vajag jau tomēr arī padomāt, kas tad ir tā lielākā daļa komentētāju. Lielākoties valsts iestādēs strādājoši maznodarbināti kadri, kas ar dzīvi ir neapmierināti.. Un par ko gan priecāties, ja alga ir kapeikas a darīt neko nejēdz, lai meklētu darbu citur? Normālā dīķī rukājot, knapi laika pietiek fotoblogu atvērt (kā mēs programmētāji sakām - kamēr kods kompilējas), nemaz nerunājot par ziņu lasīšanu
Oi , nu es sjodien izrecoss vel taga fragma saap Labas beibes ar pušķiem frizuram un špicēm Jautrakais pasakums pedeja menesja laikaa neskatoties uz saplestam bixsem sakosto pakalju un natru sadzeltss Labs garigais vismaz visam wikendam
Ne kamer kramajos ar vinju puskjiem un atstarotaju utt . tikmer BAISU izmeru dundurs pakalja iekoda, sakuma domaju ka irsis bet Dundurss tomer Redz sjas ta noputu un noziedu ar "Pretodu kokteli" a sev tikai rokas un feisu a tas ZVERJUHA bixsem cauri izkoda!! Vispar iesaku CITRUSA kaulinjuu exstraktu PADARGS vet baig efektigs un nevonji tik pretigi.
Nu dajoš Luni, kur tad tu dunduru jau paspēji šogad satikt ? A par cilvjiem runājot šodien stopoju no Rēzeknes, nevienu sliktu un īgnu nemanīju Tas tikai internetā visas negācijas tiek gāztas, īstajā dzīvē ar tādu pieeju tālu netiks...
grebcha:Nu dajoš Luni, kur tad tu dunduru jau paspēji šogad satikt ? A par cilvjiem runājot šodien stopoju no Rēzeknes, nevienu sliktu un īgnu nemanīju Tas tikai internetā visas negācijas tiek gāztas, īstajā dzīvē ar tādu pieeju tālu netiks...
... pastaigā pa Latvijas laukiem, ne to vien satiksi man 5 minūšu laikā pašu no sliedēm izsita, bet meitenes bija tādas, ka jāsūta pie ārsta pēc zīmes ... NEBILDĒJAMAS
Nu Haiduku pa rudziem bradājošu toč satikšu , pēc šīs un iepriekšējās nedēļas pavadītas Latgales laukos iespējamību tikt dundura sakostam (jūnija vidū) vērtēju kā diezgan nereālu A mož tas bija kāds prāvāks ods ? Vai kāda palielāka muša ?
cik esmu atveeris Delfu komentus, taalaak par pirmo lapu netieku - nespeeju iztureet. Grruti spriest par tiem ljauzhiem. Ja jau lasa nopietnas zinjas (zem kaa komenteejas), tad jaadomaa, ka ofisa darbonji ap 25 - 30 ar kaut kaadu mazveertiibas kompleksu un atriebes veelmi. Bet, kas vedina uz vienu domu - ja no kaadas aktiivas teemas ir ap 300 komentu, (un ne jau katrs izlasa to zinju) - tad kaads ir sabiedriibas gariigaas veseliibas staavoklis kopumaa ?! Skumji.
grebcha:Nu Haiduku pa rudziem bradājošu toč satikšu , pēc šīs un iepriekšējās nedēļas pavadītas Latgales laukos iespējamību tikt dundura sakostam (jūnija vidū) vērtēju kā diezgan nereālu A mož tas bija kāds prāvāks ods ? Vai kāda palielāka muša ?
Nju velss vinju zina LIELS ducosj un peleks un SAPIGS pec vella! Sogad ir TADAS ANOMALIJAS sai zinja , Es tomer skukjus tai vieta bildeju nu 20 gadus TOČNO bet šitādus Odu @ Ko makoņus atceros tik vēl veinu gadu pirms gadiem 6-7 liekas. Es jau taka talredzigss VIENMER lidz visi tie smerejami ziezjami lejamie "Pretodu" pasakumi agrak tacju uz filmas Pumas neparetusjesi tad nu NODROSJINAJOS lielos daudzumos nju un taga tas meitas jau ar maigakam adam palikusjas IEKIZJ uzreiz sarkans plekjis. Tapec SAZIEZJAM SAPUSJAM un tikai tad pie leitas
Oi, Luni, pāāāāldies - sen nebiju zviedzis, lasot tekstu datorā. Vienu tādu opusu katru rītu Delfos - vo kā "sabiedrības garīgā veselība" stāāāvus paceltos
nu - es reizēm nevaru nociesties. es klanu uz to, ka jautrībai jābūt un pa reizei pakomentēju pa izteikai defos un ne tikai. par pamatnodarbošanos to neesmu ieviesis. PS. (Private Scriptum) paldies par vakaru!