lkz, nu, tas tā metaforiski. ideja, ka NE fotoaparātu. es jau arī droši vien ne tv. lai gan man tāds ir, praktiski neskatos. visu ko jau noderīgu var par 200 latiem nopirkt.
a vot aliņus es šodien veselus 6 nopirku, i 200 latus nevajadzēja.
es trīs un skatās, ka piektdienas vakaram būs par īsu! man te akcija 1e=1budweiser sāku domāt, ka vajadzētu izmantot gadījumu un papildināt neaizskaramos krājumus, jo pirmie testa 3 tā vien aizies
lkz:es trīs un skatās, ka piektdienas vakaram būs par īsu! man te akcija 1e=1budweiser sāku domāt, ka vajadzētu izmantot gadījumu un papildināt neaizskaramos krājumus, jo pirmie testa 3 tā vien aizies
manā gadījumā (arī ar akciju) tas ir 0.55Ls=1Starij Meļņik iz bočonka ņēmu sešus (jo piektdiena). ja būs par īsu (drīz būs), iešu gulēt.
nu par cik man tumšais alus nav pie sirc un par brenguļu 12%go es ar nefanoju budveizerīc ir mans mīļākais. protams pie pārējiem labumiem es netieku, bet Latvijas zelta aliņš mums ar te lielveikalu plauktos mētājās tikai, salīdzinoši ar manu budveizerīti tas piķo 2.75e. alus man tīk, bet tik liels Zelta fans neesmu
.. flopis, da met mieru kamerai, labāk par aliņu parunājam, piektdiena taču
flopis:te ir tik daudz spechuku kuri tikai pashi doma ka ir spechuki..
pērc to G9, pēc laika redzēsi vai Tev vispār vajag fotoaparātu, vai tas tev kļūst par īsu[radošajā ziņā], ja par īsu,tad kādā diapazonā. tad var pirkt spoguleni un tad arī zināsi kādus objektīvus Tev piepirkt
flopis:te ir tik daudz spechuku kuri tikai pashi doma ka ir spechuki..
pērc to G9, pēc laika redzēsi vai Tev vispār vajag fotoaparātu, vai tas tev kļūst par īsu[radošajā ziņā], ja par īsu,tad kādā diapazonā. tad var pirkt spoguleni un tad arī zināsi kādus objektīvus Tev piepirkt
vai arī piekrāj vēl nedaudz un atgriezies te ar šo pašu jautājumu, tikai piedāvāto ciparu citu.
Nu skaties ka G9 nesāks likties par īsu, kad gribēsi pietuvināt kaut ko, jo tomēr tikai 6x optiskais zoom. Es iespējams labāk skatītos uz Powershot S5 IS, kam ir 12x. Nu ir jau G9 interesants un tam ir dažas priekšrocības - izmērs, laikam optiskais skatu meklētājs, lielāks LCD ekrāns, bet nu....tur pašam jādomā, kas liekas svarīgāks.
P.S. Piemet 40 Ls un nopērc no manis 350D, ko kakraz tirgoju nost. Bet nu tu jau laikam skaties uz jaunu kameru...
hmm.... es gan neesmu nevienu beļģu alu garšojis,kas ietu pie sirds labāk par vietējiem brūvējumiem.Toties Līvu alus pēdējā laikā pārsteidzoši garšīgs kļuvis.
var protams nopirkt lietotu spoguleni par kādiem 120 Ls (piem., to pašu nikon D40), klāt objektīvu par kādiem 80,- Ls (es pats vienu tādu pārdodu) vai vēl lētāk, pastrādāt, paskatīties, ko var dabūt no tā ārā, tad konstatēt, ka to vai to nevar, vajag ko citu, konstatēt, ko tieši, to piepirkt un tā bezgalīgi (mums visiem tā ir, foto ir DĀRGS prieks, kas pastāvīgi prasa "uzlabojumus"). var nopirkt ziepi (kaut vai to pašu g9, patiesībā tieši viņu pieminēju tikai tāpēc, ka tepat forumā viens tādu tirgo pa apmēram 200 Ls), pabildēt tusiņus, ekskursijas, attāla kvalitāti, ja pacenšas var dabūt ne sliktāku par D40 + objektīvu par 100 Ls. bet var arī vienkārši nospriest, ka nav ko ar to fočēšanu čakarēties un nopirkt DAUDZ alus! izvēle jebkurā gadījumā 200 Ls īpašnieka rokās.
rre kur i iespēja pa 240Ls spoguleni paņemt. parukam un visiem aliņu! būs Tev kakons un mums aliņš
papildināc: nu re, ko pietdiena un alus dara ar labo cilvēku, nu jau Tev divi piedāvājumi uzpeldējā, šas arī alvila nikonu pārsvētīsim par kakonu, ja tik ļoti vajag
Nu spogulene nav slikta lieta, bet zinu vairākus, sevi ieskaitot, kas sāka ar mazo ziepi, tad krutāku ziepi (masiivo SLR-like) un tad nonāca līdz spogulenei. Tas ir dabiskais ceļš un tāds laikam jāiziet lielakajai daļai. Kad būsi pabildējis ar ziepi sapratīsi vai vajag ko vairāk.
shvaboc:hmm.... es gan neesmu nevienu beļģu alu garšojis
oi, pus dzīvi esi palaidis garām! beļģiem ir ne tikai (šobrīd) ap 300 dažādas šķirnes ražošanā, bet arī interesantas dzeršanas tradīcijas. piemēram, beļģu studenti (esmu nedēļu no vietas ar tādiem tusējis) uzskata par pašsaprotamu lietu ar draugiem iet dzert alu tā, ka noiet VISU krogu ielu (katrā pilsētā ir vismaz tāda viena gara iela, uz kuras ir pa pilnam krogu), ieiet vienā, viens nopērk pa kausam visiem, izdzer un iet uz nākošo, kurā nākošais pērk visiem. tā līdz noieta visa iela.