CerambyX - tieshaam? man kka negribetos nospraagt badaa pec tam, kad ka idiots esmu palaidis garam parceltuvi 400m talak no upes, izpostijis vairakas izdzivoshanas buudas mezhaa, utt. palasi par Supertrampu vairak.
versatile:CerambyX - tieshaam? man kka negribetos nospraagt badaa pec tam, kad ka idiots esmu palaidis garam parceltuvi 400m talak no upes, izpostijis vairakas izdzivoshanas buudas mezhaa, utt. palasi par Supertrampu vairak.
Esmu jau esmu to visu lasījis - pats jau viš vainīgs, ka tik vieglprātīgs bij Bet tas nemaina faktu, ka gribētos to busu un Aļasku vispār apciemot - protams nekas orģināls, bet nu..
bet nu filma laba, jaa. +vel pieduura moments, ka chalis, kas vinjam sakuma zabakus dod, tos zabakus ari istajam chalim deva 90o sakumaa. authenthic shit!
jā, tas moments bij labs! bet filma tiešām forša, ir par ko padomāt tādiem intravertajiem tipiņiem kā man + lielisks soundraks. Protams visdrīzāk, ka uz Aļasku tā ar nekad neaizbraukšu, bet pasapņot var
Fotogrāfēt "piebraucot ar kaitu" neredzu jēgu, jo šito mierīgi var fotogrāfēt no jūras, viļņi lūzt tikai pie krasta, iebrien 100 m un fočē! Bet par filmēšanu "no kaita" vai ūdensmoča gan reizēm padomāju! Vienīgā draza, ka man nav bokss manai Sony, kurai ir laba stabilizācija, savukārt ūdensdrošajai Panasonic švaka stabilizācija, un baigi kratās.
Portreti:Fotogrāfēt "piebraucot ar kaitu" neredzu jēgu, jo šito mierīgi var fotogrāfēt no jūras, viļņi lūzt tikai pie krasta, iebrien 100 m un fočē! Bet par filmēšanu "no kaita" vai ūdensmoča gan reizēm padomāju! Vienīgā draza, ka man nav bokss manai Sony, kurai ir laba stabilizācija, savukārt ūdensdrošajai Panasonic švaka stabilizācija, un baigi kratās.
Nezinu, varētu būt grūti iebrist, jo lielos viļņos jau pirmajā sēklī gāž no kājām. Man liekas, ka tele tele + trepes krastā, ne?