Iepriekšējās tēmas kontekstā, pārmaiņas pēc gribēju uzrakstīt kaut ko labu
Varbūt blogā Juris (portreti.lv) vairāk zināms kā viens no lielākajiem čatistiem par dažādām eksistenciālisma tēmām , bet īstenībā viņš ir arī labs fotogrāfs un ne tikai
Vēlējos pateikt Paldies Jurim par labi padarīto darbu manās kāzās! Un ne tikai par labajām bildēm, bet arī par izručīšanu un garīgā uzlabošanu, kā arī par atļauju izmantot savu limuzīnu
Varu ieteikt arī citiem blogeriem kā kāzu fotogrāfu!
Nu, paldies par labajiem vārdiem! Es pat aizgāju aplūrēt- kas ir iepriekšējais topiks, man tagad viss forums vienā strīpā atveras, laikam jauna ērtības fīča čatistiem (resp., man!!
ERA:Mjā, gandrīz izklausās pēc pirmsvēlēšanu aģitācijas...
Šī ir vienkārši mana jaunā pakalpojuma reklāma- tagad nodarbošos ar attēlā redzamā ietilpīga limuzīna īri jaunlaulātajiem, kurā satilpst gan jaunie, gan operators, asistents, vedēji, zibspuldzes...un vēl un vēl...
Savkārt, ja kādam jaunajam pārim iesaka izvēlēties šito dampīti, der zināt, ka tam nedrīkst slāpēt motoru! Pēc tam tas nav pielaižams pat ar piepīpētājvadiem.
SM:Varu ieteikt arī citiem blogeriem kā kāzu fotogrāfu!
par kvalitāti nešaubos, bet turēšos līdz pēdējajam!
Portreti:Savkārt, ja kādam jaunajam pārim iesaka izvēlēties šito dampīti, der zināt, ka tam nedrīkst slāpēt motoru! Pēc tam tas nav pielaižams pat ar piepīpētājvadiem.
tad pa nakti atstāj ieslēgtu un ja noguļ pieliet bencīnu, jānodod metāllūžņos?
ERA:Mjā, gandrīz izklausās pēc pirmsvēlēšanu aģitācijas...
Jonatans, Tev taču ir kolosāts braucamais! Loti patika, tik nebija otra bildētāja. Fīčas - rites un gaisa pretestība nedaudz lielāka kā solo, dzinējspēks dubults! Pa meža taciņām varēja piebraukt barotavām, zvēru netraucējot kā ar moci. Un visvāirāk patika, ka aizmugurējais varēja netraucēti gaitā knipsēt, visnegaidītajos momentos. Klase!
VOLDEMORTS, braucamais tagad tiek uzkjuuneets bezcelja apstaakljiem, braukt tad varees gandriiz pa jebkurieni. tik stuureetaajam jaabuut labam brauceejam ar stipraam rokaam. interesanti ka braukshana sanaak stabilaaka nekaa vienam pasham braucot. aizmuguree seedoshais tieshaam vareetu focheet arii braucot.
Fotogrāfam tiešām noder ietilpīga un ātra mašīna. Man arī ir gadījies vizināt jauno pāri, kad viņu šoferētājs nepalaiž pa galveno ceļu braucošo mašīnu, ietriecas tai sānos un pataisa līku kā pīrāgu, vai arī gadījumi, kad jaunais pāris tiek vizināts ar ātrumu līdz 190 km/h.
Nav gan, jo ja tavs draugs ir labs/atbildigs fotografs, tad so pienakumu vins/vina uztvers nopietni - ka darbu... Lidz ar to viss pasakums cilvecinam tiek liegts. Es personigi biju diezgan dusmigs, kad man pateica ka man jabilde drauga kazas. Beigas jau dabuja meiteni kas bija oficiala fotografe. Bet vinai peksni Nikons saka glukot un man Saderinasanas dala bija japavada aiz stikla lekajot ka merkacitim. Lidz ar to manas atminas no ta pasakuma ir ierobezotas...
nu, man šaurā bezizejā ir gadījies kāzās būt reizē pavedējtēvam un fotogrāfam. viegli nebija. vienam no sērojošajiem pakaļpalicējiem un fotogrāfam bieži. bet jaunlaulātajam un fotogrāfam reizē laikam neiet cauri.
nu, man šaurā bezizejā ir gadījies kāzās būt reizē pavedējtēvam un fotogrāfam. viegli nebija. vienam no sērojošajiem pakaļpalicējiem un fotogrāfam bieži. bet jaunlaulātajam un fotogrāfam reizē laikam neiet cauri.
