forum.gif
Pardodu canon komplektinu :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pardodu canon komplektinu :(
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.06.09 16:37
 citēt
briedis171:tu tiktiesam esi lunis kursh nesuda nesaprot butu paklusejis !
ej un noperc letak !

Kapec man JAPERK man viss ir pat vairak ka nepieciesjams :):) Ja MAN vaig es ielieku sludekli un pec laicinja sanemu piedavajumus TADUS ka tev tavu lameru kramus nekad nebus ceribus pardot VISPAR:):) Pietam ar visiem papiriem un garantijam LEGALUS :):) Taka CENTIES , domaju pec laicinja LUGSIES lai Svaboxs tev to somu pa 20 noperk:):)
Publicēts: 21.06.09 17:14
 citēt
aizmirsti ka launu sapni mulki !
Publicēts: 22.06.09 01:11
 citēt
Objektīvs vēl ir Sigma 18-125mm F3.5-5.6 ??? Cik gribi par viņu???
Publicēts: 22.06.09 01:46
 citēt
jap tirgojas ;)
Publicēts: 22.06.09 13:43
 citēt
Lunis:VECĪT , atdod pa tādu cenu KĀDU VISPĀR ŅEM. Ņemt gribētāju paliek arvien mazāk to es redzu pēc tā pa kadu cenu var dabūt MAZLIETOTU foto tehniku daaaaudz krutāku par tevējo , neviss tādi kas tik "Bla Bala bla" bet kas reāli PARDOD @ NOPERK :)

nu te vairāk dirseju nekā pircēju. esmu šeit kadus 5 itemus vai vairāk meģinajsi p[ārdot. nekuja. caur ss.lv viss notiek 3 dienās. un cenu parasti no manis nokaulē max 10-15 ls.
ievieto sludinājumu, un tad atliek vien lasiit kautkādus meslus. kurš lielaku gudrbu pateiks a la pa 90ls...
tas pats ar kiev 88. klāt vel kit 80mm 2.8 un fišajs 3.5 30mm. ss.lv 3-4 dienas vajadzēja liidz nopārdotu AR PEĻŅU. a blogā... "davai objektiiviņu atsevišķi", "a davai es pastiišos ka izskatās un par pusi cenas no Tevis paņemsu" tukša maksātnespējgo diršana,un tukša laika padiršana.
Publicēts: 22.06.09 13:52
 citēt
Visiem viss tik kruta, a 85/1.8 ko man nopardot nevienam nav. Ss-aa var pardot, bloga ir japerk. Simple.
Publicēts: 22.06.09 14:53
 citēt
PILNIGI PIEKRITU G4 ;)
nja vakar ievietoju ss.lv sodien jau daudzi intresejas :)
nebiju domajis ka ta bus :D
likas vispiemerotaka vieta kur pardot foto ir te bet stipri paldijos ! :D
Publicēts: 22.06.09 16:12
 citēt
Ss-aa var pardot, bloga ir japerk. Simple.

bullshit. es neredzu loģiku. ja pārdod ssā, tad ko varēs nopirkt bloga? šeit vnk nav ko liist ar piedāvājumiem. atlassies vieniigi tuftigu lieliišanos. saku tacu-ģēlas biidi ssā. šeit ir 95% tukšs pixelonanisms.

manu 4ood nopirka fotobloga cilvēks kaurš šeit iereģistrejas tikai lai nopirktu fočiku. pārējais kontingents ir neizdevušies mario testino=DDDDD aparatūra-dai dorogu,cik laba, a bildes ir psc vnk..... kaut raudi

par 85 1.8- nav nekāds brnums. pa 3 gadiem ko interesejos par fotogrāfiju, šito pamanju tikai pirms pusiotra mēneša.

veiksmgi Tev tikt vala no sava ekvipmenta briedi=)
Publicēts: 22.06.09 16:28
 citēt
Man gan šeit ir izdevies daudz ko notirgot. Vajag cenu likt tādu, lai pārdotu nevis tirgotu. Dažas lietas gan nav izdevies pārdot, jo acīmeedzot nebija pircēja
Publicēts: 22.06.09 16:41
 citēt
un 85 f/1,8 īsti nav stikls,ko kādam gribētos mainīt.Greidoties uz f/1,2 ļoti reti kurš var.
Publicēts: 22.06.09 17:35
 citēt
Domāju, ka 85/1.8 pircēju ir maz, jo pa 1/2 cenu mo jauna diez vai kāds to pārdos. Drīzāk 70-80% no jauna. 85/1.2 ir pilnīgi savādāks un, piemēram, sportam tas neder. Diezgan daudz basketbolu ar to bildēju, jo nav 70-200/2.8
Publicēts: 22.06.09 18:44
 citēt
ak34:Domāju, ka 85/1.8 pircēju ir maz, jo pa 1/2 cenu mo jauna diez vai kāds to pārdos. Drīzāk 70-80% no jauna. 85/1.2 ir pilnīgi savādāks un, piemēram, sportam tas neder. Diezgan daudz basketbolu ar to bildēju, jo nav 70-200/2.8

