sakara ar profesionālas organizacijas izveidi, ir nepieciesams logo. nekas loti sarezgits,bet svarigs organizacijas areja tela izveidei. ja Tu proti stradat uz attiecigajam programmam, un velies nopelnit 50ls- busu priecigs turpinat sarunu privati. raksti vai nu bloga vestules, vai gun4evskij@inbox.lv
Šai sakarā vienmēr ātceros leģendāro stāstu kā radies Jāna sētas LOGO , kur Čiris irlgi bij trenkājis kādu krutu ārtistu kurš mēdzis regulāri uz korķa uzkāpt , beigās noķeris šo uz pohām un ieslēdzis . Tam nekas cits nav atlicis lai nenoliktu karoti kā drebošu roku "Radīt" ģeniālu darbu , tā rādies Jāņa sēta logo
principā oficiālajā mājaslapā ir izsludināts konkurs,bet nevienu neieinteresēja, jo naudas vietā tika piedāvāta dāvanu karte skaistumkopšanai. tā nu nonācām pie šiem 50 ls.
arturso:ieliec šito CGimage.lv tur ir grafiķi cik uziet.
es tur forumā palasīju kā šie profiņi noliek čali kas pa simts gribēja sev logo.
ko es tur ar saviem 50ls? tur vēl nevienam krīzes nav un klientu viņiem simtiem,ka patr par 100ls nepadomās pat iespringt.
līdzīgi ir ar fotogrāfiem. daži joprojām negrib aizmirst labos laikus.
Nav taču celtnieki, budžeta darbinieki vai nekustamā īpašuma tirgoņi! Ko tur krīzēties!? Tu laikam par daudz skaties TV, tur visu laiku izmisīgi kaut kādu krīzi reklamē, nezinu tik- kapēc (?)
Tad varētu par logo kādu fallisko simbolu, koa...!? /Tā domīgi.../
" tiesības uz izaugsmi un stabilitāti" tie ir asociāciju pamatprincipi. tādiem tiem būtu jābūt,kā pašam par sevi saprotamiem. falliski simboli galīgi nepiedien sevi cienošām organizācijām. it sevišķi,ja nozari 95% pārstāv sievietes.
es tur forumā palasīju kā šie profiņi noliek čali kas pa simts gribēja sev logo.
ko es tur ar saviem 50ls? tur vēl nevienam krīzes nav un klientu viņiem simtiem,ka patr par 100ls nepadomās pat iespringt.
līdzīgi ir ar fotogrāfiem. daži joprojām negrib aizmirst labos laikus.
Nav taču celtnieki, budžeta darbinieki vai nekustamā īpašuma tirgoņi! Ko tur krīzēties!? Tu laikam par daudz skaties TV, tur visu laiku izmisīgi kaut kādu krīzi reklamē, nezinu tik- kapēc (?)
Ot es ar kautkā nemanu un nemanu saucamo "Krīzes kritumu" nekas krīzējams man taka šeit naf , meitas nāk bildēties kā lidz šim , kā lidz šim ņemu stundu taksi kā jau gadus 10-15 točno un tik urbinos. Jā vienīgi VALSTS gan sākusi pastiprināti mēģināt "Purināt" lidz ar to nācās atteikties no JEBKĀDIEM elektroniskiem norēķiniem un pārskaitijumiem ŠEIT uz vietas Pie "Digi" naudas pa saviem 10 gadiem biju pieradis , nu lietoju atkal 100% tikai skaidros norēkinus kas attiecas uz LV
tas ir tikai apsveicami. ja paskatas, to tomer var redzet kopejos vilcienos. draudzenei morga 3-4 pasnavibas diena . 3 reiz vairak neka pirms 2 gadiem. vel 2000 izbraukuso. man pasam alga nogriezta pa 30%. daudzi draugi nevar atrast darbu. daudzi pazaudes darbu tuvakaja pusgada.
