Ja sjitā labā mantiņa pašam seifā galīg jauns mētājas , vienīgi AF šancē tik stikliem kam F.2,8 . To gan vair "piečakarēt" ar skoču bet AF tad ir drūmi nervoss
Lunis:Ja sjitā labā mantiņa pašam seifā galīg jauns mētājas , vienīgi AF šancē tik stikliem kam F.2,8 . To gan vair "piečakarēt" ar skoču bet AF tad ir drūmi nervoss
Ot kautkur esmu to bildi iesejis , pat neatceros uz kura servera tā man mētājās. Bet `fiča bij ka jaaizlīme pāris kontakti ar skoču un tad AF rubija bet bija baig nervoss [Tip kā servo] un tik labos geismas apstaklos . Savējam to skoču noņemu tomēr kantora manta un pilnīgs svežaks.
Portreti, protams, ka ir labāk kā uzsamplēt no 200mm bildes. Pats ik pa laikam 120-300 lietoju. Tomēr ka kvalitāte ir bala, negribētos teikt. Laba ir ar L fiksiem, kuriem to var pielikt. Ar pārējiem ir daudz maz ok
Lutums:to, ka tumšs sanāk zinu - uz tā rēķina autofokuss nestrādā???? tas pats F8 dienas laikā nevienreiz vien tiek izmantots.
NE uz F4 AF ORĢINĀLI 2X II L ekstenders ar AF nestrādā!!! TIKAI Manuala režimā. TAČU ja pielabo bix ar skoču aizlīmē pāris kontaktus tad AF STRADA ari ar F4 tas ir uz F8 bet vins ir tads ka PSEIDO SERVO nervoss un tikai loti labos gaismas sapstaklos. Es to fisjku pec ak34 "Uzvedinajuma" kautkur atradu , viens Jenkjis kautkur bij "Pieminejis" kas jaaizlime . Tad nu es aizlimeju tos kontaktus ar vienkarsji skocju ka Jenkjis bij aprakstijis , SASKRUVEJU un AF ar 70-200 F 4 saka stradat , bet tads lot nervosss un PRECIS tikai LOTI labos gaismas apstalps tados kur parasti lieto savus 11-16 f uz 100 ISO . Paniekojos un nonemu to skocju jo man tas 2X ir kantora un pilnigs SVEZJAKS es vinju nelietoju seifa sjis man metajas "Uz balansa" pa baiso pilki skaitas atsutits no "Liela ofisa" , gandriz 2x vairak ka Juris piedava