forum.gif
Par portreti.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par portreti.lv
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.06.09 22:16
 citēt
Manās kāzās gan fotogrāfs bij tādā šokā kad ieraudzija kas šim jābildē ka gandrīz kameru izmeta baznīcā no rokas:):) Nācās teikt "Nomierinies nomierinies TEV NĒRĀDĀS , saņemies un bildē" šis tā ar izdarija , pirmkart šis mani negaidija LV ieraudzit , otrkart šis labi zināja manu iepriekšejo Lauleni :):) Ne mazāks šoks tas bij senčiem kuriem iepriekšējās dienas vakarā tika pateikts ka jābūt 10.00 Baznīcā JA VĒLĀS piedalities "Tādā pasākumā" bet vēl lielāku jautrība gadijās kad nācās baznīcas utt papiros "Korģet" ierakstus attiecībā uz personu datiem utt jo pekšņi valstināi bij radušas pretenzijas "Cssss Cssss nezja" iebildumi :):) Tala tā reizēm gadās "Pats sev ķazas bildēs" un neicinās no "Malas" :):) Un istenībā iestitu IZVELĒTIES parbaudītas vērtibas kam tas IKDIENAS DARBS jo ir precedenti "visvisadi" ar tepat blogā kad cilvji izvēlās "Itkā smukas bildes" tepat blogā un beigas smagi nozelo :) Taka der PALAUTIES uz BIZNESA pieredzi un iespejam nevis "Sadzeram sjim smukas bildes" :):) Ja godīg tad no Bloga es te DROŠI varētu TIKAI +/- 3-4 cilvēkus vismaz uz tehnisko pusi :):) Kazas ir ne tikai SPEJA KNIPSET bet tiesji ka Juris te izcelies EKIPEJUMS / PIEREDZE / TRANSPORTS / SERVISS ja kautkas no sita iztruksts ATVAINO NEDERES lai cik laps čoms nebūtu:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):