Nav pārāk sarežģīti. Tāda maza budistu laimīte...
Es gan neesmu lasījis nevienu budistu forumu, bet pieļauju domu, ka tur attieksme ir mazliet citāda nekā LV i-neta vidē
Oi pankuka , skukji kavejas pamatīgi "Izlaidumā" , ha ha šoreiz kas orģināls tipa beibes gribot pec IZLAIDUMA "Veļiņas" uzbildēties , visai orģināla vēlme Tas viss ir "Sūc" kā teica Godmanis , izņemot vienu IZLAIDUMAM esot noalgots "Fotogrāfs" kurš esot pats pieteicies un kuram tikšot maksāts precīzi 4x mazāk nekā man par šo plānoto "Veļiņu" bildi Tas par to ka nevis KLIENTIEM nav $$$ bet gan "Kolēģi idioti"
Mjā man ar kas JAUNS , kad šis pateica KO VAIG es sāku domāt NAFIG man to vaig padomāju IZLAIDUMS jābildē . Bet kā izrādās jābilde 5 skuķi pēc izlaiduma kuras grib kopā un atsevišķi vešiņās Tik nepajautājos kur tas izlaidums , bet nu par 25Ls uzņēmies bildēt IZLAIDUMU , mož kādā lauku skolā , bet meičas pilngadīgas un piķis ko paparasiju šām jautājumus neizsauca tik taga ka pateica ka kavesies teica ka PASAKUMAM focis sanācis 4x lētāk