forum.gif
drukāšana picturehappy.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / drukāšana picturehappy.lv
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.06.09 20:55
 citēt
haaai!
reklāmā redzēju, ka šie piedāvā ļoti izdevīgas bilžu drukāšanas cenas, bēēēt mani bišķi samulsināja teksts "Visiem foto izdruku pasūtījumiem, pie drukas procesa, mēs piemērojam automātisku krāsu korekcijas filtru, kas uzlabo attēla kontrastu, krāsu košumu un asumu." Tad nu domāju pajautāt, kādas ir atsauksmes tieši par bildēm? Jo, piemēram, fotogrāmatas ir tiešām ļoti labas :) paldies!
Publicēts: 14.06.09 21:31
 citēt
Publicēts: 14.06.09 22:21
 citēt
/giggle
fooorši! un cerams! ;)
Publicēts: 15.06.09 10:54
 citēt
Ar fotogrāmatām tā nedara. Par izdrukām nezinu.
Publicēts: 15.06.09 12:46
 citēt
Konkrēto iestādi izmantojis neesmu, taču, tīri teorētiski par to domājot, pamēģini savām bildēm fotošopā Ctrl + Shift + L (Auto Levels) un novērtē, cik ļoti tās uzlabojas.
Publicēts: 15.06.09 13:42
 citēt
kāds kalendāru nav drukājis? cik ātri šie var to izpildīt?
Publicēts: 15.06.09 13:45
 citēt
Antuuns:Ctrl + Shift + L (Auto Levels) un novērtē, cik ļoti tās uzlabojas.
kurām γ nelāgs vai espozīcija, pārsvarā uzlabojas, vairumam zolīdu pasliktinās.
Publicēts: 15.06.09 13:47
 citēt
Esmu drukājis. Pasen, pirms pusotra gada.
Tur kur kontrastējoša bilde nu ok, zema kvalitāte, bet pieciešams,
bet krāsu toņu pārejas - OMG - tā kā uz adatu printera :devil !!!
Publicēts: 15.06.09 14:16
 citēt
haralds:
Antuuns:Ctrl + Shift + L (Auto Levels) un novērtē, cik ļoti tās uzlabojas.
kurām γ nelāgs vai espozīcija, pārsvarā uzlabojas, vairumam zolīdu pasliktinās.

Respektīvi, labs piedāvājums, ja drukā pa tiešo no fleškartes, taču, ja fotogrāfs pats veicis apstrādi, labāk meklēt tādu vietu, kur var piekodināt, lai neko nemaina un drukā tieši tā kā iesniegts.
Publicēts: 15.06.09 14:30
 citēt
cenas jau izskatās labas, bet ģeogrāfiski kaut kā man ne visai.... :( tā jau varētu pamēģināt kaut ko padrukāt ....
Publicēts: 15.06.09 15:15 labots
 citēt
Antuuns:labs piedāvājums, ja drukā pa tiešo no fleškartes, taču, ja fotogrāfs pats veicis apstrādi, labāk meklēt tādu vietu, kur var piekodināt, lai neko nemaina un drukā tieši tā kā iesniegts.
tieši tā. derīgs tiem, kas aiznes digitalku uz darbnīcu un saka: "izņemiet filmiņu, es nemāku!". ;) piekodināt vai SHITo var jebkur, bet ... ;)
Publicēts: 15.06.09 19:54
 citēt
paldies! ;)
nu tieši tā cena piesaistīja.
bet nu laikam tad būs vien jāuzticas pārbaudītiem fotosaloniem, savādāk brīnumi var sanākt, ja grib ātri un pa lēto :P
Publicēts: 15.06.09 20:17
 citēt
Man kalendārus izdrukāja RETI SŪDĪGĀ KVALITĀTĒ.
Kolēģim fotogrāmatu izdrukāja ar brāķa bildēm (tiesa gan, bez maksas izdrukāja vēl vienu pēc pretenziju iesniegšanas)
Līdz ar to man interese par šo iestādi zudusi.
Publicēts: 16.06.09 16:52
 citēt
Kādu kolēģis iesniedza un pats izveidoja, tāda jau noteikti, ka bija. Kolēģis ievēroja, cik lielas bildes drukā un kādas tādā gadījumā ir dpi prasības? Man problēmas neradās, neviens kantoris jau nav tīrā bauda.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):