Luni, Luni...tavs gadijums parada ko nozime vards. Tevi zin un Tu esi parbaudita vertiba jau. citi ,kam tas pazinu loks un portfolio paplanaks, ir diezgan...nenodarbinati. bet tas fotojoma. tas ir tads specifisks tirgus.
+ Lunis digi nauda man vairs nepastaav, tikai skaidrenieki, pat bankas konta man vairs nav, un daudz mieriigaaks praats. Valsts jaa, papurina, bet nekaa traka.. heh, pat 5Ls njeemaas piedziit jo sen sen apakalj pa kautko bij.. aarpus LV darbi ir kaa vienmeer, kautkaa nemanu ka buutu palicis mazaak. par to kas un kaa te LV vairs nemaaku spriest..
Ahh jā to topiku CGIMAGE atceros...Nu ir tāda lieta un tas tāpēc ka nevar atļauties lētāk taisīt jo kkas jāed ari ir + jāmaksā par skolu/jāpērk materiālus. Bet tomēr var jau gadīties ka kāds piekrīt, vispār es pat iespējams varu tev vienu cilvēku ieteikt, kas vāāāārbūt būtu ar mieru uztaisīt logo lētāk par 100ls. Jo ir štelle galvā, ir tehniskā varēšana bet nav pieredzes darbā tāpēc vēl tik ar halturam nodarbojas nevis patstavigi bliež. Paprovēšu mazliet vēlak iedot tavas koordinātes šim cilvēkam. Ta jau varesi saņemt kādu portfolio un apdomāt der vai ne.
arturso:Ahh jā to topiku CGIMAGE atceros...Nu ir tāda lieta un tas tāpēc ka nevar atļauties lētāk taisīt jo kkas jāed ari ir + jāmaksā par skolu/jāpērk materiālus. Bet tomēr var jau gadīties ka kāds piekrīt, vispār es pat iespējams varu tev vienu cilvēku ieteikt, kas vāāāārbūt būtu ar mieru uztaisīt logo lētāk par 100ls. Jo ir štelle galvā, ir tehniskā varēšana bet nav pieredzes darbā tāpēc vēl tik ar halturam nodarbojas nevis patstavigi bliež. Paprovēšu mazliet vēlak iedot tavas koordinātes šim cilvēkam. Ta jau varesi saņemt kādu portfolio un apdomāt der vai ne.
Zini man te nupatās bij ņirdzīgs gadijums šai sakarā , uzzvaija reiz laba kliente un BAIGI paludza vai es nevarot nobildēt viņas meitu ar DARAUDZENĒM tur pēc izlaiduma. Es tā kautkā štukoju kautka man izlaidumu taka nevilka bildēt pietam nez kur , bet nu domāju muteri taka neatsjusju parunasju ar to meicju , zvana beibe un saka ta un ta vinja ar daudzenem gribot nobildēties pec izlaiduma MANA STILA ? Es saku nju paga ka tas ir , nju sjis saka Gribam VELJĀ ŪDEŅI ar visām frizūrām un puķēm GRUPAS BILDI Man zin IEPATIKAS funktiers es saku davai , sarunajam manu standarta cenu rekinaju ta uz 2h darba apmeram + bix apstrade , nju 100Ls par visu. Skuķi ar mieru. Beigas taga šis taka kavējās tai pasakumā saku nu kā jums tur vēl igi jo no Rīgas lidz bildēšanas vietai kādas 30-40min ko braukt. Sas saka Ja tulitas sjas safoces klases noligtais fotografs un ta vinas brauks kruto bildi tasit pie "Darga kruta fotografa" es ta panirdzu saku Ja ja BAIG DARGS a sjis sak jaa tas kas vinas tur taga foce esot 4x letāk tas ir 25Ls pats pieteicies skolas izlaidumu uzbildēt Man nebij ko teikt , teicu ka gaidu un driz ar sjis bija , noperamies pa upi lidz tumsai BILDES SUPER parejas klases biedrenes esot jau gar zemi no skaudibas Fakts ka Veša pēc "Upes bardaka" bij izmetamas no frizurām ne vests bet BEIBES STARAA , a mani kautkads lidmošķis sakoda vel taga pakala sap A vot viens PATS pieteicies pa 25Ls izlaidumu bildet un nevis kauckur bet cik saprotu RIGAS skolaa
arturso:Ahh jā to topiku CGIMAGE atceros...Nu ir tāda lieta un tas tāpēc ka nevar atļauties lētāk taisīt jo kkas jāed ari ir + jāmaksā par skolu/jāpērk materiālus. Bet tomēr var jau gadīties ka kāds piekrīt, vispār es pat iespējams varu tev vienu cilvēku ieteikt, kas vāāāārbūt būtu ar mieru uztaisīt logo lētāk par 100ls. Jo ir štelle galvā, ir tehniskā varēšana bet nav pieredzes darbā tāpēc vēl tik ar halturam nodarbojas nevis patstavigi bliež. Paprovēšu mazliet vēlak iedot tavas koordinātes šim cilvēkam. Ta jau varesi saņemt kādu portfolio un apdomāt der vai ne.
