forum.gif
nopirkshu canon
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / nopirkshu canon
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.06.09 22:00
 citēt
Domkrats: Tas ir dabiskais ceļš un tāds laikam jāiziet lielakajai daļai. :) Kad būsi pabildējis ar ziepi sapratīsi vai vajag ko vairāk.

Individuāli. Es uzreiz nopirku spoguleni (filmu gan vispirms, pēc tam digitālo). Man šķiet, ka, ja es būtu pircis ziepi, nekad līdz spogulim nebūtu ticis, un arī neko daudz nebildētu. :)
Publicēts: 12.06.09 22:02
 citēt
+1 Alvilam.
spogulis tomēr uzreiz izvirza prasības pret bildētāju,liek mācīties.
Tikmēr ar ziepi,ja vien nav pašam izteiktas vēlmes kaut ko ņemt un darīt,var arī tālāk nekur netikt.
Publicēts: 12.06.09 22:03
 citēt
alvils:
Individuāli. Es uzreiz nopirku spoguleni (filmu gan vispirms, pēc tam digitālo). Man šķiet, ka, ja es būtu pircis ziepi, nekad līdz spogulim nebūtu ticis, un arī neko daudz nebildētu. :)

Nu tāpēc jau es teicu lielākajai daļai...jo zināju ka savādāk kāds piesiesies, ja rakstīšu visiem... :)
Publicēts: 12.06.09 22:03
 citēt
flopis:nu un cik tad tev tas nikon ir vecs???

tas objektīvs jauns. :) www.fotoblog.lv...
bet kameru es nepardodu, to Tev no kāda cita jāpaņem. pieņemu, ka par kādiem 120 latiem var dabūt kaut kādu D40 no kāda. es pat domāju, ka mierīgi. varbūt pat D70 vai D70s (tad derēs arī ne tikai AF-S objektīvi).
Publicēts: 12.06.09 22:04 labots
 citēt
shvaboc:pag,Beļģijai ir izeja uz jūru? :D

:):)

un ja paskatās tad šamiem ir bezgala kruts ģeogrāfiskais izvietojums starp smukām valstīm :)
Publicēts: 12.06.09 22:05
 citēt
hmm.... vēl viena vieta uz kurieni mukt. [piezīmē ķeksīti]
Publicēts: 12.06.09 22:05
 citēt
shvaboc:+1 Alvilam.
spogulis tomēr uzreiz izvirza prasības pret bildētāju,liek mācīties.
Tikmēr ar ziepi,ja vien nav pašam izteiktas vēlmes kaut ko ņemt un darīt,var arī tālāk nekur netikt.

Bet ir jau arī varianti kas paņem spoguleni un saprot, ka nav ne ZUUMA, nedz VIDEO funkcijas un dikti nožēlo izdarīto. :D
Publicēts: 12.06.09 22:06 labots
 citēt
nu,tiem parasti vispār foto ir po barabanu (tormoznomu)
Publicēts: 12.06.09 22:06
 citēt
aaa..un vēl nožēlo, ka kabatā neiet uz tusu liidz panjemt :)
Publicēts: 12.06.09 22:12
 citēt
Beļģija man sākumā (kad sāku turp komandējumos braukt) galīgi neiepatikās, likās šausmīgi nedraudzīgi cilvēki. Vēlāk, kad tur iedzīvojos draugos (kādu laiku bija arī man tur meitene pa pusei beļģiete, pa pusei vjetnamiete), tad man tur dikti iepatikās. :) Daudz, ļoti daudz laika tur esmu pavadījis. Bet nu jau kādus 3 gadus neesmu bijis, pietrūkst... Nu jā, bet tur vēl tāda interesanta fīča, ka tur ir divas nācijas (līdzīgi kā LV: latvieši un krievi), tie ir flāmi un franči. Un viņi nedzīvo VISUR VISI, savstarpēji kašķējoties, bet tieši briselē dalās beļģija uz pusēm - vienā valsts pusē ir flāmi, otrā franči, bet valsts valodas tāpat abas divas (visiem jāmāk abas). :)
Publicēts: 14.06.09 12:36
 citēt
Canon 400D + kit 18-55mm objektīvs + 4GB Sandisc Ultra II compact karte ko sakat pa shitadu 230ls var dabut??
Publicēts: 14.06.09 12:38
 citēt
gribetu uzinat vel ka perk kas vinam butu japarbauda.. galvenas svakas vietas.. uttt??
Publicēts: 14.06.09 12:45
 citēt
Slēdža noskrējiens,vai visi režīmi strādā korekti,nekas nekur neķerās.
aizgriez fragmu ciet un nobildēt kaut ko spilgi baltu,paskatīsies cik putekļu uz matricas.
Kaut kā tā..
Publicēts: 14.06.09 12:48
 citēt
paklau kur var redzet to sledza noskrejienu? jo no kapirkshu tam arii nekada sajegas nav. :)
Publicēts: 14.06.09 12:50
 citēt
bet ta tas 400d normals skaitas ne??
Publicēts: 14.06.09 13:07
 citēt
Ja man pasam ir. Loti labs aparatins. Lai macitos loti laba izvele. Ja tehniski strada tad nem ciet.

