forum.gif
kārtējais agresīvais un ar novirzēm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / kārtējais agresīvais un ar novirzēm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.06.09 23:45
 citēt
Ir viens atkal uzradies. Izskatās pēc kāda no vecajiem kadriem, kas izdomājis jaunu taktiku.
www.fotoblog.lv...
Metodes pretīgas, bet daļai vietējo laikam pat patīk.
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 12.06.09 23:51
 citēt
bilde ir, agresiju neredzu. a novirzes katram savas.
Publicēts: 13.06.09 00:03
 citēt
Gena:Varbūt biedram Kaapeec nesen kāds tuvinieks aizgājis aizsaulē. Es citādi nespēju saprast kā var būt tik jūtīgs pret apkārt notiekošo.

Gena- es ne atbalstu , ne noraidu Tavu dzīves izpratni , katram savs ......
Var jau teikt ka - kas dabīgs , tas nav riebīgs ...........................
Diez kā būtu ja smaržu veikalā "KOLONNA" kāds aizietu un uz plaukta noliktu savu "kluci" lai smird , tas taču arī dabīg..... nekāda ķīmija.............
Ko es gribēju ar šo teikt,
varbūt tomēr ir vērts padomāt , vai šeit būtu īsti korekti likt šāda satur bildes, domāju, ka Tev pie Tavas mācēšanas bildēt , noteikti ir kaut kas cits , vairāk pieņemams šajā lapā ieliekams.
Publicēts: 13.06.09 00:05
 citēt
Ne jau vienmēr bildē visam jābūt pozitīvi.
Publicēts: 13.06.09 00:34
 citēt
Nu kataram jau ir savas novirzes.Tajā bildē neko nedz pozitīvu nedz negatīvu neredzu, tas manuprāt ir vienkārši -cilvēka novirzes.Šaubos, ka ''sis pats to kaķi galējis, ādu novilcis un vārijis.Vispār šaubos ka tā bilde ir viņa.
Publicēts: 13.06.09 01:55
 citēt
ei beidzot es piekritu eidzii
Publicēts: 13.06.09 04:24
 citēt
Pasaule ir tāda,kāda tā ir,mums skaitās gaumīgi,ja uz galda ir cepts un pildīts sivēns sivēns,vai kupinātas vistiņas,citur,citas vērtības.Par Eltona galvaskausiem visi sajūsmā spiedza.
Publicēts: 13.06.09 08:30
 citēt
+ Eidzi

Tam cilvēkam ir "īpašas vajadzības" jeb (vienkārši- garīgi slims).
Man arī darbā gana daudz traku lietu jābildē (krim.foto), bet lai to publicētu bez "ideoloģiska" pamatojuma, vienkārši kā faktu (līķi) uz paplātes- tad tomēr jāmeklē psihiatrs (psihoterapeits).
Publicēts: 13.06.09 08:33
 citēt
jā, pievienojos ekoistam par tiem skeletiem (kas man pašam gan patika, bet zinu, ka daudziem pat ļoti nepatika). ko tad forumā neviens netaisīja diskusijas par to, ka Eltons norakstāms un jāved ar steigu ātrstēties? :)
Publicēts: 13.06.09 11:15
 citēt
Lietotājs no bloga pazudis, pēc daudzu lietotāju lūguma bilde dzēsta.
Publicēts: 13.06.09 12:09 labots
 citēt
Derētu īpaša sadaļa, piem. "diskutablās bildes". Tur tad varētu ievietot šādas, nevis izdzēst... Citādi, diskusija ir, bilde vairs nav.. :)
Publicēts: 13.06.09 13:38
 citēt
nu jā, nezinu, kas tā bija par bildi, kas šo diskusiju izraisija, bet, blogā vairākas reizes sašutumus izraisījušas cūku bēru tēmas, kapu bildes utml.. Protams, ir robežas, kuras nevajadzētu pārkāpt publiskā telpa, bet, ir situācijas, lietas un notikumi, kas ir mums apkārt, bet, kuras nav patīkamas skatam, vai kuras vienkārši traucē romantiskai noskaņai tajā brīdī..
Bet, bieži vien tā ir realitāte, no kuras novērsties liek tikai pašu liekulība un nevēlēšanās sabojāt savu noskaņojumu...
Publicēts: 13.06.09 13:44
 citēt
Friidis:vienkārši kā faktu (līķi) uz paplātes- tad tomēr jāmeklē psihiatrs (psihoterapeits).
mazliet velk uz to, ka psihiatrs vai psihoterapeits jāmeklē visiem, kas uzsauc fotogrāfu bērēs. OK, tās bildes parasti nepublicē. un sava daļa taisnības ir.
Publicēts: 13.06.09 14:26
 citēt
Liekulībai ir daudz seju un daudz avotu.
Publicēts: 13.06.09 14:59
 citēt
haralds:
Friidis:vienkārši kā faktu (līķi) uz paplātes- tad tomēr jāmeklē psihiatrs (psihoterapeits).
mazliet velk uz to, ka psihiatrs vai psihoterapeits jāmeklē visiem, kas uzsauc fotogrāfu bērēs. OK, tās bildes parasti nepublicē. un sava daļa taisnības ir.

Šai tēzei gan visā pilnībā nepiekritīšu. Cik esmu saukts bildēt bēres, pamatā dēļ tā, lai varētu parādīt kādiem attāliem radiem, kas uz bērēm netika. Nu jā, bēru bildes arī nepublicē, bet noglabā kādā dziļākā šuplādē.
Toties sākumā minētā "māksla" tiešā veidā norāda uz "ku-kū" smadzenēs...:)
Publicēts: 13.06.09 16:16
 citēt
Oi .... Pinus izliidis sauliitee;-0))))

Par "pretiigajaam" bildeem .... Man personiigi netiik taadas ne skatities ne fotografeet ... jo tas sliktais pieliip. man patiik gaishas domas, gaishas bildes ... tb viss gaishsss - uz ko visiem vajadzeetu iet ;-))))
Publicēts: 13.06.09 16:22
 citēt
Nu nevajag jaukt nopietnās, traģiskās, filozofiskās utt utml bildes ar nodīrāta kaķa kautķermeņa attēla pretenziju uz fotomākslu...:)
Publicēts: 13.06.09 17:00
 citēt
Friidis, a man pofig kaa ko kursh sauc ...... man TAADAS bildes netiik skatiitie sun visssssss (ne zem kaada nosaukuma)
Publicēts: 13.06.09 17:30 labots
 citēt
dansiga:... patiik gaishas domas, gaishas bildes ... - uz ko visiem vajadzeetu iet ;-))))
iet jau vaidzētu, bet vai tas, ka izliksiemies neredzam un no Dieva 1/2-es nebildēsim wiskautko, kas neierakstās gaišā bildē, līdzēs?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):