Tā kā man gaidāms neliels ceļojums, vajadzēs kādu lasāmvielu. Varbūt kāds var ieteikt, kur Rīgā var nopirkt labu grāmatu par fotogrāfēšanu krievu vai latviešu valodā ? Tikai ne iesācējiem, ne tos foto pamatus !
zo:nav gluzhi par foto, bet laba ir maaris kundzinjsh-dabas formu esteetika.
ļoti patika šī grāmata. Stingri atgādināja skolas gaitas - vispār pēc tās grāmatas izlasīšanas kādu laiku funktierēju - priekš kam vidusskolā gāju, ja visu to vērtīgāko var vienā grāmatā iespiest?
A es ceļojumos paķeru kādu kušķīti ar Geo žurnāliem... sakars ar fotogrāfiju vien tik, cik skaistas bildes paskatīt, bet saturiski labs žurnāls
par fotogrāfiju latviešu mēlē jau principā tik vienk kā priekš čaiņikiem.. nekā no augstāka plaukta nav manīts
a vispār izmantojot valūtu kursu svārstības no amazones būs jāpasūta kāda bībelīte...
ImkaSm:Varbūt, kāds grib, ko piedāvāt no savas bibliotēkas ? (Latv. vai krieviski!)
Latviski nopietni par foto man ir tikai Barts, Sontāga un jau pieminētais Kundziņš. Vēl ir Lielbrieža (iesācēju) grāmata, bet tā tāda paplāna - vienam braucienam uz Liepāju. No tā ko krieviski Rīgā var iegādāt, naudu var izdot vienīgi par Lapina darbiem, kas teju vai visās grāmatnīcās arī ir nopērkami. Ir jau vēl šis un tas labs krieviski, bet tad jāskatās kā kurā veikalā. Zinu, ka netālu no Ģertrūdes/Skolas ielas stūra ir pagrabiņā laba krievu grāmatnīca, kur vismaz pirms kāda laika bija visai plašs fotoliteratūras klātsts.
Lunis:Es te pedejas laika lidostas lasu digitala formata Susan Sontag , On Photography Kautka pat lidz pusei nav sanacis tikt pa paris menesjiem
Izklausās zvērīgi interesanta Par tēmu - latviešu valodā normālas literatūras nav
Tas pasjas Sontagas austrumeiropas valodas ir tikai LATVISKI , pat Krievija sji nav vel. Bet ta digitala formata man ir daudzi simti gramat ari Krieviski un angliski un ja gluzju gribas ko assu tad man ir Jene Dulovics LATVISKI DIGITALS !
Lutums:
Izklausās zvērīgi interesanta Par tēmu - latviešu valodā normālas literatūras nav
Tas pasjas Sontagas austrumeiropas valodas ir tikai LATVISKI , pat Krievija sji nav vel. Bet ta digitala formata man ir daudzi simti gramat ari Krieviski un angliski un ja gluzju gribas ko assu tad man ir Jene Dulovics LATVISKI DIGITALS !
Manējo Dulovica nezkāpēc dēvē "Mana tehnika, mani attēli"- tāda jauki nodzeltējusi...
man spirirt sasūtīja visādas angliski...viena bij tīri sakarīga ja kādam gribas varu pārsūtīt
Oi vecit man prieksj tevis būtu SUPER grāmata , USA izdota nopietna izdevnieciba , saucas "Digital Boudoir Photography" varatu meicjam radit un teikt TAS MANS SKOLOTAJS , apsaluts USA MONOGRAFU karalis! Liekas liela dalja no LV Monografiem vins stav uz naksskapisja ka BIBELE Kad paris Beļģu čomiem radiju sjie tik noelsas un teica KAUTKO TADU tik USA varot izdot IZDEVNIECIBA
entuziasts:Kas tas par fotograafu,kas celjojumu izmanto graamatu lasiishanai??Tas tachu ir labaakais laiks fotografeeshanai,pat, ja jaaniikst lidostaa..
Ja uz papīra un krieviski gribi - "Polaris" Pērses ielā un laikam kaut kur stacijā vai origo arī. Patīkama bode, serviss nu galīgi ne krievisks, var pat apstāstīt vajadzības un sagaidīt, kad pa tālruni ziņos par pasūtījuma izpildi.
Viens no visliekajiem Krievu Polarisiem un praktiski bez cilvekiem ir gandriz uz Dzirnavu un Birznieka Upisja stura prete Upisja pasazjas sanu izejai Katrs klients ka viesis un liela izvele
Tas bija par to čali, kurš necieta kartona koferīšus? Kāpēc gan ne, vai tad par foto vienmēr jālasa. Vēl labāk ir paņemt vairāk alko un lasīšana atkritīs.