Kezx:Varbuut kaads var padaliities pieredzee ar trokshnju (noise) nonjemshanas programmu plusiem/ miinusiem... un vai vispaar ir veerts chakareeties... ???
Ir kad bez tā neiztikt www.fotoblog.lv... bildēts 400 mm telpā no rokas, slēdža ātrums 1/50 iso 3200, (maksimālais Canon D5), diafragma galīgi vaļā. Bez Noise naf skatāmas. Lietoju cs3, cs4 iebūvēto
Kezx, oj, un kaada vel jeega ir! noise ninja ir viena no jeedziigaakajaam programmaam ja iebrauc kaa to lietot.. Pats gan izmantoju vienu citu softu kuru nopirku, leeti nebij, bet bij taa veerts.
Gudris, nu gan izceelies.. varbuut bildes izmeeru ar maini kameraa izmeeru nomainot, un shopu aizvieto ar kameras ieksheejaam iespeejaam?
nu nepatika man nindza un vis. ja man nepatik automobilis Opel vel nenozimee ka tas ir slikts auto. bet fakturas zudumu ar nindzu ir un man tas ir svarigi.
alksnis, ir lietas ar kuraam nedaliishos.. taas par kuraam maksaajis esmu. Bet tak faktiski fotoskolas rakstos viss vajadziigais jau ir salikt, njem tik un meklee!
nu nepatika man nindza un vis. ja man nepatik automobilis Opel vel nenozimee ka tas ir slikts auto. bet fakturas zudumu ar nindzu ir un man tas ir svarigi.
atstāj apakšā oriģinālu un noise variantam uzliec ap 30% caurspīdīguma... būs gludinājums ar dabīgu faktūru... tad vēl šo to un labi ar smart sharpen, radius 0,1, bet Amount 500%, bet Remove- Lens Blur, un pat divas reizes ... un āda būs dabiska, bez plastmasa garšas. bet tas jāredz, rakstīt var dienu, to, ko parāda 10 min...