bet nu reāli viņs skaitās sava veida retums?
Publicēts: 22.06.09 18:45
 citēt
85 f/1,8 nav nekāds retums,pietiekami izplatīts stikls portretiem un citādām vajadzībām,kur vajag šauru DOF.Galvenais ka price/performance reti laba.
Publicēts: 22.06.09 18:49 labots
 citēt
g4:Ss-aa var pardot, bloga ir japerk. Simple.

bullshit. es neredzu loģiku. ja pārdod ssā, tad ko varēs nopirkt bloga? šeit vnk nav ko liist ar piedāvājumiem. atlassies vieniigi tuftigu lieliišanos. saku tacu-ģēlas biidi ssā. šeit ir 95% tukšs pixelonanisms.

manu 4ood nopirka fotobloga cilvēks kaurš šeit iereģistrejas tikai lai nopirktu fočiku. pārējais kontingents ir neizdevušies mario testino=DDDDD aparatūra-dai dorogu,cik laba, a bildes ir psc vnk..... kaut raudi

par 85 1.8- nav nekāds brnums. pa 3 gadiem ko interesejos par fotogrāfiju, šito pamanju tikai pirms pusiotra mēneša.

Drazas šeit NOTEIKTI nepardot , tās var mest SS.LV :):) Šeit tomēr cilvēki vairumā RUBĪ ko pērk . SS vairumā gadijumu gadās GRĀBJ KAS IR klienti :):)

Tā no pieredzes par BLOGU tad šeit NOPIRKUŠI esam reāli pēdējos pāris menešus praktiski nelietotu 40.D pa 50% no cenas AR GARANTIJU un 50.D JAUNU par 30% Lētāk nekā JEBKUR CITUR arī ar garantiju . Gada sākumā še saņemu piedāvājumu uz Ds MARK III pa tādu cenu ka atteikties bija STULBI praktiski jauna kamera ~5000 kadri ar visām garantijām pa 30% no jaunas cenas un reālu ar NOPIRKĀM :):) Taka tā Drazu tirgot var SS ar lieliem panākumiem tur vairums "Grābj ko dod" :):)

Parasti ielieku sludekli PERKAM to un to . Apmēram nedēļa paiet kamēr NOREAGĒ un sāk pedāvāt , sākumā MĒSLU pa DRAUSMĪGĀM CENĀM beigās sāk nākt reālas cenas un piedāvājumi , Ds gan piedāvāj KONKRĒTI MAN nevis publiski cilvēks bij speciāli piereģistrējies lai man to Blogā piedāvatu nopirkt :):)
Publicēts: 22.06.09 19:13 labots
 citēt
Katrai lietai ir sava vieta kur to labāk pārdot - tādu lētā gala DSLR stabili, ka vieglāk būs SS-ā pārdot, jo tomēr vairumam šeit esošo pilsoņu tomēr jau ir vai nu šāda līmeņa vai krutāks aparāts tā kā aiepgreidoties gribētāji šeit būs mazums (protams, ka kāds jau varētu atrasties - savu 400D ar caur blogu iegādāju) un arī kā otro kameru nez vai kāds šo gribēs speciāli pirkt (drošvien daudziem pašiem savs vecais aparāts palicis par otro ja nav nopārdots, vai tam mērķim pa lētām naudām ir kāds cits iegādāts) utt - līdz ar to šeit ir maza mērķauditorija, kā rezultātā tik spams vien sanāk.

a ss.ā taču iepērkas arī parasti cilvīši, kas kā Lunis saka, tik daudz varbūt pagaidām nesaprot no fotolietām un vnk grib sev pirmo spoguli iepirkt un daudz nedomājot (cik nu tas dziļpakaļas laikos iespējams) pērk nost - līdz ar to tur daudz plašāka mērķauditorija nekā šeit.