Nobilde kko baltu ar ciet fraagmu, parbaudi cik daudz puteklu ir uz matricas un vai ir mirusie pikseli. Vai pogas nav izkritusas un vai ekrans strada.
 citēt
Ja neko nejedz - un ta ari izskatas, tad perc g9. Par kita objektivu bus labaks.
 citēt
Protams, bus pashaa laikaa.
Publicēts: 14.06.09 13:08
 citēt
Andi,viņam 3 lapu garumā tika skaidrots,ka nevajag spoguli.Nelīdzēja :(
Publicēts: 14.06.09 13:14
 citēt
:) es domaju gan jau bus labi tikai ka jau teicu nav bijusi saskare ar spogulenem un tas vis bus jaizdoma tur pat pirkshanas vieta.. nebedajat ja bus normals gan jau 1menesha laika samacishos. vismaz kadus 20% no kameras jau vareshu izmantot.. tatad gaidat mani tepat ar jautajumiem :)
Publicēts: 14.06.09 21:08
 citēt
ir normala stele, jaizdoma tagad normals objektivs.;)
Publicēts: 14.06.09 21:09
 citēt
sledzis strada normali, pikseli ar taka butu. zem objektiva gluku ar nav.. liekas ka diezgan labi,saudzigi glabats..
Publicēts: 14.06.09 21:33
 citēt
nu priecājies tad.
Publicēts: 14.06.09 22:09
 citēt
nja. iegrabas cilveks.
atjaunoju kaut kad nesen backupu vecajam blogam, vari paslaities sheit:
versatile.blogs.lv...

notice - tas ir tikai backups, kas pieejams publiski. blogs NAV atjaunots! stay tuned.
Publicēts: 14.06.09 23:06
 citēt
a komentāri vēl labāki :D
Publicēts: 14.06.09 23:39
 citēt
kas tie par iemesliem..
bet ir jautajums tagad gribu nakti nofochet kko.. 50m ataluma.. ar auto fokusu vinsh nevar.. ar manualo es neredzu.. gaidu padomu :)
Publicēts: 15.06.09 00:14
 citēt
piegaismo
Publicēts: 15.06.09 00:15
 citēt
Vai arī vienkārši pagaidi rītu :D
Publicēts: 15.06.09 01:24
 citēt
Nu lol, domāju gan ka nenofokusēsi!

es arī sāku ar ziepjiem.
1. olympus c100 (Kaka)
2. LUMIX FZ8 (blje īstenībā normāls aparāts, namaz spoguli neprasījās, līdz kamēr negribēju zibspuldzi uzlikt)
un tad gāju uz spoguļiem
Canon EOS 400D (sākumā likās baigi labais)

un tagad bliezhu ar 30D un saprotu ka vot šitais jau ir aparāts!!! :)

Tev vajadzēja ņemt G9 paļubom.

būtu no sākuma sapratis kā tad īsti kamera darbojās, un M režīmā būtu sapratis ko maina f un ko mana sledzha laiks un kas ir ISO un kas ir EV. un normāli būtu ierubījis kas ir kompozīcija, zelta šķelums utt.

un tad kad saprastu ka kaut ko (tikai tehnikas dēļ) nevari izdarīt, tad ņemtu spoguli :P

man iemesls kādēļ pārgaju bija ārejā zibšņa trūkums, tev varbūt tas būtu kaut kas cits :)
Publicēts: 15.06.09 10:36
 citēt
vakar nokachaju normalu pamacibu par 400D bishku palasiju... palasishu shovakar vel un ta pa vakariem un bushu gudrs.. :)
pagaidam iztikshu bez objektiva cita.. daudz maz izkodishu vina iespejas un tad gan jau bus sajega ko. kadu vajag..
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas