forum.gif
2X II L ekstenders 150 Ls.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / 2X II L ekstenders 150 Ls.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.06.09 14:22
 citēt
Pasūtināju divus, vienu atstāšu, bet abi izrādījās labi. Varēs izvēlēties, ja gribēsies.

Jauns, no USA, vietējās garantijas nav, da i nevajag, tur nav kam bojāties!

29510016.
Publicēts: 14.06.09 14:40
 citēt
Ja sjitā labā mantiņa pašam seifā galīg jauns mētājas , vienīgi AF šancē tik stikliem kam F.2,8 . To gan vair "piečakarēt" ar skoču bet AF tad ir drūmi nervoss:)
Publicēts: 14.06.09 14:48
 citēt
Lunis:Ja sjitā labā mantiņa pašam seifā galīg jauns mētājas , vienīgi AF šancē tik stikliem kam F.2,8 . To gan vair "piečakarēt" ar skoču bet AF tad ir drūmi nervoss:)

nopublicē to bildi :)
tev kaut kur jaf bija ...
Publicēts: 14.06.09 15:02
 citēt
Lunis, 2x TC ir gana specifisks un lietojams tik ļoti labiem stikliem. Un neviens no tiem nav zooms. Pašam tāds ir, tomēr lietoju diezgan reti
Publicēts: 14.06.09 15:06
 citēt
ak34:Lunis, 2x TC ir gana specifisks un lietojams tik ļoti labiem stikliem. Un neviens no tiem nav zooms. Pašam tāds ir, tomēr lietoju diezgan reti

Ar 70-200 2.8 nav ne vainas.
Publicēts: 14.06.09 15:40
 citēt
Rezultāti ja salīdzina ar īstu 800mm ir sliktāki, bet ja piemet cenu starpību, tad 400+2x ir laps :):):)
šad tad lietoju .
Publicēts: 14.06.09 16:03
 citēt
Haiduks:
nopublicē to bildi :)
tev kaut kur jaf bija ...

Ot kautkur esmu to bildi iesejis , pat neatceros uz kura servera tā man mētājās. Bet `fiča bij ka jaaizlīme pāris kontakti ar skoču un tad AF rubija bet bija baig nervoss [Tip kā servo] un tik labos geismas apstaklos . Savējam to skoču noņemu tomēr kantora manta un pilnīgs svežaks.
Publicēts: 14.06.09 16:09
 citēt
Portreti, protams, ka ir labāk kā uzsamplēt no 200mm bildes. Pats ik pa laikam 120-300 lietoju. Tomēr ka kvalitāte ir bala, negribētos teikt. Laba ir ar L fiksiem, kuriem to var pielikt. Ar pārējiem ir daudz maz ok
Publicēts: 14.06.09 18:06 labots
 citēt
Vēl viens pozitīvisma topiks,tas labi.Ir vērts padomāt par mantiņu.Galvenais,ka Fotoblog lietotājiem atlaide 35 ls no cenas SS.LV
Publicēts: 14.06.09 20:30
 citēt
ekoists:Vēl viens pozitīvisma topiks,tas labi.Ir vērts padomāt par mantiņu.Galvenais,ka Fotoblog lietotājiem atlaide 35 ls no cenas SS.LV

Bučas! :)

Pīs! :)
Publicēts: 15.06.09 10:41
 citēt
A uz 70-200 F4 viņš nestrādā? :( un kāpēc?
Publicēts: 15.06.09 10:57 labots
 citēt
...
Publicēts: 15.06.09 12:31
 citēt
to, ka tumšs sanāk zinu - uz tā rēķina autofokuss nestrādā???? tas pats F8 dienas laikā nevienreiz vien tiek izmantots.
Publicēts: 15.06.09 12:42 labots
 citēt
Lutums:to, ka tumšs sanāk zinu - uz tā rēķina autofokuss nestrādā???? tas pats F8 dienas laikā nevienreiz vien tiek izmantots.

NE uz F4 AF ORĢINĀLI 2X II L ekstenders ar AF nestrādā!!! TIKAI Manuala režimā. TAČU ja pielabo bix ar skoču aizlīmē pāris kontaktus tad AF STRADA ari ar F4 tas ir uz F8 bet vins ir tads ka PSEIDO SERVO nervoss un tikai loti labos gaismas sapstaklos. Es to fisjku pec ak34 "Uzvedinajuma" kautkur atradu , viens Jenkjis kautkur bij "Pieminejis" kas jaaizlime . Tad nu es aizlimeju tos kontaktus ar vienkarsji skocju ka Jenkjis bij aprakstijis , SASKRUVEJU un AF ar 70-200 F 4 saka stradat , bet tads lot nervosss un PRECIS tikai LOTI labos gaismas apstalps tados kur parasti lieto savus 11-16 f uz 100 ISO . Paniekojos un nonemu to skocju jo man tas 2X ir kantora un pilnigs SVEZJAKS es vinju nelietoju seifa sjis man metajas "Uz balansa" pa baiso pilki skaitas atsutits no "Liela ofisa" , gandriz 2x vairak ka Juris piedava:):)
Publicēts: 15.06.09 14:13
 citēt
Lutums:to, ka tumšs sanāk zinu - uz tā rēķina autofokuss nestrādā???? tas pats F8 dienas laikā nevienreiz vien tiek izmantots.

Atkarīgs no kameras.
Lielai daļai maksimums ir F5.6, bet 1D bij, ja nemaldos, lietojams arī pie F8.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):