nu ja.tur arī bija cilvēki kas teica ka ne visus darbus prasa tik daudz laika izdarīt. un ka 100 ls ir ok cena. kā kurs vērtē to darbu, un vispār attiecas pret naudu.
ble es varu palugt mario testino pa draugam tevi pabildet pa 50 sanchiem. jautajums:ka mainisies bilzu kvalitate un saturs?mosh tas pa 25 ls ir talantigs bet sudigi sevi noverte
lai iekarotu tirgu varbūt arī jāsāk ar 25, ja neviens tevi nezin un prasīsi tik pat... kam Tu būsui vajadzīgs, bet pa dempingu un ja sanāk tā neko, nakošreiz jau cenņiks aug...
lai taisitu loguci, nevajag zinashanas programmas. vajag saprasahnu kompozicija, tipografija (vai ka tur to burtu zinatni sauca), krasu zinashanas, simbolu izpratni, speju domat dazhadi - gan eksakti, gan abstrakti, utt. viss tas prasa laiku lai iemacitos. viss tas ir jaatpelna. jaa, ir cilveki, kas taisa logo par 5 Ls. vai rezultats bus ilgmuzhigs un atstas labu iespaidu par firmu - laimes spele. Es nedotu logo taisit gramatvedim. Diemzhel, par 50 ls sanak tikai 1.5 stundas dizainera darba. vajadzetu vismaz 3-5 reizes vairak. bet var jau versties pie shiem. www.zip.lv... www.zip.lv... www.zip.lv...
neviens jau ar varu nespiez. es izteicu piedavajumu. cilveki pieteicas. talak viss atkarigs no viniem. jo kvalitativak vins to izdaris, jo lielaka iespeja ka naudu sanems vins.
khm ja tu domā taisīt konkursu kur balva 50ls tad šaubos vai tie labākie no piezemētajiem/maz atpazīstamajiem pieteiksies. Iedevu tavas koordinātes noradītās korišam Koršam datordizainerim. Ja atsauksies i ok. Bet nez kā tur būs jo tagad jau skates arī ir....
nu Tu tacu saproti ka es nevaru pienemt darbu kas mani neapmierinas, tikai tapec ka cilveks ir tur ieguldijis savas stundas un es nepiedavaju LIELO piki.
es nez, ka freelanceriem, bet ja klients nedod lielo pikji, jau sakuma tiek bridinats, ka bus japienjem jebkas, kas tiks radiits (nu ar mazam korkecijam, maybe). un strada tad pec labakas sirdsapzinjas.
Saprotu, bet parasti uz tādām avantūrām maz cilv parakstās. Visbiežāk jau pārtaisa materiālu tik ilgi kamēr der ( nu ok par 50ls protams nebus tā ka 1/2 gadu sēdēs pie brenda ))) ). Laivaikā ceru ka atradīsi kādu speciālistu, kas zin ne tikai progas