Ot točno pēc artikluliem taga tā izpētiju Raksti Maris 5D MARK II , citadi jauc galvu: Prieks ka vēl bildē , citādi jau domāju ka reiz LV galvenais skuķu fotogrāfs nogājis no sčenas
ok, vainiigs Domats 5D Mark II. iedomajos, ka ruudiiti kanonisti nesajauks Mark 2 ar Mark 3. tas grips man nepaaraak, bet papildus akjus te nekur nevar fiksi nopirkt. Luni, es jau domaaju, ka mani esi aizmirsis
m-f:ok, vainiigs Domats 5D Mark II. iedomajos, ka ruudiiti kanonisti nesajauks Mark 2 ar Mark 3. tas grips man nepaaraak, bet papildus akjus te nekur nevar fiksi nopirkt. Luni, es jau domaaju, ka mani esi aizmirsis
šī iemesla dēļ arī es nopirku gripu ... un Maskavas 40
tie ir kreisie aķi, kurus var uzladet tikai ar kreiso lādekli. par daudz samudžināts tas pasākums, kadreiz var noiet greizi: nebūs paņēmies līdzi istais lādeklis vissvarīgākajā reizē utml
Kaa juus domaajiet,vai taa anglju gripa vietaa vareetu lietot latvisku satveri. Man te ,Iirijaa dziivojot un, galvenokaart,skatoties britu TV taa britu uzpuutiiba saak viest negatiivu pretreakciju pret britiem, vinju valodu un latvieshu valodas angliskoshanu ar..