Un principā piekrītu versatile - Ss-aa var pardot, bloga ir japerk (lai arī cik tas pretrunīgi neskanētu, jo ja nebūs kas pārdod - nebūs ko nopirkt :D bet tomēr). Īzī.
Publicēts: 23.06.09 12:45
 citēt
nu ja viens par otru gudraks :D un priceju ka nav ta nav :D
Publicēts: 23.06.09 12:48
 citēt
a es tā arī nesapratu,nafig pārdot?
Publicēts: 23.06.09 14:41
 citēt
sheit pardot ir vieglak lietas tiem, kas ir aktiivi forumaa/galerijas/pasakumos - isak sakot, +/- zinamiem cilvekiem. grutak, bet ne neiespejami sheit ir pardot lietas ar varku - jeb virs to tirgus vertibas. un tirgus vertibu nenosaka ss sludinajumi, jo par tam cenam tur dazhas lietas jau gadu staav, piemeram, tokina 19-35 nikonam - man bija uz canona, teicams platais uz filmas, bet ne jau par 100 latiem.
Publicēts: 24.06.09 22:00
 citēt
Lunis:
g4:Ss-aa var pardot, bloga ir japerk. Simple.

Drazas šeit NOTEIKTI nepardot , tās var mest SS.LV :):) Šeit tomēr cilvēki vairumā RUBĪ ko pērk . SS vairumā gadijumu gadās GRĀBJ KAS IR klienti :):)

Tā no pieredzes par BLOGU tad šeit NOPIRKUŠI esam reāli pēdējos pāris menešus praktiski nelietotu 40.D pa 50% no cenas AR GARANTIJU un 50.D JAUNU par 30% Lētāk nekā JEBKUR CITUR arī ar garantiju . Gada sākumā še saņemu piedāvājumu uz Ds MARK III pa tādu cenu ka atteikties bija STULBI praktiski jauna kamera ~5000 kadri ar visām garantijām pa 30% no jaunas cenas un reālu ar NOPIRKĀM :):) Taka tā Drazu tirgot var SS ar lieliem panākumiem tur vairums "Grābj ko dod" :):)

Parasti ielieku sludekli PERKAM to un to . Apmēram nedēļa paiet kamēr NOREAGĒ un sāk pedāvāt , sākumā MĒSLU pa DRAUSMĪGĀM CENĀM beigās sāk nākt reālas cenas un piedāvājumi , Ds gan piedāvāj KONKRĒTI MAN nevis publiski cilvēks bij speciāli piereģistrējies lai man to Blogā piedāvatu nopirkt :):)

bullshit number zwei....

Luni draza vai dimanti, bet bildes te 99% labākas nepaliks. kas ir draza, kas ne to izlemj priekš sevis pircējs. ja Tev ir D3Xs tad 400 d Tevi noteikti neieinteresēs. bet ats arī īsti nedod Tev vaļību noniekot cilvēku ar vēlmi notirgot savu aparatūru.

tas ka pilna pakaļa te tādu kas saķērusies markus līzingā, un pēctam sitas ar galvu-ka pārdot vajag, tas nenosaka tirgus vērtību aparātam. IR STULBI NOPIRKT D40 un padirst pusi cenas pēctam pārdodot. nu nav tas prātīgu cilvēku darbs. izmisušu, bet ne prātīgu.

atkārtošos, ss.lv- spēks. nepiš kapeiku, un ātri. tur pat runāt nav par ko. protams, kad lieta nonāk līdz pirkšanai tad paveras divas realitātes. pārdevējs grib vairāk nopelnīt, pircējs mazāk samaksāt. nu a dirsējs...parunāties vienkārši grib laikam. jau trīs realitātes sanāk. nu un tad sanāk lavierēt starp viņām. bet savas augstprātības dēļ, nav glīti pieaugušiem cilvēkiem asoso toņos citus mācīt kas un par cik jāpērk. it sevišķi ja pašam liekas ka tirgo drazu. savstarpēja cieņai jābūt.

kad tirgoju tamronu sanāca tikties ar vienu onkuli. šis grib patestēt. ok. bļe uzmauca to tamronu davai tur ložņāt pisāties...(tas jau nekas ka [url=www.pixel-peeper.com]www.pixel-peeper.com[/url] katram stikklam 2000 testa bildes var redzēt) tad saka nu mājās datorā skatīšos... vēl pamanījās kautko nomurkšķēt par HROMATISKO ABERACIJU. tad lūk es sapratu ka ir pizdec.......ka nav viņš pircējs, jo obligāti nopirks kautkādu sigmu lēto un tad pēc mēneša viņa būs ss.lv tirgosies. a joks ta tur, ka kas man samaksās par padirsto spusstundu????? nākamajā dienā atnāca meitene. paskatījās uz optiku, divreiz nospieda shutteri un samaksāja naudu. 5 min. un visi ir apmierināti, visi smejas. lūk tas ir tirgus prieks!!!!!!!!
Publicēts: 24.06.09 22:11
 citēt
versatile:Visiem viss tik kruta, a 85/1.8 ko man nopardot nevienam nav. Ss-aa var pardot, bloga ir japerk. Simple.

