es uzskatu, ka ja vajag kanonam tad jāpērk kanon aksesuri, ja vajag nikonam, tad nikon. Varu sadarēt, ka tas pats kanons neatklāj pilnībā visas fīčas sigmai, tamrona, metz'am utt un tikai savi aksesuāri sader pilnībā uz 100%
Pauliic:es uzskatu, ka ja vajag kanonam tad jāpērk kanon aksesuri, ja vajag nikonam, tad nikon. Varu sadarēt, ka tas pats kanons neatklāj pilnībā visas fīčas sigmai, tamrona, metz'am utt un tikai savi aksesuāri sader pilnībā uz 100%
Šoreiz nav tik vienkarši , man piemēram fraņču kolēgis Beļģijā bildē praktiski bez blices ar saviem MARK IIn un taga jau ari Ds MARK III ir viņam kantora Canon Speedlite 580EX ko šis bij man aizdevis kā Otro jo PAŠAM viņam to nevaidzēja , ja vispār LIETOJA BLICI tad šim bij sava privātā METZ 58AF-1C , daudz krutāka blice nekā Canon Speedlite 580EX iespēja regulāte visu ko un dazadi sinhronizet ari stradajot daudz precizak neka CANON vienigi medzot pa retam parkarst un IZRUBITIES a CANON ta nedara vins VIENKARSJI SADEG
Zinu onku (vācietis , kas LV taisa biznesu) viš ar METZ bilžo , baigā starā par visām opcijām , tikai žēlojās ka ārējais kronšteins vārgs , dabūja pie LV kuļībiniem pasūtīt pareizo lai uztaisa un tagad viss uz urrā notiek.
Laurelz:Pie viena, lai jauns topiks nebuutu. Ir veerts prieks 350D pirkt 580EXII? Vai izmantojamas visas iespeejas un taa? vai jaskataas uz kaadu 430EX I / II
Nav gan VERTS jo istenibā 580 EXII normāli pilnā apjomā sāk darboties ar 450D un 40.D uz visiem vecākiem un prastākiem modeļiem funkcijas ir ne vairāk kā plikam 580 ko reizēm var pa kādiem 130-150Ls dabūt Pietam 99% lietotāju NEKAD neizmanto vairāk funkcijas neka STANDARTA iestādijumus un vienīgo ko prot UZLIKT / IESLĒGT Piemēram nekad nesmu dzirdējis un veirums nekad ar nav dzirdējuši [Manuāli lasijuši] spriešot pēc pukstešanas , ka 580 EXII darbojās gluži kā jau sen NIKON blices , to var darbināt kā AREJO blici piemēram palaižot ar 50.D iebūvēto zibeni un tā pat arī regulēt
Tas pats vecais Vivitar 285 zem jauna varda un ar labakam ficam, viss nevajadzigais (TTL) ir izmests ara. Lietoju ka otru galvu un nevaru but apmierinataks price/performance joma.
njaa, 550 EX par 70 es ari labprat nopirktu. pasham ir 2as, 420EX un Sigma 500 Super - tik sigma manualaja rezhima dazhreiz medz nenostradat uz kameras. kaa vergs - jaa, viss OK.
vel nav bijis laika piekjerties. peedu it ka sataisiju, bet hvz, M rezhima pie mazam jaudam medz nenostradat. btw, skruvgriezi pie manis birojaa atstaaji.
skaidriite, uz augshu mainiishu jaa, pashalaik vai nu 500D vai 50D galvaa staav, pachekoju pa reizei arii 5D, citreiz ir izdeviigi piedaavaajumi, nu ja, tad jaanjem taa 580exii zibene, bet liidz tam vel canon ef 100 f2.8 macro, mok kaads tirgo, ap 200 naudinjaam, labaa stavoklii un papiiriem?
Laurelz:skaidriite, uz augshu mainiishu jaa, pashalaik vai nu 500D vai 50D galvaa staav, pachekoju pa reizei arii 5D, citreiz ir izdeviigi piedaavaajumi, nu ja, tad jaanjem taa 580exii zibene, bet liidz tam vel canon ef 100 f2.8 macro, mok kaads tirgo, ap 200 naudinjaam, labaa stavoklii un papiiriem?