Canon EOS 400D Black fotokamera Sigma 18-125mm F3.5-5.6 DC Objektivs Sigma EF-500 DG Super Zibspuldze pardota Canon BG-E3 Batareju grips komplekta nak lidzi vel soma un protams visi ladetaji +batarejas !
vakar biju iegaajis vieteejaa foto veikalaa norgee, piem lowepro nova aw 200 vai kkataa maksaa gandriiz 100ls, riigaa laikam nav pat 50ls, gribu sev canon 100 f2.8, bet cena 460ls, laikam nesanaaks te, jagaida lv, bet tur atkal laika nav
briedis171:kad pirku laikam tuvu pie simta bija bet kur tie laiki tagad kadi laikam 70-80 apmeram isti nezinu 40 deretu ?
Es to Tamrac pro8 somu pirku BFS (uz pasūtījuma) pirms 2 gadiem pa 66 Ls. Laba, ērta un ietilpīga soma, līdz šim nenožēloju! Arī izturīga- 2 gadi intensīvi lietota un viss vesels. Otra man ir Lowepro Slingshots 200 un mugursomu nevajag..>
briedis171:visiem kkas intrese bet nopietnu pirceju laikam nav
Pagaidi, cena nav slikta, gan jau nopirks. Ja par mani-lētu 350D rezervei nupat šeit nopirku, Sigma 18-200 ekskursijām jau ir, Tamrac 8 soma, un visādi lādētāji arī ir..))
VECĪT , atdod pa tādu cenu KĀDU VISPĀR ŅEM. Ņemt gribētāju paliek arvien mazāk to es redzu pēc tā pa kadu cenu var dabūt MAZLIETOTU foto tehniku daaaaudz krutāku par tevējo , neviss tādi kas tik "Bla Bala bla" bet kas reāli PARDOD @ NOPERK