Man viens tāds ir, ļoti mazlietots. Precīzs AF un tā, viss labi! Cik esi par viņu gatavs maksāt?
Publicēts: 24.06.09 22:39
 citēt
g4 - nu, man 1x liidziigi testeeja canon 50/1.8, ko tirgoju. skatijas vel bildes nakamaja diena majas uz datora. a ko, man zheel? Pircejam ir tiesibas izveleties.
Publicēts: 25.06.09 14:44
 citēt
pircejam ir visas iespejas neta redzet bi;ldes kas bildetas visados apstaklos. nu a objektivu uz vietas apskaties. ir lietas kuras nevajag stiept ka gumiju.
Publicēts: 25.06.09 14:58
 citēt
g4 - skhkjiet, maz Tev darishana ar jociigaam optikam bijusi. ir bijushi stikli, kam vienaa pusee asums norm, otraa - peldaas viss, protams, relatiivi, bet pamanaami. canoniem vispar ekrani tadi, ka nesaprast uz sitiena par bek/front fokusiem.
protams, aberacijas gan vienadiem stikliem bus +/- vienadas, utt. ka ari katra cenu kategorija jau ir skaidrs, ko peerc. bet ja summa ilgi kraata pa mazuminjam, tad ir skaidrs, ka izvele bus rupiga. savukart, ja tehnika naak un iet, un nav problemu bez zaudejumiem realizet, ja nu kas ne taa - tad jaa.

normals pardevejs var ari piedavat bildes uzreiz apskatiit uz pardeveja datora, ja pircejs brauc klaat, vai ari pircejs var savu lidzi pakjert - patikams bonuss, kas tikai vair pardeveja uzticamiibu un nedod iemeslu nosist cenu, ja stikls labs. ir gadijies, ka piedava pats pardevejs ieiet ieksha un apskatiit rezultaatu, lai velak nav pretenziju. Latvija maza, kamdelj vienam otru chakareet? labak normali notirgot un miers. a tepat blogaa dazhi sleepj defektus, utt... nafig?
Publicēts: 25.06.09 18:10
 citēt
nu ja. tapec jau cepos ka labu stiklu peta ka nezin ko. galvenais ka leti tirgoju.

tagad ebaya cerui neieberzties ar britu eosu filmas
Publicēts: 25.06.09 18:53
 citēt
pirceejs, kas 1x apjats, 2x bus ljooti uzmaniigs...
Publicēts: 25.06.09 23:08
 citēt
g4:

tagad ebaya cerui neieberzties ar britu eosu filmas

A ko, britu EOS' iem arī vadīšana otrā pusē?...:)))
Publicēts: 25.06.09 23:11
 citēt
Ta jau kreiļi sen visus būtu izķēruši..
Publicēts: 26.06.09 12:03
 citēt
Canon EOS 400D Black 230Ls
Sigma 18-125mm F3.5-5.6 100
soma tamrac pro8 30Ls
Publicēts: 26.06.09 13:23
 citēt
nu iesaku 400d kopa ar somu pa 230 a to sigmu pa 90. ta vieglak aizies.
Publicēts: 27.06.09 00:53
 citēt
nu pienemsim cenas ir tadas ka tu saki :D

Canon EOS 400D Black, soma tamrac pro8= 230 Ls
Sigma 18-125mm F3.5-5.6 90 Ls
Publicēts: 27.06.09 01:49
 citēt
A es sapratu ka sjito vertigo mantu jau SS.LV ar rokam norava viena mirkli , tik zvana un zvana vai jau pat nezvana?:)
Publicēts: 27.06.09 15:37
 citēt
Protams, ka ss.lv jāpublicē. Tur spamotājiem cita dzīvības forma ("vedu no ārzemēm stiklus, pašam vairs nevajag, moška tu nopirksi? bet dārgi"), bet tas it nemaz netraucē. Šeit ... nu, šeit ir šeit. Jāregulē vēl, lai gan iepriekš nebija labāk.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):