Man ir gadījies arī 4 in 1- divas "pavedēja" funkcijas pildīt - gan vedējtēvs (toreiz drīzāk liecinieks), gan vedējs tiešā (šofera) nozīmē. Nu un fotogrāfs + videooperators arīdzan vienā personā. Pa brīnumu, galu galā kautkas bij sanācis un jaunais pāris (labi paziņas) joprojām laimīgi...))
ot ot, es par to pašu ko daiga. Es nevarētu draugu par fotogrāfu pieacināt, lai šis tur par velti šiverē. Tak tomēr tērē savu laiku, savus līdzekļus. Kaut vai simboliska, bet kāda summa tiktu samaksāta.
nu ja godīgi, varbūt es tiešām viens te tāds, bet ja draugs palūgtu pakalpojumu (kāzas, kristības, vnk sesija vai dajebkas), man būtu neērti ņemt naudiņas, ja reiz tiešām draugs. ne Tu tādam pirmo, nepēdējo reiz "izpalīdzi", ne viņš Tev.. kokam divi gali
un da labi.. cik tad tur tā materiāla kāzu bildēšanā aiziet.. ne jau ar filmu bildē.. ..ja grib albumu, protams - tajā pašā mirklī, lieliska kāzu dāvana draugam
kurš visparibaa teic,ka mums bus tadas kaazas,kuraas ir kautkaadas stulbas mičošanas un tamlidzigs lietas,kuraas ir jaaskrien auljiem un jamegina nokeert to superbridi.. esam radosh kolektivs
bet savam draugam bildeju tautiskaas kazas. biju gan viesis gan fotografs.. super patusejos un visu smuki sabildeju pavidam tusejoties.. kam to drudzi vajg? bildeju par velti.. tomer beigaas pateicibaa sanemu patikamu kreditu krogaa
Vienai draudzenei kāzas par velti fotografēju, bet tās bija pirmās kāzas, ko es fotografēju... Varētu teikt, ka tā bija mana kāzu dāvana viņai. Emocionālā ziņā gan baudījuma nekāda - ne asariņa nenobira aiz aizkustinājuma...
Māsīcas kāzu oficiālajai daļai + neoficiālās daļas sākumam bija sarunāts viens paziņa fotogrāfs. Bet viņš pazuda jau pirms mičošanas... Tā nu tusiņu un otro dienu bildēju es. Par velti. Bet radiniecei jau tāpat būtu kauns naudu prasīt...
Uzrakstīju visu šo un atcerējos, ka šī tēma vismaz sākotnēji bija slavinājums Portreti
lkz, neesi vienīgais, kurš neņemtu naudu no draugiem, ne jau par to runa... bet, lūdzot draugam šādu pakalpojumu, viņam svētki tomēr tiek sabojāti, jo tas uzliek atbildību un sagādā zināmu stresu...
te ir FB, tēmas būt ļooooti mainīgas gan jau, ka esi pamanījusi
daiga: nu stress, ne stress(stress jau līgavai un līgavainim un tie arī viņu svētki), draugu nemēdz būt simtiem (ja runājam par patieso vārda nozīmi - "draugs", a tiem pašiem, kas ir, es arī būtu ar mieru bildēt
Es tik un tā palieku pie viedokļa,ka draugus jāstutē vairāk,nevis draudzība jāizmanto.Ja draugi piedāvā uzsaukt,tad cita lieta.Paskat kā Portreti,preces fotoblogiešiem piedāvā lētāk,nekā SS.LV
lkz:nu ja godīgi, varbūt es tiešām viens te tāds, bet ja draugs palūgtu pakalpojumu (kāzas, kristības, vnk sesija vai dajebkas), man būtu neērti ņemt naudiņas, ja reiz tiešām draugs. ne Tu tādam pirmo, nepēdējo reiz "izpalīdzi", ne viņš Tev.. kokam divi gali
Kāzas vai ko tamlīdzīgi nopietnu vēl neesmu bildējis, bet par vienkāršām fotosesijām, draugi un labākie paziņas ir labākie maksātāji, pat neprasot naudu.
Uggga: Kāzas vai ko tamlīdzīgi nopietnu vēl neesmu bildējis, bet par vienkāršām fotosesijām, draugi un labākie paziņas ir labākie maksātāji, pat neprasot naudu.