Lunis, a gads ta kursh? ap to laiku, IMHO, maaju vareja par 300 USD nopirkt... vismaz vien paar gad atrak, kad vel rubulji pedejas dienas vilka, vienam pazinjam vecaaki dabuja no radiem 300 USD un maju sev nopirka.
versatile:Lunis, a gads ta kursh? ap to laiku, IMHO, maaju vareja par 300 USD nopirkt... vismaz vien paar gad atrak, kad vel rubulji pedejas dienas vilka, vienam pazinjam vecaaki dabuja no radiem 300 USD un maju sev nopirka.
Nu es ne ipasji sen pirms gadiem 12 , par 1000 USD kas bija mana nedeljas alga nopirku 70m2 dzivokli teicama vieta , kad kads vel meginaja sjo parpirkt pedejais kas piedavaja bij 45 t Ls skaidrā Jā un tads exskluzivs pirkums ko kolegjis panema bija pa 5 t USD Mežciemā tās Makslinieku darbnīcas 9/10 stāvs gjela bija 90 vidū
shvaboc:Nezinu kā ar 300USD un māju,bet naudai tad bija pilnīgi cita vērtība tik un tā.
NAUDAI kā tādai NAV nekādas vērtības ne TAD ne TAGA , vērtība ir tikai MANTAI vai DARBAM. Ja kautko usskati par KAUTCIK vērtīgu tu par to KAUTKO esi gatavs MAKSAT vai neesi gats maksat IR tev tas vajadzīgs TIK LOTI cik tu vēlies par vinju ATDOT NAUDU Man piemēram CENAS uz pakalpojumiem nav nainujusjas ~15 gadus , kā Valters Ezeriņs @ Ko ~1995 gadā nolema ka profiem cenas bus no 25Ls/h + nodokļi tad man tādas viņas jau ir kopš tā laika. VISS PĀRĒJAIS ir tikai "Papildus servissi" , nekad neesmu sudzejies par klientu trukumu un ari patreiz nesudzos , jo man cenas NEMAINAS mainas tikai iegustama pakalpojuma APJOMS / SERVISS , par lielaku $$$ ir VAIRAK MANTAS . Joprojām var iegūt bildes no KAMERAS ar MARK IIn vai III bildētas samaksajot tik 25Ls/h + nodoklī tieši tāpat kā 1995 gadā varēj saņemt FILMAS uzreiz pēc pasākuma Piemēram tas pats pirms pāris dienām bijusjais pasautijums skiķi upē ār frizūrām un puķem ~2h bildējām =50Ls + bix apstrādāju un 2 DVD , failus neskaitiju varētu būt ~30-50 bijakā kādreiz 2-3 izrediģetas filmas Kopā 100Ls
Naivais Pa 5 t Viņš to NOPIRKA pirms ~15 gadiem , bet kad musdienās to vaidzēj PARBUVET lai ziemā nebūtu "0" grādu istabā tas šim pirms gadiem 5 izmaksāja ~25 t Ls Tai laikā par tādu ciparu varēj MĀJU pierīgas pļavās nopirkt , man māšuks par tā ar izdarija tepat aiz Pļavniekiem
nu par ziemaam biju iedomajies, jaa, pazinja sudezjas ka Mezhikaa 16staavenees augshaa ziemaa esot nu baaaaaaaaaigi aukstu, parvacas uz Maskachku, vismaz siltaak. a cik maksa siltinashana - zinu. un cik maksa uzturet maju - ari bet vietinja ideala. ja vel labs planojums, tb, nekadu lieku sienu...
arturso:khm ja tu domā taisīt konkursu kur balva 50ls tad šaubos vai tie labākie no piezemētajiem/maz atpazīstamajiem pieteiksies. Iedevu tavas koordinātes noradītās korišam Koršam datordizainerim. Ja atsauksies i ok. Bet nez kā tur būs jo tagad jau skates arī ir....